Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Étteremben lagzi, kevés fővel, szerintetek jó így?
20-an leszünk,egy étterem egyik része lesz lefoglalva.
Nem szeretnék x személyes tálakat,abból mindig rengeteg marad,pazarlásnak gondolom.
Az étteremben van olyan lehetőség,hogy előre 2 héttel kiválasztunk kb 5 féle ételt,esküvő napján érkezünk pl 5kor,akkor mindenki leadja a rendelést,hogy abból a 10 féléből mit enne,és 7re elkészítik nekünk.így mindenki azt eszik amit akar,de mégsincs túlrendelve,mert mindenki egy adagot kap (nem kicsi adag),plussz egy levest,ami húsleves fixen.
Ezután sütemény,torta.
Szűk család,szóval nem gond kinézni 5 féle ételt,hogy mik azok,amiket szeretnek ők is.
Egyenlőre párom tud erről a lehetőségről,neki tetszik,illetve anyám,de ő ellenzi,merthogy "sok kaja kell,tálakon,legyen választék vacsora közben is".
Árban: 2 személyes tálak megpakolva megszokott dolgokkal 7ezer, ha mindenki külön rendel akkor 1300-2000/fő függően hogy mit kér(gyakorlatilag mintha csak szimplán bemennénk enni,azt kapjuk).
Szerintetek?
Nem tudom mi az a Trófea,de én tuti nem akarok nyers kaját látni :)
Étlap,vacsi előtt 2 órával mindenki el tudja dönteni mit enne,és kész,mindenki saját tányéron megkapja amit kért,előtte leves,utána sós-édes sütemények,torta.Ha valaki így is éhes marad,annak legyen szája,biztosan megoldható hogy csináljanak neki még főtt ételt,nyitva lesz az étterem.Bár igazából csak három viszonylag nagyétkű lesz jelen,nekik szólok külön,ha kevésnek érzik az adagot,akkor szóljanak,lehet hozzá rendelni.
Itt ilyenről nem is hallottam a környéken.
Itt vagy tálak vannak,vagy mint ami nekünk lesz.
döntöttem,marad az elképzelés,aztán ha jóanyám tovább hadakozik,akkor ő egymaga kap egy kétszemélyes tálat és ehet egész este :)
Más kategória, de én nagyon egyetértek veled ebben a dologban. Nekem most volt a ballagásom egy hónapja, utána vacsorázni mentünk egy étterembe, 10-en voltunk.
Mikor elkezdtük tervezni, akkor először nekünk is ez a tálas megoldás jutott eszünkbe. Unokatesóm ballagásán is tálak voltak (4 éve) rántott hús, rántott sajt, töltött hús, rizs, sült burgonya, krumplipüré... És még előtte mindenkinek húsleves.
Én nem szeretem ezeket a 2-4-6 fős tálakat, mert általában már ki van hűlve , a hús lehet száraz, a köretek sem jók, szottyadtak, hidegek, nem szeretem, mikor ott össze vissza turkálni előtted, elvágják a húst, ott marad előtted belőle egy kis darab, azt már nem veszed ki utána, keverednek egymással a köretek....nagyon nem szeretem.
Meg estére nem is akartam húslevest vagy ilyesmit, szóval én mondtam a szüleimnek, hogy legyen mindenkinek saját tányérja, saját előétellel és főétellel, találjunk ki 3 féle menüt, elküldjük majd a meghívókkal együtt, előtte pár nappal mindenki megmondja, hogy mit választott, és csak odaszólok az étterembe. Egyet értettek velem.
Így is lett, nagyon-nagyon finom volt az étel és nagyon bőséges, meg sem bírtuk enni mindet, és szerintem az is jó volt, hogy nem a klasszik rántott hús-krumpli-húslevest ettük, hanem különlegesebbet, mert azért egyszer van ilyen az életben.
A hugomnak is így fogjuk csinálni, mert mindenki elégedett volt.
Szóval szerintem nagyon jó az ötleted, pláne, ha ilyen "kevesen" lesztek, szerintem mindenkinek jobban esik, ha azt ehet, amit szeretne, leteszik elé a pincérek, nem pazaroltok és nem átlagszerű kajákat esznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!