Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény a menüről?
Mit variálnátok?
Én kis dilemmában vagyok, hogy hideg előétel legyen a leves előtt, vagy inkább a leves után egy pörkölt.... nem tudom.
Legutóbbi esküvőn amin voltam, a levessel és a pörivel úgy jól laktam (pedig fél adagot szedtem) hogy nem jutott hely a svédasztalnak, pedig arra vártam.
Előétel
Erdélyi padlizsánkrém, pirítóssal, grillezett gomolyával
Leves
Házias húsleves lúdgége tésztával csészében szervírozva
Főétel - svédasztalosan
Rosé kacsamell színes borskéregben
Mézes, borókás sertésszűzérmék roston sütve erdei gombaraguval
Sajttal, sonkával töltött sertésborda rántva
Rántott sajt
Héjas, fűszeres burgonya
Grillezett zöldségek
Friss vegyessaláta
Desszert
FEKETE ERDŐ KEHELY-csoki mousse rumos meggyel, piskóta lappal és tejszínhabbal
Éjfélkor:
Hidegtál (maradék sültek, franciasalátával, kaszinótojással, töltött sonkával kiegészítve)
Nem kevés a köret?
Nagyon puccosak a kaják, vagy jó? Csak nem pórias gondolom.
Lesz torta is, azért gondoltam ilyen könnyű desszertre.
Bármi ötletet szívesen fogadok!
Köszi
Kérdezo, elmehetek a lagzidra? Kivétel nélkul mindent szeretek, amit leírtál. Nagyon orulnék, ha ilyen menu lenne a kovetkezo lagziban ahova megyek. Nem unalmas és nem is hivalkozó.
Az eloételt meg a desszertet ki lehetne hagyni, de nekem mindketto nagyon érdekesen hangzik, és szívesen megkóstolnám :-)
Köszi a válaszokat, míg nem voltam internet közelben, nagyon sok hasznos tanács érkezett.
A leves szervírozási módját már variáltam, nagy tálak lesznek, külön a leveshúsok és zöldségek, hogy mindenki kedvére olyat válogasson amit szeret.
Viszont az esküvő őszi lesz, így maradok a húslevesnél :)
Nekem egy valami tűnt fel: nem lehetne az egyik sertést csirkére cserélni. Én pl. sem a kacsát, sem a sertést nem bírom megenni. Ilyen módon, én biztos, hogy csalódott lennék. Persze te ismered a vendégeidet, csak nekem ez rögtön szemet szúrt. Meg nyilván csak egy tipp, nem hozzám kell igazodnod, cska hátha vannak ilyenek mint én. Körethez még hozzávenném a rizst is. Nem puccos amúgy a menü, teljesen oké. :)
Én nem rég voltam esküvőn, ott volt leves, meleg előétel, főétel is, desszert helyett sütiket hoztak, mi végigettük simán, éjfélkor is, meg a tortát is (ott már kicsit rosszul voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!