Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet visszautasítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet visszautasítani a gyűrűt?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunkban történt egy törés,mindez 6 év után. Hónapokig nem láttam,de a szívem örökké az övé (nevezzük M-nek),nagyon szeretem mindezek ellenére,de valami meghalt bennem,ami szerelem szintre emelné a kapcsolatot. Lehet még menthető lenne,de nekem ahhoz idő kell. Viszont míg nem találkoztunk,megismerkedtem valakivel(nevezzük V-nek),akivel el tudnám képzelni a jövőmet,nagyon is. Szárnyal a szívem,és tetszik hogy új lapokkal indulhatunk,tisztességes és becsületes embert ismertem meg benne. Viszont júlisusban fogja megkérni a kezem M.

Nem tud semmit V-ről,azért sem,mert nagyon sokat vívódom még mindig. A család előtt nem szeretnék nem-et mondani,viszont igen -t sem,mikor megkéri a kezem. De mégis mit mondjak? Ami nem sértő,és amiből megérti hogy időre van szükségem,viszont a család sem kap infarktust,akik már évek óta erre az eseményre várnak.

2016. jún. 21. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

"mintha te egy alárendelt nőszemély lennél, aki aszerint éli az életét, ahogy a pasi gondolja."

Ezzel nem lőttél nagyon mellé.

2016. jún. 21. 16:04
 32/61 anonim ***** válasza:
87%

Oké, eddig hittem el a mesét.

Szóval van egy börtönviselt pasi, aki mindenki szerint az igazi számodra, akié a szíved örökké, de mialatt börtönben volt több hónapig, te megismertél valakit, akivel le tudnád élni az életedet, és nem tudod, hogy mondd el a srácnak, hogy ne törd össze az érzékeny kis szívét.

Azt hiszem elkezdődött a nyári szünet.

2016. jún. 21. 16:04
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem örülnék én se börtönnek de hogy csak emiatt én kitartanèk az biztos ( illetve függ attól mit követett el, de önvédelem, vagy esetleg közlekedèsi baleset az más).

eleve ismerjük az igazságszolgáltatást ugye...

Engem a megcsalás jobban megtörne de értelek Téged is.

2016. jún. 21. 16:08
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a börtönviselt barátoddal nem leszel boldog. ha mégis őt választod, előbb utóbb szakítani fogsz vele...

de egyébként semmi értelme ismeretlenektől tanácsot kérni, te ismered a két pasit, milyenek, mennyire működne a kapcsolatotok...

mi itt csak vaktában mondunk nagy okosságokat :D szépen tessék felnőtt önálló nőként gondolkodni, és nem hónapokig halogatni a döntést. nem tudom, mire akarsz időt.

2016. jún. 21. 16:09
 35/61 A kérdező kommentje:
Noblesse Oblige. Figyuka! Neked már sok válaszodra beszóltam,most sem vagyok rád kiváncsi. Aki xy éve egy normális nőt nem talált,és aki a "minden nő curva" szöveget kántáló menő csapat sereghajtója,az mit keres ennél a kérdésnél? Feszültséget szittani nem kell, a homoszexuális kategória pedig nem ez. Szia. A tőbbieknek köszi
2016. jún. 21. 16:10
 36/61 anonim ***** válasza:
100%
Na, egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy megértsem a sztorit. :) Szóval börtönviselt.. ahogy valaki írta is előttem, nyilván függ attól is, mit követett el, ha nem nagyon durva dolgot, akkor kitartanék mellette, ha durvábbat és tényleg megérdemelte a börtönt akkor viszont kiábrándulnék belőle. Te valami miatt megtörtél, gondolom akkor nem tudsz túllépni azon amit tett.
2016. jún. 21. 16:14
 37/61 A kérdező kommentje:
Azon amit tett túllépek... Az nem érdekel. De az én életem kint zajlott,nem bent bezárva. És hónapokig nem volt velem,több fontos döntésnél sem. Vmilyen szinten ezért őt hibáztatom,pedig szeretném nem ostorozni,főleg hogy végig hittem abban hogy nem fog ülni. Lehet ez volt a legnagyobb baj,hogy nem készítettem fel magam a legrosszabbra.
2016. jún. 21. 16:24
 38/61 anonim ***** válasza:
96%
Tehát akkor még egyszerűbbre lefordítva: lényegtelen h mit tett, és h börtönben volt, akár el is utazhatott volna tanulni vagy dolgozni külföldre, a kapcsolatotok nem bírta ki a távolságot. Bár akkor már csak azt nem értem, miért írod hogy övé a szíved örökké. Lehet, hogy csak azért, mert ő volt az első nagy szerelem az életedben?
2016. jún. 21. 16:27
 39/61 anonim ***** válasza:
100%

Majdhogynem tökmindegy, hogy mi volt az a nagy törés, hiszen a kapcsolatuk alapból egy gyerekcipőben járó, őszintétlen, kamu sz...r.

Kérdező, nem a megmondóember-címért versenyzek (18-as vagyok), csak a tiédhez hasonló ál-/látszatkapcsolatok kiverik nálam a biztosítékot - főleg, amikor ilyenre házasságot akarnak építeni, mer’ a nagyok is ezt csinálják, aztán majd megy a csodálkozás a válásnál, hogy "dehát annyira szerettem..." Ez. Nem. Elég.

Noblesse Oblige-t nagyon leoltottad, gratula hozzá, de érdemes lenne átolvasnod még párszor a 20-as válaszát, ugyanis ott van a tuti leírva. Igenis, akivel az életedet készülsz összekötni, azzal nincs ilyen, hogy „nem akarom megbántani”, meg hogy nem tudsz vele beszélni az érzéseidről. És igen, a jó a kapcsolatban azt is meg tudják beszélni, ha az egyik felet felkavarja egy harmadik (nem is tudod, mekkora segítséget nyújthat ebben a párod, ha a kapcsolat megmentése mellett döntesz… tapasztalat.). Tudom, ma már nem divat őszinte, mély, egymást szeretetén, tiszteletén alapuló kapcsolatokat kialakítani, én voltam a hülye, hogy az eljegyzésből arra következtettem, hogy két felnőtt ember komoly kapcsolatának problémájáról van szó.

2016. jún. 21. 16:29
 40/61 A kérdező kommentje:

Ál-/látszatkapcsolatok kiverik nálam a biztosítékot - főleg, amikor ilyenre házasságot akarnak építeni

Ezt neked ki mondta hogy házasságot szeretnék? Értsél is,ne csak papolj a semmibe! Az meg hogy kit hogy oltok,legyen már az én dolgom. Nem hiszem hogy szüksége van Obligének arra hogy megvédd,mert ez így szánalmas.

2016. jún. 21. 16:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!