Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eljegyzésfelbontás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésfelbontás?

Figyelt kérdés
Nincs pézünk esküvőre. Sajnos nemúgy alakultak az anyagi dolgaink, ahogyan szeettük volna, 3 családtagunktat temettük el az idén, jóval minuszban van a keretünk. Jöcőre szeerttünk volna egy szűk családi körben tarttt (15) fős esküvőt, de mind a ketten úgy látjuk, hogy az elkövetkező 10 éven belül nem hogy ez nem valósítható meg, hanem sajnos a lakás és a gyermek sem. Nemtudja, hogy vissza szeretném neki adni a gyűrűt, és élni úgy, mint eddig. Butaság lenne? 28/n
2016. júl. 2. 12:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Egy 15 fős esküvőhöz nem kell külön keret. Másrészt attól, hogy kaptál egy gyűrűt nem kell össze is házasodni, az meg hogy jegyben járás nem sokat jelent manapság. Viszont ha visszaadod a gyűrűt az biztos, hogy nem úgy fog elsülni mint képzeled, manapság az csak egy szimbólum nem több.
2016. júl. 4. 08:54
 22/30 anonim ***** válasza:

bolond vagy?

mi is számolgatunk, 3 milla lenne, nos a fene se ad ki ennyit mert oda lenne az összes megtakarítás.

két tanús lesz és nászút vmi álom helyen.

2016. júl. 4. 13:13
 23/30 A kérdező kommentje:
MIért ne kellene 15 fős esküvőhöz keret?
2016. júl. 4. 17:49
 24/30 anonim ***** válasza:

Hát, milyen érzékenyek vannak a családban? Azért 15 emberből nem lehet olyan nagyon sok. Leggyakoribbak a glutén- laktóz- és csonthéjasra való érzékenyek, legalábbis az én környezetemben, esetleg még a penészgomba.

Mi a barátommal azt beszéltük, hogy ha lesz esküvőnk, akkor szintén ilyen 15-20 fő lenne jelen, kerti sütögetés lenne délután/este, az azért nagyjából egyszerű ilyen szempontból, liszt meg tej nincs a húsokban, se csonthéjas, se penész... A salátát is eheti nagyjából mindenki, kenyérből kell max olyat venni, amit gluténérzékeny is ehet, aztán annyi, nem lenne vele sok gond.

Vagy esetleg valami "durvább" allergiás van?

2016. júl. 5. 19:11
 25/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, sajnos van cukorbeteg, tej tojás, glutén és mgyoró allergiás, illetve a hugom eper és aprómagvakraallergiás... eléggé összetett béna család:D
2016. júl. 5. 19:38
 26/30 anonim ***** válasza:
De grillezett husokat ehetnek ok is...
2016. júl. 5. 19:51
 27/30 anonim ***** válasza:
A cukorbetegséghez nem értek, olyan nincs a családban, de grillhusit a többiek simán ehetnek valami salátával meg megfelelő kenyérrel (esetleg anélkül)
2016. júl. 5. 20:50
 28/30 anonim ***** válasza:

Hol is kezdjem! Párom eljegyezett két év együttlét után 2009ben. Rá egy évire terveztük az esküvőt ahogy azt illik 70 fősre + - 1-2 fő. Sajnos párom nagyija elhunyt az esüvő előtt 2 hónapja, anyós kedvéért elhalasztottuk (szerencsére nem volt sok minden lefoglalva megrendezve, épp akkoriba kezdtünk bele). Na azóta is halasztjuk, mivel mindig közbejön valami (ház vásárlás, gyerekek "2", majdnem szakítás, munkahelyről elbocsájtás stb....) most ott tartunk hogy épp egy nagyobb házat szeretnénk vásárolni, a régit meg eladni, így idén nem lesz esküvő, de megbeszéltük hogy ha minden jól alakul az új házzal akkor belevágunk de csak kisebb esküvőbe max 30 fő és csakis otthon a kertben, vagy a közeli folyópartnál ha kapunk rá engedélyt. piknik grill stílusúban. így 8 év után azt mondhatom végre házasok leszünk ha minden igaz és 10 év együttlét/ együttélés után végre a felesége leszek. Én csak azért nem adnám vissza a gyűrűt, mert nem tudunk összeházasodni. Amúgy én a gyűrűt sem hordom, mivel nem tudok benne semmit se csinálni mindenhová beakadt,kényelmetlen volt benne lennem, egy kis kövecske ki is eset (persze meglett javítva). Én azt tanácsolom hogy üljetek le pároddal és beszéljétek át a dolgokat, ahogy az előttem lévők is írták akkor hétköznap két tanúval, utána meg vagy kettesben elmentek vacsorázni, vagy a tanukkal esetleg + szülők és kész. vagy vártok pár évet sose lehet tudni, lehet 2-3 év múlva úgy hozza a sors hogy telni fog az esküvőre amit megálmodtatok. :)

27N

2016. júl. 6. 17:16
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora hülyeséget még nem hallottam. Ha szakítani nem akarsz akkor minek bontanátok fel? Kicsit úgy hangzik mintha már nem lennél biztos a kapcsolatban és így könnyebb kilépni. Ha nem igy van akkor pedig összeházasodhattok ingyen is. Én ezt tenném.
2016. júl. 9. 11:08
 30/30 anonim ***** válasza:
Na kérdező, h döntöttél?
2016. szept. 30. 14:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!