Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt adnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt adnál?

Figyelt kérdés

11.000 Ft értékben vettünk ajándékot baráti pár esküvőjére, ezen kívül viszünk süteményeket. Mennyi pénzt adnátok pluszba? 40 vagy 50.000 Ft-ot?

(egy főre a költség 10.000 ft, tudom, mert barátaink, elmondták, 80 fő, nem túl rongyrázós lagzi)

2014. máj. 8. 22:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Az ajándékon és a sütin felül, maximum 20 ezret adnék.
2014. máj. 9. 10:46
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem úgy volt, hogy megmondták, hogy mennyibe fog kerülni, hanem beszélgettünk erről, mert idén lesz a mi esküvőnk is.

2014. máj. 9. 11:44
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, hol éltek ki? Nálunk is szokás, sőt, az összes esküvőn szokás volt, hogy mindenki annyit ad és azt, amit be tud vállalni. Egy fiatal párnak szüksége van a pénzre, baba, kocsi, ház stb miatt. Ha kifejezetten azt kérték, az azt jelenti, hogy amit vinnél nekik ajándékot, azt pénz formában tedd. Ebben nincsen semmi. Ha van menyasszonytánc, akkor abba lehet beleadni, ha nincs, és nem akar valaki sokat kiadni, akkor vihet tárgyi ajándékot, vagy élményt, utalványt stb.

Szerintem ha bírjátok, akkor az ajándékon felül adjatok nyugodtan egy 40 ezret, az ajándék értékével együtt pont 50. De ez a pénztárcátoktól függ.

2014. máj. 9. 12:33
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azzal is számoljatok, hogy ők is jönnek majd a ti esküvőtökre, ergo ők is adnak majd nektek ajándékot, szóval valószínűleg ezt az összeget vissza fogjátok kapni.
2014. máj. 9. 12:34
 25/28 anonim ***** válasza:
Simán elég 40 000 Ftis kettőtökre.
2014. máj. 9. 14:18
 26/28 A kérdező kommentje:
Végül 50-et adunk.
2014. máj. 9. 16:28
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi (párom és én) a legjobb barátnak 40 000-et adtunk ajándékba, és vettünk egy ceruza tartó sünit, amibe beletekergettük a bankókat és aláírtuk, hogy legyen valami maradandó.

Egy 5-öst még a menyasszonytáncnál eltáncoltunk :)

2014. máj. 10. 09:59
 28/28 anonim válasza:
Én is odaadnám az 50-et, de csak ha nektek nem hiányzik. Nekünk is nemsokára lesz az esküvőnk és mindent nekünk kell. Ahogy írták előttem már mások is, ez a szülők dolga lenne, de nálunk egyik fél segítene, de nem engedheti meg magának, a másik meg úgy van vele, hogy majd ad valamennyit (pedig megtehetné). Én is segítenék amennyivel csak tudnék, nekünk is jól jönne, de nem számolunk erre. Páromnak jól is esik, hogy ő szedi össze a rávalót :)
2014. máj. 12. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!