Mit tudok csinálni, ha nem akarok megházasodni de a barátnőm igen? Hagyjam el emiatt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mondtam már neki nem egyszer.
5-ös: Mert igényem van rá, de ettől függetlenül egyáltalán nem hiszek ebben, a környezetemből kiindulva.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
27 éves férfi vagyok és volt már több kapcsolatom is és a környezetemben történt több eljegyzés is. Tudom,hogy sok párnál az a normális,hogy egy idő után összeköltöznek és megházasodnak. Én azonban nem szeretnék házasságot,engem egyáltalán nem vonzz ez a...
Közel vagyok a 40hez és nem házasodtam meg. Sokan mondják hogy miért nem, és meg kéne házasodni stb. Ugyanakkor korosztályomban lévő férfiak már rég tíz tizenöt éve házasok 80%a válás közelében van nagy része már el is vált. Azt veszem észre hogy az első öt-tíz évben...
Ne értsétek félre, nem vagyok pesszimista, csupán nem szeretnék elvált nő vagy egy olyan ember lenni aki a látszatnak színlel. Önmagammal is megvagyok elégedve, de megtanultam, hogy hiába teszek meg mindent, egy jó kapcsolatért, "a kutya a jó dolgába is megszökik". Egy...
Mindig is szerettem a függetlenséget.Jó dolog ha van valaki az ágyadban este, de én a legjobban egyedül szeretek aludni.Volt már komoly kapcsolatom is de a házasság és a gyerek csinálás előtt leléptem. Nem tudnám elviselni, hogy egy életre valaki hozzám legyen...
félreértés ne essék nincs bajom a gyerekekkel van egy keresztlányom is meg elvagyok velük szeretem őket de saját nem kéne. És házasodni sem szeretnék. Szerintem lehet egy pár úgy is boldog ha nem házas. Szóval rossz ember lennék?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!