Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrier vagy család/párkapcsolat?
karrier - stressz
--> hazamégy, lenyugszol.
aztán mehet is a szex.
Mindegy hogyan, mindenki máshogy kapcsolódik ki. Én 6 előtt ritkán érek haza, addig szinte mindig az irodában kell lennem, a munkám mellett sokszor továbbképzés is van, lépést kell tartani. A szakmai életem tényleg stresszes, lehetetlenség benne lazítani, toppon kell lenni egyszerűen.
De ha hazamegyek, engem egy forró fürdő, egy masszázs, egy pohár finom bor, egy forró leves mindig kikapcsol... mindenki más ilyen téren, csak meg kell találni, hogy mi jön be neked is. Van aki alszik, van aki zenét hallgat, van aki olvas... a lényeg, hogy legyen olyan tevékenység, amiben meg tudsz feledkezni a napi gondjaidról, félre tudod tenni a munkát. Utána a szex sem lesz gond, hidd el.
Nekem karrier. Sajnos egyelőre olyan elfoglalt vagyok, hogy számomra is teljesen összeegyeztethetetlen jelenleg mindennel a munka. Még a barátaimmal is alig tudok találkozni, nemhogy családot alapítani.
Csak reménykedem, hogy lesz később értelme. Céljaim vannak bőven. (Inkább munka-irányúak amúgy azok is. )
28/N
13-as vagyok.
Egyelőre nekem munka és vizsga mellett nemcsak időm, de tényleg energiám sincs semmire, így hiányozni sem tud, csak az alvás. Most értem haza, fél órája, holnap 4-kor kelek. És ez van minden nap. Meg persze most is tanulni kellene ahelyett, hogy itt ülök, csak egyszerűen nem bírom már. Napi 12-14 óra munka és vizsgákra készülés együtt... Akinek emellett családra is van ideje, az egy csodalény szerintem!
Lehet, hogy később meg fogom bánni, de egy olyan úton indultam el, amin jelenleg mást nem tehetek...
Hát ezzel nem leszek népszerű de én már évek óta a karriert választottam. Leginkább azért mert nem mindegy h menyit keresel és h menyit kapsz majd anno nyugdíjba.
És lehet h ez valakinek hülyeség de már bocs de én nem kívánok havi 50 E-n nyomorogni ha már nem lesz melóm.
Továbbá az se hátrány ha az ember megengedhet magának egy nyaralást baráti kiruccanást, új ruhákat, bútorokat, telefont, el tud menni moziba...
Ki tudja magát normálisan pihenni.
Egy családosnak ellenben az az élete h munka, takarítás, gyerekkel rohanni ide meg oda. Na meg még a pasijának/nőjenek a nyűgjeit. Mindezt kb minden nap.
Na kösz de ebből nem kérek.
Engem inkább a főnököm dicsérgessen, aztán haza megyek kipihenem magam. Enyém a hétvége és fizetéskor elégedetten tekintek a bankszámlámra. Ja és a belemet kidolgoztam mire lett egy saját lakásom szóval köszönöm de azt meg tartom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!