Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/46 anonim válasza:
43/46 anonim válasza:
41 - a második nekem nem tetszik, de a többi tényleg szép.
Ha még nem késő, jó ötlet valami ilyesmi (és nem spagettipántos), de az a kabát, vagy lepel vagy nem tudom mi tényleg nem valami jó választás.
44/46 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy amúgy ducibb,de ez a ruha eléggé kövérít,biztos találnál sokkal testhezállóbb fazont
45/46 anonim válasza:
Jujj.
Az első, kabátkás képen olyan 40 évesnek és 120 kilónak saccoltalak volna.
A második kép sokkal jobb, de a ruha egyszerűen nem való ekkora mellekre, és ekkora feleslegre! Neked egy lány esésű, pántos vagy ujjas ruha lenne a jó, lehetőleg valamivel mell alatt szabott. Bőven a molett kategória vagy...
Ilyesmi:
Ez a ruha duplaakkora melleket csinál, és a keresztirányú ráncolás szélesít, pedig amúgyis van rajtad mit fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!