Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanacstalan vagyok.
Nem fogadnám el, és nem azért, mert nem bocsátok meg, vagy mert nem szeretem. Hanem azért, mert ennek nem így és nem most jött el az ideje. Házasságot az ember akkor kössön, amikor minden rendben van, és nem akkor, amikor gondok vannak, és kompenzálni akar. Ez nagyon fontos. A jegyesség és házasság egy egész élet betonbiztos alapjának letétele, és nem egy ingatag érzelmi kapcsolat megerősítése! Ne keverjétek ide!
A megcsalás nem úgy működik, hogy ő megteszi, te meg lenyeled és majd elfelejted. Okkal történt, és ha az okok nincsenek megvilágítva és megoldva, ha a kapcsolatban élő két ember ezek után semmin és sehogy nem változtat tartósan és mélyen, akkor ugyanúgy meg fog történni. Mert azonos bemenetnek azonos eredménye lesz. Ha igazán jót akartok, akkor nagyon mély beszélgetések és türelem következik, akár szaksegítséggel is.
nem azért akarja megkérni a kezed, mert tényleg veled, akkor együtt lenni, hanem most teper 1000-el, hogy vele maradj, de ki tudja később mikor vágyik másra...
szerintem ki kéne dobnod, de ezt te döntöd el...
23F
A gyűrűvel szerintem is még várj.
Valószínűleg Ő is, illetve Te is megfogod bánni ha most elfogadod.
Csak a vére hajtotta, vagy valami nem működik jól köztetek? Miért történhetett meg a dolog? A gyűrű elfogadásával nem derül ki, hogy mi miért történt... úgyhogy először azon kéne túljutni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!