Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a barátnőm kezét, hogy szokták?
Nem feltétlenül kell, sőt pont itt gyakorin olvastam lányoktól, hogy ők ezt nem is várják el.
A kérdést viszont mi nem fogalmazhatjuk meg helyetted :D ez mégiscsak egy személyes, belülről jövő dolognak kell lennie.
Nem kell ennyire kötöttnek lenni :D csináld úgy, ahogy te szeretnéd, vagy ahogy szerinted a barátnődnek tetszene.
Amúgy WikiHow-n még erről is van cikk xd:
Hozzám jössz feleségül? :)
Na így.
Gondolom itt leginkább pasik válaszoltak. (sajnos)
Akkor tisztázzuk. El ne rontsd, mert egy életre bánni fogod. Minden nőnek fontos ez, ha szereti a párját. Mi másképp működünk mint ti pasik. Nekünk ez fontos, ezt meg kell érteni, és a legromantikusabb lánykérést kell megszervezni. Nem kell hozzá feltétlen közönség, pl az én kezemet a párom Egyiptomban egy nyaralás alkalmával kérte meg reggel 5:50 perckor a tengerparton ahol csak mi voltunk,és csodálatosan romantikus volt. Letérdelt, elővette a gyűrűt, és feltette a kérdést. Mindenképp térdelj le, és vedd elő a gyűrűt. Ezután ha van kedved, elmondhatod neki az érzéseidet,(de ezt nem muszáj) utána tedd fel neki a kérdést. Szerintem ezt nem érdemes kihagyni, mert nem arra kell gondolni, hogy ez esetben Te mit szeretnél, hanem arra, hogy minden lánynak így van meg a fejében a lánykérés. A neten rengeteg frappáns lánykérés van, ha esetleg valami különlegesre vágynál. De könyörgöm, ne otthon a kanapén ülve, étteremben vacsora közben, séta közben, stb kérd meg a kezét. Találj ki valamit ami illik a személyiségéhez, mert neked nyilván nem fogja mondani, és akkor is örülni fog,de hidd el, hogy nem ilyen lánykérésre vágyik egyik nő sem. Ha gondolod, írj nekem privátban üzit, mond el miket szoktatok együtt csinálni, mit szeret, és szívesen segítek neked. Van hozzá érzékem. :) Ha nem, akkor is sok sikert kívánok neked, figyelni fogom a kérdést, és kérlek számolj be ha megtörtént a lánykérés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!