Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem néz ki furán, ha egy pár összeházasodik (polgári) mert jön a gyerek, az egyházit+lagzit a következő évben tartják, a szülés után?
21: hol mondtam, hogy a hagyományok híve vagyok? Annyit írtam, hogy ebben az esetben vallok ilyen nézeteket. Nem azt mondtam, hogy Biblia szerint élek, vagy hogy nincs szex házasságkötésig. Így már oké?
20: képzeld, mindketten tudjuk egymásról, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket és mindketten úgy gondoljuk, hogy előbb házasság aztán gyerek. Sőt, képzeld, akkor is összeházasodnánk, ha soha nem lehetne gyerekünk vagy úgy döntenénk, hogy nem akarunk.
És, 22-es, akkor mégis milyen alapon feltételezed másokról, hogy ők viszont nem "komoly" elhatározásból döntenek úgy, ahogy? Nagy a pofid, kislány! Főleg, hogy nincs 100 %-os védekezési módszer. Ha neked előbb jött volna, felkötöd magad?
Plusz sok pár szándékosan dönt a bizonytalanabb megoldások mellett, ha már belátható időtávon belülre kerül az esküvő.
NE durvuljon el a helyzet.
Lényeg a lényeg, a pasi már el akarja hagyni a nőt, de ő "véletlen" terhes lett, mivel faluról származik a ffi, illő volt elvenni, ezért vette el, a lagzi pedig nyáron lesz, mert az is kell!
23: aha, elfogytak az észérvek és jön a személyeskedés? Látom az nagyon megy, szöveg értelmezés már kevésbé. Hol írtam azt, hogy mások nem komoly elhatározásból házasodnak? Idézz már, légy szíves, ellenkező esetben pedig ne adj olyan szavakat a számba, ami csak a te képzeletedben él.
Ha nem tetszik a véleményem, az a te bajod, nekem ettől nem lesznek álmatlan éjszakáim.
Nem.
Mindenki úgy házasodik és akkor ünnepel, amikor akar.
"Hol írtam azt, hogy mások nem komoly elhatározásból házasodnak?"
ITT: "Az én felfogásom szerint (lehet, hogy kicsit fura), ilyenkor a férfi a gyereket akarja csak, nem a nőt."
Ezzel pontosan azt mondtad, hogy aki terhes nőt vesz el, terhesként házasodik, az csak a terhesség miatt teszi, nem azért, mert EGYÉBKÉNT is ez lett volna a szándékuk gyerek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!