A Love story főcímdala lenne a bevonuló zenénk az esküvőnkön. Illik ez oda?

válasza:Igen, a házasságkötő teremben természetesen. (Az is esküvő nem?) Templomba nyilván nem illik.
Nagyon köszönöm a megerősítést!
Azt olvastam, hogy bevonulózenének olyan kell, amire felfigyelnek a vendégek, amihez közös élmény köti a párt, de legalábbis mindkettőjüknek tetszik.

válasza:

válasza:Nekünk két dolog volt szempont: a zene kötődjön mindkettőnkhöz, ugyanakkor szövegben/jelentésben ne legyen semmi negatív, vagy szakítós.
Én a Love Storyt a film miatt kizárnám. A zene szép, de egy tragikus szerelem, aminek a végén valamelyik fél idejekorán meghal, nekem nem a legjobb üzenet a jövőmre.
Mi végül a Nothing else mattersre vonultunk :)

válasza:

válasza:valódi esküvőre (=templomi)
A templomi az egy eljátszott szertartás, aminek csak színházi értéke van. A hivatalos esküvő az az anyakönyvvezető előtt zajlik.

válasza:Én nem szeretem se a filmet, se ezt a zenét, de amúgy nektek kell tetsszen.
"A templomi az egy eljátszott szertartás"
Ez meg másik véglet. Fölösleges rákontráznod az 1-es válaszra, mellesleg egyikőtöknek sincs igaza.
Végül klasszikus zenére vonultunk be, s az Andy Williams-szám (Love story) a pezsgős koccintás alá került.
Bombasikere volt, mindenkinek nagyon tetszett.Természetesen ismerjük a filmet.
Nagyon illett oda az ünnepségen, sokan megdicserték a zenei összeállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!