Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy rongyrázás lenne ez?
Tudod ezen az oldalon ha nem vagy csoró ,és esetleg ne adj isten sok mindent megengedhetsz magadnak anyagilak,akor köpködnek (saját tapasztalat)... Ha nektek ez a szivetek vágyak akkor cirkuszi bohócokat is hívhattok Timbuktuból.
Az utlsó mondat azért egy kicsit sértő.
*anyagilag
*akkor
Sz@r a klavitúrám
"Az utlsó mondat azért egy kicsit sértő."
Én nem látok semmi sértőt benne, és igazat adok neked. 1,5M egy zenekarra cask akkor sok, ha az egészre van 3M. Amennyiben 10-20M-ból rendezitek az esküvőt, jöhetnek a zenészek, és a timbuktui bohócok. Miért ne?
Számomra is túlzás lenne ez, mondjuk én eleve kis esküvőt szeretnék. C
Amúgy meg mindenki olyan esküvőt rendez magának, amilyet akar és amilyet tud. Ha nektek ezek a zenészek tetszenek és meg is tudjátok fizetni, akkor hajrá!
Sok boldogságot: )
Nézd, tényleg baromi sértő a hozzáállásod a menyasszonyod családjához.
Mivel ti fizetitek az esküvőt, olyan zenekart hívtok, amilyet akartok. Erről tájékoztatjátok a családot és ha ne adj' Isten mégis fizetni akarják, akkor megköszönitek szépen, de nem fogadjátok el. Nyugodtan meg lehet mondani, hogy ez a zenekar a ti ötletetek volt és ne akarjátok, hogy a család a ti elképzeléseitek miatt ekkora kiadást vegyen magára.
Ezt ugyanúgy meg lehet mondani a te családodnak is, ez nem anyagi helyzet függvénye, ha én akartam volna valami átlagon felüli árfekvésű műsort az esküvőmre én sem fogadtam volna el, hogy bármelyik rokon finanszírozza az én különleges igényeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!