Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy rongyrázás lenne ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy rongyrázás lenne ez?

Figyelt kérdés
Nagy rongyrázás lenne ha az esküvőre olaszországból hívnék zenészeket? A Mediterranea Swing Band-re gondoltam, telefonon már elértem őket és szabadok lennének arra a hétvégére amikor az esküvő lenne. A feleségem rokonsága miatt aggódom kicsit, mert ők nem azt a társadalmi rendet képviselik mint az én családom, hogy nem e lenne nekik kellemetlen.
2014. máj. 13. 10:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Tájékoztassátok előre őket, hogy mi várható, egyébként meg csináljátok úgy, ahogy nektek jól esik. A ti esküvőtök. Szerintem ők is örülnének, ha a lányuknak egy hiper-szuper esküvője lenne. A többi rokon meg kit érdekel? Annyi a dolguk, hogy jól érezzék magukat.
2014. máj. 13. 11:29
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Tudod ezen az oldalon ha nem vagy csoró ,és esetleg ne adj isten sok mindent megengedhetsz magadnak anyagilak,akor köpködnek (saját tapasztalat)... Ha nektek ez a szivetek vágyak akkor cirkuszi bohócokat is hívhattok Timbuktuból.

Az utlsó mondat azért egy kicsit sértő.

2014. máj. 13. 11:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

*anyagilag

*akkor

Sz@r a klavitúrám

2014. máj. 13. 11:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"Az utlsó mondat azért egy kicsit sértő."

Én nem látok semmi sértőt benne, és igazat adok neked. 1,5M egy zenekarra cask akkor sok, ha az egészre van 3M. Amennyiben 10-20M-ból rendezitek az esküvőt, jöhetnek a zenészek, és a timbuktui bohócok. Miért ne?

2014. máj. 13. 11:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
"ők nem azt a társadalmi rendet képviselik mint az én családom, hogy nem e lenne nekik kellemetlen." szerintem ez a mondat felesleges volt.
2014. máj. 13. 11:54
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki a fejedből azt, hogy az anyósodéknak akarsz megfelelni, ha neked és a menyasszonyodnak az az olasz banda kell, akkor hajrá! Ti ezt megtehetitek, ez nem szégyen, inkább élvezzék ők is, hogy nívós lagziban vehetnek részt, és hogy a lányuk ilyen jó helyre került. Gondolj bele, később meg majd nem mentek fehér homokos tengerpartra, mert anyóséknak nem telik, és ne fájdítsátok a szívüket? Vagy nem vesztek olyan autót, ruhát, élelmiszert, bármit, ami nekik elérhetetlen?
2014. máj. 13. 12:20
 17/25 A kérdező kommentje:
igen, az az utolsó mondat amit írtam, valóban kicsit sértő, de nem tudtam máshogy megfogalmazni a lényegét.
2014. máj. 13. 12:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rongyrázás,de a ti dolgotok. Ha neked Olaszországból kellenek zenészek hívd őket onnan.
2014. máj. 13. 12:56
 19/25 anonim ***** válasza:

Számomra is túlzás lenne ez, mondjuk én eleve kis esküvőt szeretnék. C

Amúgy meg mindenki olyan esküvőt rendez magának, amilyet akar és amilyet tud. Ha nektek ezek a zenészek tetszenek és meg is tudjátok fizetni, akkor hajrá!

Sok boldogságot: )

2014. máj. 13. 13:42
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, tényleg baromi sértő a hozzáállásod a menyasszonyod családjához.

Mivel ti fizetitek az esküvőt, olyan zenekart hívtok, amilyet akartok. Erről tájékoztatjátok a családot és ha ne adj' Isten mégis fizetni akarják, akkor megköszönitek szépen, de nem fogadjátok el. Nyugodtan meg lehet mondani, hogy ez a zenekar a ti ötletetek volt és ne akarjátok, hogy a család a ti elképzeléseitek miatt ekkora kiadást vegyen magára.

Ezt ugyanúgy meg lehet mondani a te családodnak is, ez nem anyagi helyzet függvénye, ha én akartam volna valami átlagon felüli árfekvésű műsort az esküvőmre én sem fogadtam volna el, hogy bármelyik rokon finanszírozza az én különleges igényeimet.

2014. máj. 13. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!