Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dekorációhoz kérhetném segítségeteket?
Szeretném magam fel díszíteni az éttermet így arra gondoltam meg veszem a kellékeket az éterem biztosít székszoknyát, de azt elfelejtem megkérdezni hogy a terítőket is meg asztalszoknyát is adják e vagy azt a dekoratőr szokta vinni ? Netten néztem nem drágák.
Kör asztalok lesznek 85 fős lagzi lesz egy asztalhoz 10 fő kényelmesen elfér. Szerintetek milyen díszítést csináljak ötletek gyűjtök most. Netten a teremet meg lehet tekinteni Salgótarján Galcsik fogadó és galériában halászfogadó. Köszönöm válaszaitokat.
20.: egyszerűen nem feltételezem, hogy aki ilyen menzás dekorokat linkelget, annak eszébe jut profit felkérni.
Bár őszintén megmondom, a lufi nekem a rémálmom. Sajnos akár profi, akár nem.
Nagyon-nagyon kevés léggömbös dekor illik esküvőre. Eleve el kell felejteni a körte alakú és a metál lufikat, helyettük a szabályos gömb alakú, matt felületű léggömböt választani. Ez már eleve ég és föld kinézetben. Rákerestem a Google-ben, de összesen ezt találtam, ami szerintem tényleg szép és lufis, pedig lehetne csinálni jókat, csak valamin sajnos mindig elúszik a dolog. Ha tökéletes a harmónia a helyszín, a színvilág és a dekor között, akkor egy léggömbös díszítés is működhet, de ez nagyon ritka helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!