Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretném megkérni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném megkérni a barátnőm kezét, hogy szokták?

Figyelt kérdés
Minden esetben le szoktak térdelni hozzá, és mi a legszebb kérdés ilyenkor?

2016. jún. 26. 12:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem térdelt le a férjem, de nem is vártam volna el. Egyenrangú félként lépünk a házasságba és jó, ha ez kerül kifejezésre előtte is. Neked kell ismerni mit szeret, milyen típusú lány. Menjetek el a kedvenc helyére, vagy ahol megismerkedtetek vagy bárhová kettesben és tedd fel a kérdést. A közönség nem feltétlenül kell.
2016. jún. 26. 17:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss, kedves 10-es válaszoló, de kérlek ne válaszolj az összes lány nevében!

Az, hogy te így gondolod, az rendben van, de nem minden lány vélekedik ugyanígy. Rengeteg lány nincs oda a csöpögős, túl romantikus eljegyzésért, a kérdezőnek kell ismernie a partnerét, hogy eldönthesse, az ő barátnője közéjük tartozik-e vagy sem.

2016. jún. 26. 17:23
 13/21 anonim ***** válasza:
28%
Az, hogy letérdel, és előveszi a gyűrűt, nem csöpögős. Azért nehogy már ennél lejjebb adja. 10-es voltam.
2016. jún. 26. 18:36
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
bocs, ha ez nem megy neked, a megkérés magától, akkor baromira nem vagy kész a házasságra.
2016. jún. 27. 01:19
 15/21 anonim ***** válasza:

Bár a 10-es nagyon aranyosan leírta, hogy az ő kezét hogy kérte meg a későbbi férje, de a térdelés nekem sem jön be.

Ne haragudj 10-es, de ez egyén függő és nekem az amerikai romkom filmek filingje lengi körül.

Kedves kérdező!

Te ismered a kedvesed, hogy milyen lelkialkat, ahhoz igazítsd a körülményeket.

Ha romantikus, álmodozó típus, akkor akár térdelhetsz is.:)

Ha realista, pörgős lány, akkor ezt inkább hagyd ki.

Ami viszont mindkét esetre igaz, legyetek kettesben, egy olyan helyen és helyzetben, ahol mindketten szerettek lenni és jól érzitek magatokat.

Ott a saját szavaiddal mondd el neki, hogy mennyire szereted és vele szeretnéd leélni az életed.

A gyűrűt nem kell előre lobogtatni, mert az csak elvonja a figyelmét a mondandódról.

Viszont ha igent mond, akkor vedd elő és húzd az ujjára.

Csók, .... és kész!

Sok sikert neked és sok boldogságot mindkettőtöknek!

2016. jún. 27. 09:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell. Inkabb legyen kiszamithatatlan. Az en parom tudta h nem akarok sablonos lanykerest. Hat nem is volt az.:) szereti az autoversenyt eletembe eloszor navigaltam is neki a masodik korben lapoztam az itinert diktaltam es az utolso lapon ott volt nagybetukkel a kerdes. Akkora meglepetes volt es olyan varatlan hogy ettol volt tokeletes es nagyszeru. Erre aztan nem szamitottam eletembe nem lepett igy meg senki. Es ez a lenyeg szerintem.
2016. jún. 27. 11:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várnám el, hogy letérdeljen. Azért mert neked ez a nyálas, csöpögős lánykérés jött be, nem mindegyik lány egy kaptafa. Én pl. azt szeretném, ha "real" lánykérésünk lenne. A kapcsolatunk sem egy csöpögős, rózsaszín vattacukorfelhőn úszó álomkép, hanem igazi, problémákkal, amelyeket meg kell oldani. Nem hiszem amúgy sem, hogy a barátom ennek lenne a híve.
2016. jún. 27. 12:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nekünk ez fontos, ezt meg kell érteni, és a legromantikusabb lánykérést kell megszervezni."

Rendben, ez a te véleményed, de szerencsére nem vagyunk egyformák, mert különben unalmas lenne az élet.

Én nem vágyom semmiféle romantikára, előre megtervezett sablonra, letérdelésre meg gyűrűre. Szerintem az eljegyzés egy döntés, méghozzá életem egyik legfontosabb döntése. A lánykérésnek meg inkább egy őszinte beszélgetésnek kéne lennie, hogy mit akarunk a másiktól. Ezt meg nem lehet úgy, hogy akkor meglepetésből letérdel és mutogat nekem egy gyűrűt.

2016. jún. 27. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Jóisten, azért mert feltett egy kérdést az eljegyzési szokásokról már rögtön alkalmatlan a házasságra????

Könyörgöm akadjatok már le a hülyeségekről..

nehogy ezekre hallgass...

Válaszolva: Nem mindenki térdel le, de ez olyan lovagias sok lány szemében, nem érdemes kihagyni.

Szép kérdések: Leszel a hitvesem? Leszel a menyasszonyom? Hozzám jössz? én külön megkértem a vőlegényemet még korábban, hogy a feleség szót ne használja lánykérésnél, én nem szeretem :D

Érdemes rámenni a romantikára, ha alapból nem szereti a lány a nyálas dolgokat, akkor is tetszeni fog neki egy romantikus lánykérés. Nem csak hozzávágják a gyűrűt :D

Érdemes személyiségéhez illően alakítani, én pl. ha én kérném meg a barátomat, biztos, hogy rockmaratonon egy korsó sörbe rakott gyűrűvel tenném :D

2016. jún. 27. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, a vőlegényem márciusban kérte meg a kezem.

Számomra ez egy eléggé fontos pillanat volt, szerintem még sosem sírtam annyira örömömben, mint akkor. Jól írta az egyik válaszoló, fontos a nőknek, hogy romantikus legyen a megkérés.

Az én párom a számomra lehető legromantikusabb opciót választotta; van egy szám, amit már nagyon-nagyon régóta kedvelek, a kedvenc szerelmes számom, ( pedig amúgy rock és metál kedvelő vagyok ) azt énekelte el nekem, miközben gitározott. Mindeközben hajnali három volt, és egy nagyon szép parkban történt a dolog, Amerikában. ( tudni kell, a párom amerikai )

Sosem voltam annyira boldog! Miután elénekelte a dalt, egyszerűen csak feltette a kérdést, én meg már sírtam, alig bírtam megszólalni :D utólag kissé vicces a dolog, de nagyon romantikus, gyér lámpafények, gitárszó és énekhang és valahogy tudta, hogy én erre vágyom :)

2016. júl. 4. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!