Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet visszautasítani a gyűrűt?
A kapcsolatunkban történt egy törés,mindez 6 év után. Hónapokig nem láttam,de a szívem örökké az övé (nevezzük M-nek),nagyon szeretem mindezek ellenére,de valami meghalt bennem,ami szerelem szintre emelné a kapcsolatot. Lehet még menthető lenne,de nekem ahhoz idő kell. Viszont míg nem találkoztunk,megismerkedtem valakivel(nevezzük V-nek),akivel el tudnám képzelni a jövőmet,nagyon is. Szárnyal a szívem,és tetszik hogy új lapokkal indulhatunk,tisztességes és becsületes embert ismertem meg benne. Viszont júlisusban fogja megkérni a kezem M.
Nem tud semmit V-ről,azért sem,mert nagyon sokat vívódom még mindig. A család előtt nem szeretnék nem-et mondani,viszont igen -t sem,mikor megkéri a kezem. De mégis mit mondjak? Ami nem sértő,és amiből megérti hogy időre van szükségem,viszont a család sem kap infarktust,akik már évek óta erre az eseményre várnak.
"mintha te egy alárendelt nőszemély lennél, aki aszerint éli az életét, ahogy a pasi gondolja."
Ezzel nem lőttél nagyon mellé.
Oké, eddig hittem el a mesét.
Szóval van egy börtönviselt pasi, aki mindenki szerint az igazi számodra, akié a szíved örökké, de mialatt börtönben volt több hónapig, te megismertél valakit, akivel le tudnád élni az életedet, és nem tudod, hogy mondd el a srácnak, hogy ne törd össze az érzékeny kis szívét.
Azt hiszem elkezdődött a nyári szünet.
Mondjuk nem örülnék én se börtönnek de hogy csak emiatt én kitartanèk az biztos ( illetve függ attól mit követett el, de önvédelem, vagy esetleg közlekedèsi baleset az más).
eleve ismerjük az igazságszolgáltatást ugye...
Engem a megcsalás jobban megtörne de értelek Téged is.
Kérdező a börtönviselt barátoddal nem leszel boldog. ha mégis őt választod, előbb utóbb szakítani fogsz vele...
de egyébként semmi értelme ismeretlenektől tanácsot kérni, te ismered a két pasit, milyenek, mennyire működne a kapcsolatotok...
mi itt csak vaktában mondunk nagy okosságokat :D szépen tessék felnőtt önálló nőként gondolkodni, és nem hónapokig halogatni a döntést. nem tudom, mire akarsz időt.
Majdhogynem tökmindegy, hogy mi volt az a nagy törés, hiszen a kapcsolatuk alapból egy gyerekcipőben járó, őszintétlen, kamu sz...r.
Kérdező, nem a megmondóember-címért versenyzek (18-as vagyok), csak a tiédhez hasonló ál-/látszatkapcsolatok kiverik nálam a biztosítékot - főleg, amikor ilyenre házasságot akarnak építeni, mer’ a nagyok is ezt csinálják, aztán majd megy a csodálkozás a válásnál, hogy "dehát annyira szerettem..." Ez. Nem. Elég.
Noblesse Oblige-t nagyon leoltottad, gratula hozzá, de érdemes lenne átolvasnod még párszor a 20-as válaszát, ugyanis ott van a tuti leírva. Igenis, akivel az életedet készülsz összekötni, azzal nincs ilyen, hogy „nem akarom megbántani”, meg hogy nem tudsz vele beszélni az érzéseidről. És igen, a jó a kapcsolatban azt is meg tudják beszélni, ha az egyik felet felkavarja egy harmadik (nem is tudod, mekkora segítséget nyújthat ebben a párod, ha a kapcsolat megmentése mellett döntesz… tapasztalat.). Tudom, ma már nem divat őszinte, mély, egymást szeretetén, tiszteletén alapuló kapcsolatokat kialakítani, én voltam a hülye, hogy az eljegyzésből arra következtettem, hogy két felnőtt ember komoly kapcsolatának problémájáról van szó.
Ál-/látszatkapcsolatok kiverik nálam a biztosítékot - főleg, amikor ilyenre házasságot akarnak építeni
Ezt neked ki mondta hogy házasságot szeretnék? Értsél is,ne csak papolj a semmibe! Az meg hogy kit hogy oltok,legyen már az én dolgom. Nem hiszem hogy szüksége van Obligének arra hogy megvédd,mert ez így szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!