Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet visszautasítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet visszautasítani a gyűrűt?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunkban történt egy törés,mindez 6 év után. Hónapokig nem láttam,de a szívem örökké az övé (nevezzük M-nek),nagyon szeretem mindezek ellenére,de valami meghalt bennem,ami szerelem szintre emelné a kapcsolatot. Lehet még menthető lenne,de nekem ahhoz idő kell. Viszont míg nem találkoztunk,megismerkedtem valakivel(nevezzük V-nek),akivel el tudnám képzelni a jövőmet,nagyon is. Szárnyal a szívem,és tetszik hogy új lapokkal indulhatunk,tisztességes és becsületes embert ismertem meg benne. Viszont júlisusban fogja megkérni a kezem M.

Nem tud semmit V-ről,azért sem,mert nagyon sokat vívódom még mindig. A család előtt nem szeretnék nem-et mondani,viszont igen -t sem,mikor megkéri a kezem. De mégis mit mondjak? Ami nem sértő,és amiből megérti hogy időre van szükségem,viszont a család sem kap infarktust,akik már évek óta erre az eseményre várnak.

2016. jún. 21. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

legyél őszinte a párodhoz

És miért fájditsam a szívét,ha nem muszáj? Szeretem nagyon,de ez ami történt,nagyon megzavart. Pedig mindig is őt tartották igazinak. De lehet ez az a pont,amikor tovább kell lépni. Bizonytalan vagyok.

2016. jún. 21. 15:26
 12/61 anonim ***** válasza:
71%
nem 2 perc? 6 éved volt rá baxod! Ha nem kérné meg a kezed az lenne a bajod ennyi év után. Hagyd ott ha a másik férfi egyáltalán felmerül benned. Úgyis elválnál.
2016. jún. 21. 15:26
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom már megbeszéltétek, hogy júliusban lesz az eljegyzési buli a családdal.

Nem kellene a srácot az egész rokonság előtt lealázni, azzal, hogy nemet mondasz, és a családnak is jó lenne, ha minél hamarabb tudná, hogy nem lesz eljegyzés. Ne készüljenek rá.

Amit leírtál, V-től teljesen függetlenül, abból nekem az jön le, hogy ennek a házasságnak semmi, de semmi jövője nem lenne. Egyrészt, mert törést érzel, másrészt azért, mert más simán felkeltette az érdeklődésedet. Ha ez a kapcsolat betonbiztos alapokon állna, akkor ez nem történhetett volna meg. Ha tíz éves házas lennél és gyereketek lenne, akkor azt mondom, próbáld megmenteni a kapcsolatot, de így semmi értelme.

Vegyél egy nagy levegőt, és beszélj vele. Mondd el, hogy nem szeretnéd az eljegyzést, vagy hogy halasszátok el bizonytalan időre.

Azzal pedig ne törődj, hogy a családod infarktust kap-e, vagy sem. A te életed. Férjhez menni nem azért kell, mert évek óta erre vár a család.

Szerintem még nagyon fiatal lehetsz, és első komoly kapcsolatodról van szó, ha így gondolkodsz.

Legyél őszinte, vele is és magaddal is.

2016. jún. 21. 15:28
 14/61 anonim ***** válasza:
91%
Kik tartották igaznak? Nem neked kène úgy èrezned?Vagy a szomszèdod mondta ès ezèrt hozzá kell menned?
2016. jún. 21. 15:30
 15/61 anonim ***** válasza:
100%

" A kérdező kommentje:

Mi ilyen bonyolult???"

Mondjuk az,hogy a jövőm múlik ezen. Életem végéig azzal a férfival fogok élni,akit most választok. Nekem azért ez nem mindegy, és szeretném átgondolni,ami nem 2 perc."

Akkor pont nagyon szrul csinálod a dolgaid! Hülyítesz 2 embert,mert nem tudsz közülük választani?? Ne viccelj már!

Nem kéne egyikkel sem találkoznod,és távolról kéne.nézned,amit most csinálsz!

2016. jún. 21. 15:30
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
*igazinak
2016. jún. 21. 15:31
 17/61 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig mindig is őt tartották igazinak."

Kik tartották igazinak? Ezt neked kellene érezned, nem másnak. Ennek így semmi értelme. Nem tudom, mi az a nagy törés (vagy talán V lenne a nagy törés?), de ez mindegy is.

Bizonytalan vagy, és bizonytalanul nem szabad házasodni.

Akkor menj férjhez, ha azt érzed, megtaláltad azt az embert, akivel le akarod élni az életedet, és ezt semmiféle V, vagy Z, vagy Y nem tudja befolyásolni.

Felejtsd el a családi elvárásokat, és a saját életedet éld, ne másét.

2016. jún. 21. 15:31
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ehhez csak "gratulálni" tudok... hány éves vagy, 20? Eszedbe se jut, hogy esetleg nem várod meg a lánykérést, hanem mondjuk, nem is tudom... (ez durva lesz, de) beszélgetsz a pároddal? Hogy esetleg (ez még durvább) megosztod vele az érzéseidet, a kétségeidet, a problémáidat? Eszem megáll, tudod, hogy nemet akarsz mondani, de azért megvárod, hogy megkérjen...? xD Kész vagyok. Képzelem, milyen őszinte lehetett eddig is ez a kapcsolat...

Ha esetleg valami csoda folytán őt választanád: hogy a fenébe kötnéd össze az életedet olyasvalakivel, akihez nem vagy képes őszintének lenni? Nem érzed, hogy ez gáz?

Egy 6 éves kapcsolatban már igazán felnőhetnél, ez a „nem akarom fájdítani a szívét” kb. tini-kategória… nagyon szépen hangzik, de ha bele is gondolunk, rájövünk, mekkora baromság, és igazából a kijelentő félelmei, gyávasága, inkorrektsége, és tudatlansága van mögötte…

2016. jún. 21. 15:37
 19/61 anonim ***** válasza:
90%
18-as: Én próbáltam szépen kifejezni magam, de köszönöm, hogy kimondtad helyettem is a nyers érzelmeimet ezzel kapcsolatban. :D
2016. jún. 21. 15:42
 20/61 Noblesse Oblige ***** válasza:
93%

Nekem az a tuti receptem arra, hogy kiderítsd képes vagy életed hátralévő részét neki áldozni, hogy leülsz vele beszélni. Az életben ennél cifrább dolgokat is meg kell majd tudnod beszélni, mint azt, hogy halasszuk el az eljegyzést. Ha ennyitől kiver a lámpaláz és nem tudsz odamenni Mikihez, hogy nézd kicsiszívem, nem tudom mi van, mert ami történt az bennem mély nyomokat hagyott, akkor megette a fészkes fene az egészet.

Én a párommal még azt is meg tudom beszélni, hogy megtetszett Viktor. Nem néz le, nem haragszik, nem érzi elárulva magát. Helyette megkérdezni, hogy ok, akkor folytassuk a kapcsolatot vagy inkább szeretnél továbblépni. Ha én azt mondom ő fontosabb, akkor dolgozzunk a kapcsolaton. No drama.

Lehetsz még az életben sokszor szerelmes, lesznek fellángolások, de együtt maradni azzal érdemes, akivel őszinte jó barátok is vagytok, nemcsak halálos szerelmesek. És ehhez hozzá tartozik az is, hogy bármilyen kínos is téma, meg lehet őszintén beszélni. Ha itt elakadsz akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője.

2016. jún. 21. 15:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!