Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg a pàromnak,...

Hogy mondjam meg a pàromnak, hogy azt szeretném ha az apja heluett inkább a mostohaapja kísérne az oltárhoz?

Figyelt kérdés

Az én apám elhunyt évekkel ezelőtt. Ezért a párom rögtön javasolta, hogy majd az ő apja kísér az oltárhoz és milyen jó lesz.

Én viszont nagyon nem kedvelem az apját.Folyton sörrel, borral jön át, itatja a pàromat, àllandóan prostikról beszél, néha magával hoz félrészeg vagy részeg, koszos öregasszonyokat, akiket összeszed és azt kell hallgatni, ès azt kell hallgatni, hogy hogy szokta lerendezni őket.

Emellett állandóan disznòòlat hagy maga után, amit nekem kell feltakarítani, a wc-t kb.nem tudja használni, szóval hányinger az egész ember.

De az anyja 2.férje sokkal másabb. Egyedül nem is szokott jönni, mindig 3-an jönnek az anyóssal és a 15 éves lányukkal, így csúnya beszéd, plàne szexuális dolgok kizárva, normális,illedelmes, mèg egyszer sme értett meg, nem kell utánuk takarítani, sőt kellemesen lehet velük időt tölteni. Ezért sokkal jobban lenne ha inkább ő kísérne az oltárhoz, mint a párom igazi apja. De a párom mindent elnéz az apjának, úgyhogy nem számítok valami jó reakcióra.

ápr. 17. 11:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Így, ahogy van, kerek-perec. Vagy a mostohaapa vagy odamész egyedül.
ápr. 17. 11:18
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Jól gondold meg ezt a házasságot. Néhány év múlva kinyílik a szemed, rájössz, hogy a pali tiszta apja. Két gyerekkel nagyon késő lesz.
ápr. 17. 11:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén.

Egyébként már felkértétek a vérszerinti apját? Amikor szóba került, azonnal őszintén kellett volna beszélned az érzéseidről. A házasságban is fontos lesz ez.

ápr. 17. 11:22
 4/23 anonim ***** válasza:
21%
2-es, mert minden férfi tiszta apja? Ne mondd már! Sokan használják pont arra a példát, hogy olyanok ne legyenek.
ápr. 17. 11:23
 5/23 anonim ***** válasza:
86%
A fiai is ilyen lesz.. eleve miert egetne magat az apjaval elotted, ha o maga nem lenne ilyen..
ápr. 17. 11:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

#4 nem lesz minden férfi tiszta apja, de a kérdésben szereplő pasi a jelek szerint nem látja az apja hibáit, vagyis nem tesz az ellen, hogy ilyen legyen ő is.

Én is meggondolnám a házasságot, gyanítom a párod apja sem ezzel a bemutatkozással kezdte az anyjának, hiszen ha másodszorra tudott normális párt választani, akkor elsőre sem azért nem sikerült neki, mert direkt bele akart nyúlni a xarba. Vagy ha ennyire nem akarsz drasztikus lenni, akkor mondanám, hogy egyedül megyek inkább az oltár elé. Szerintem nincs ebben semmi, én is egyedül mentem (egy évvel az esküvőnk előtt halt meg apám, a férjem apja meg már sok évvel azelőtt, a bátyám pedig tanú volt, ő nem kísérhetett). Szerintem nem volt ciki.

ápr. 17. 11:27
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
4, 5. tökéletesen leírta helyettem. Ki eresztene egy ilyet a nője nyakára? Aki maga is pont ilyen.
ápr. 17. 11:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"állandóan disznòòlat hagy maga után, amit nekem kell feltakaríta" - de miért neked kell? Miért nem a pasid takarítja el az apja mocskát?

És miért gondolja, hogy az apja méltó ahhoz, hogy téged az oltárhoz kísérjen a viselkedése ismeretében? Itt nemcsak a pasid apja a problémás, hanem a pasid is ezek szerint.

ápr. 17. 11:38
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de házasodni akarsz, közben meg alapvető dolgokat sem tudtok megbeszélni? Gondold át ezt alaposan!
ápr. 17. 12:32
 10/23 gergelice16 ***** válasza:
100%

Ahogy #3-as is írja, nagyon fontos, hogy őszintén elmondd az érzéseidet. Ajánlom azt is mondd el a párodnak, hogy apádnak ez és ez a tulajdonsága nagyon nem szimpatikus neked. Szerintem fontos, hogy ezekkel tisztában legyen, és ne csak akkor realizálja ezeket, amikor a gyerekeidet nem akarod elvinni a szüleihez.

Általánosan: Egy kapcsolatnak a bizalom az alapja. Ha úgy érzed, hogy titkolóznod kell a párod előtt, az azt mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben. Ajánlom tisztázd magadban az érzéseidet, és csak akkor menj bele a házasságba, ha teljesen biztos vagy benne.

ápr. 17. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kezdte el apának hívni a gyereked a mostohaapját?

Hány éves volt és mennyi ideje ismerte? Hogy zajlott le ez?

Mennyi idősnek kell lennie egy gyereknek, hogy pl a mostohaapja a nevére vegye?

Egy ismerősöm érdeklődött efelől tőlem, viszont én nem vagyok jártas a témában, így fogalmam sincs. Az én érdeklődésemet is felkeltette ez az ártatlan kis kérdés, így a segítségeteket szeretném kérni. A válaszokat előre is köszönöm szépen!:D

Az unokatesómat megverte a mostohaapja. Szerintetek jogosan?

Ma éppen unokatesóméknál voltam. Délután (késve) elindult a mostohaapja az unokatesómért a sulihoz(legyen most a neve Vivi a neve, nem akarom megnevezni), ő 11 éves. Vivi már régóta várt, azt hitte nem jönnek érte, ezért elindult haza egyedül, kb 5-10 perc az út. Út...

Mit tegyek ha barátnőm a mostohaapjával kavar?

Az lány anyjával pár hónapja járnak még ott se lakik még is furcsállom h ennyi idő után a lányt hívta ma is hogy ha majd tőlem elment hívja vissza! Mikor ott van az anyja is így ez nem logikus,főleg,hogy csak ennyi ideje jár az anyjával! Apának is van nője (anyámmal...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!