Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Március közepén lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Március közepén lesz egy esküvő, amire hivatalos vagyok. Milyen ruhát illik, kell felvenni? 30as nő vagyok. Van egy fekete nadrágom, és egy fehér bluzom, ami alkalmibb, ennyi. Amiket néztem egyberuhak sok közülük ujjatlan.

Figyelt kérdés
Én valami térd alatti, sötétebb ruhát szeretnék. Hol érdemes megnézni? Láttam már uzletket, ahol 40-50 ezer forintok az ilyen ruhák. Vagy esetleg melyik webshop, ami jó árban jó ruhákat is árul?
márc. 5. 22:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egy étteremben lesz az esküvő utáni a vacsora. Térd felett erő fekete ruhában, úgymond az a mindenkinek kötelező "kis fekete ruha" abban illik menni? Mert olvasom, hogy fekete, fehér, piros színeket kerülni kellene.
márc. 6. 14:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Most találtam egy ruhát, fekete, viszont az eleje fehér, fekete cirkas, testhez passzolos, térd fölött ér vagy 10 centivel, nem az az nagyon mini.
márc. 6. 14:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Bemész az első Hdába és veszel egy alkalmibb ruhát 6-8000-ért :D Én minden esküvőre ott vettem ruhát, mert jóáron kaptam olyat, ami teljesen ok.
márc. 6. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem illik feketét felvenni - bár bunkó mostohaanyám feketében parádézott minden esküvőn. Az enyém kivételével, mert nem hívtam meg 😂

Válasz sötétkéket, az elegáns.

márc. 6. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

"kis fekete ruha" abban illik menni"

Szerintem teljesen jó, pláne színes cipővel, színesebb kiegészítőkkel, akár egy hozzávaló más színű boleróval vagy blézerrel (azért márciusban még hideg tud lenni).

Feketét - elvileg - azért nem szabad, mert "gyászt jelent". Nos, akkor színházban a nézőtér több mint fele "gyászol", mert a "kis fekete" amúgy egy tök megszokott elegáns női viselet, pláne este, amit a nők kb 2/3-a visel...

márc. 6. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Ide stílus-, de főleg szemléletváltás kéne. "30-as nő vagyok, kéne valami térd alatti, de jaj csak ujjatlanokat találok", otthon meg van egy fekete nadrágom és egy fehér blúzom. Ne légy olyan mint egy ötvenéves vidéki tanítónő...

Írtak jó tippeket. Ha máskorra nem is kéne, vehetsz turiban is egy csinos ruhát. A bolerót viszont hanyagold, az akkor is kínos volt amikor divatos volt (húsz éve, 2005 tájékán).

márc. 6. 21:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Teljesen fehérben ne menj, az a fő. Fekete fehér akár jó lehet, de az a biztos, ha színnel kombinálod. Pl. egy kék sál, táska, cipő, öv, blézer, boleró, akármi. A vendég legyen "színes" hogy ne hasonlítson a párra.
márc. 8. 05:46
 18/18 anonim ***** válasza:

a "kis fekete" amúgy egy tök megszokott elegáns női viselet, pláne este, amit a nők kb 2/3-a visel...

Csak nem esküvőn.

márc. 11. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!