Szerintetek hogy lenne jobb az esküvő menetrendje? Eredetileg 14:00 lett volna a templomi, utána nekünk fotózás, násznép átmenet volna a polgári és vacsi helyszínére, 17:00 a polgári és 19:00 a vacsi.

válasza:

válasza:Előbb a fotózás, templom 16.00-kor, polgári 17.00, utána van idő közös képekre, pisi szünet, vacsora.
Vendégként én biztos nem várnék 3 órát a semmiben, kiöltözve, étlen-szomjan. Max mennék 5-re a polgárira.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hát egy jó esküvőben se templomi marhaság nincsen, és a magyar állam fsságaival se húznám szerencsétlen embereket.
A legjobb, ha buli lenne ebédtől ájulásig, kaja-pia-tánc-minden.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyan helyeket keresek ahol zöld háttér vagy sok zöld dolog van. Instagramra szeretnék többféle zöld kompozíciójú képet felrakni ezért több helyet keresek, főként Budapesten és környékén ahol nincs tömeg.
Régen sok olyan egyetemista barátom volt, akinek, ha adtam valamennyi pénzt és meghívtam valamire, akkor cserébe csinált rólam képeket. Főként tinder miatt vettem ilyet igénybe:D Jelenleg nem tartom senki olyannal a kapcsolatot aki fotózna, profit felbérelni pedig...
Fényképezőgépet keresek, kizárólag "otthoni", hobbifotózásra. Gondolok itt családi összejövetelekre, nyaralás alkalmával, stb. Samsung galaxy S24 telefonom van, de valahogy előhivatva nem látom olyan szépnek a képeket. Nem ebből szeretnék megélni, nem akarok profi sem...
Sajnos nem találtam erről egyértelműen semmit. Az ünnepi nyitvatartásról.
Ha egy fiú természetesen fotóz,és emiatt mocsaras, lápos területekre téved és bele is megy.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!