Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hogy lenne jobb...

Szerintetek hogy lenne jobb az esküvő menetrendje? Eredetileg 14:00 lett volna a templomi, utána nekünk fotózás, násznép átmenet volna a polgári és vacsi helyszínére, 17:00 a polgári és 19:00 a vacsi.

Figyelt kérdés
A ceremóniamester szerint azonban ugy lenne ideális ha 15:00 lenne a templomi vagy a polgárit hoznánk előrébb 16:00-ra, viszont félek hogy akkor az a fotózás rovására menne, viszont abban igaza van, hogy a násznép unatkozna nagyon. A templom és a buli helyszíne között kb 10 perc az út, eredeti terv szerint kb 15:00-16:30 között kellene lefoglalni őket. A templomi után nyílván igy lenne mosdó szünet, vendégfogadó falatok, ital, ekkor lehetne a monogrammos emlékfát velük kitöltetni ilyesmi.
márc. 3. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vendégként nagyon nem örülnék (főleg ha esetleg gyereket is vinnék), hogy már ebéd után menni kéne és ekkora haszontalan szünet lenne. A fotózást oldjátok meg délelőtt vagy előtte napokon, ez így borzasztóan hosszú.
márc. 3. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Előbb a fotózás, templom 16.00-kor, polgári 17.00, utána van idő közös képekre, pisi szünet, vacsora.

Vendégként én biztos nem várnék 3 órát a semmiben, kiöltözve, étlen-szomjan. Max mennék 5-re a polgárira.

márc. 3. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is amondó vagyok, hogy ez így nagyon hosszú. Föleg, ha olyan lagzit terveztek, ami éjfél utánig is eltart, menyecsketáncos, átöltözös stb. Délután 2-töl kezdve azt senki nem fogja bírni. Már az egy órás templomi esküvö is hosszú, mert nem mindenki vallásos, így már ott is unatkozni fognak. Az se olyan szép dolog, hogy ti hívtátok meg öket, aztán leléptek tölük ilyen hosszú idöre. A fotózást külön szokták csinálni, vagy elötte, vagy csak pár beállított kép erejéig, ami nem tart másfél órát. Egyébként felesleges is ugyanazon fa mellett tizennyolc különbözö pózban fotókat csinálni, utána meg mindet ki is fizetni. Ha meg tényleg különleges fotókra vágytok különleges helyszínen, akkor elötte menjetek. Ha rövidebbre fogjátok az idökeretet, akkor a vendégeitek maguk tudják eldönteni, hogy meddig maradnak, és lehet, hogy hajnali 3-ig is jó hangulat lesz, de ha az egész napjukat beosztjátok (elötte nekik is ugyanúgy készülödniük kell, mint nektek, fodrász, ruha, odaérkezni stb.), akkor az elsö adandó alkalommal udvariasan el fognak köszönni, pont akkor, amikor már figyelni tudnátok rájuk és azt várjátok, hogy a vacsora után elkezdödjön a buli. Így se nektek, se nekik nem lesz emlékezetes, vagyis inkább csak amiatt, hogy baromi fárasztó napjuk volt.
márc. 3. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk ebéd is szokott lenni, és van kirakva valami süti, innivaló.Ha ott a zenekar, akkor elvileg nem hosszú a várakozás annyira.
márc. 3. 21:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Másfél óráról van szó nem 3.:) Én eddig csak olyan esküvőn voltam ahol a szertartás után fotózkodott a pár, mi sem szeretnénk előtte.
márc. 3. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már úgyis eldöntötted, akkor mi a kérdés?
márc. 3. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem mennék a templomira, után meg hajnalig tartsak ki bulizni? Biztos nem.
márc. 3. 22:01
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Hát egy jó esküvőben se templomi marhaság nincsen, és a magyar állam fsságaival se húznám szerencsétlen embereket.

A legjobb, ha buli lenne ebédtől ájulásig, kaja-pia-tánc-minden.

márc. 4. 00:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Én még csak olyan esküvőn voltam, ahol csak polgári szertartás volt, aztán "buli". A kettő között nem húzták az időt. Nem tudom mit kezd magával 1,5-2 óràn át az ember talpig puccban, főleg nyáron a melegben, bár nem írtad, mikor lesz. Ha voltál már ilyen esküvőn és működött, akkor csináld úgy, ahogy azok csinàltàk. Ami egyszer bevált, beválik máskor is.
márc. 4. 08:04
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
8-asnak: az házibuli, nem esküvő. A "magyar állam fasságai" nélkül pl nem lesznek házasok.
márc. 4. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hol van Budapesten zöld hely?

Olyan helyeket keresek ahol zöld háttér vagy sok zöld dolog van. Instagramra szeretnék többféle zöld kompozíciójú képet felrakni ezért több helyet keresek, főként Budapesten és környékén ahol nincs tömeg.

Hol lehet olyan hobbi fotósokat találni, akik pénzért is csinálnak képeket? (Többi lent)

Régen sok olyan egyetemista barátom volt, akinek, ha adtam valamennyi pénzt és meghívtam valamire, akkor cserébe csinált rólam képeket. Főként tinder miatt vettem ilyet igénybe:D Jelenleg nem tartom senki olyannal a kapcsolatot aki fotózna, profit felbérelni pedig...

Fényképezőgép otthoni fotózásra 50e Ft körül?

Fényképezőgépet keresek, kizárólag "otthoni", hobbifotózásra. Gondolok itt családi összejövetelekre, nyaralás alkalmával, stb. Samsung galaxy S24 telefonom van, de valahogy előhivatva nem látom olyan szépnek a képeket. Nem ebből szeretnék megélni, nem akarok profi sem...

Halászbástya ma nyitva lesz? (December 24) Felső szinten is szeretnék fotókat csinálni.

Sajnos nem találtam erről egyértelműen semmit. Az ünnepi nyitvatartásról.

Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen túráról?

Ha egy fiú természetesen fotóz,és emiatt mocsaras, lápos területekre téved és bele is megy.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!