Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem gyerekei 40 millios...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem gyerekei 40 millios csok hitelt vesznek fel. Nem sok ez?

Figyelt kérdés
11 eve vagyunk egyutt a ferjemmel. Van elozo hazassagabol egy lanya. 24 eves. Tavaly osszehazasodott a lany egy fiuval aki 25 eves. Ezt en korainak ereztem mar akkor.. azota megszuletett egy baba is.Kaptak egy lakast a ferjemtol ahol most laknak, de nem felel meg nekik, mert hogy ok 3 gyereket akarnak, igy felveszik a csokot. Nos kerdem en mennyire realis , hogy egyaltalan egyutt maradnak e mig lejar az a sok hitel? Mi lesz a gyerekekkel? Nagyon gyerek szinten van meg mindkettő és nagyon aggaszt, hogy az en es a ferjem nyakaba szakad minden. Nem erett felnottek, ezt a hulye is latja. A ferjem pedig olyan regimodi, hogy meg rajuk is beszeli a sok hitelt, hogy legyen nagy hazuk. Elore 3 gyerekre hogy lehet felvenni ennyi hitelt mikor azt sem tudjak, hogy egy gyerekkel milyen még. Engem nagyon aggaszt ez az egesz, nem beszelve arrol, hogy a ferjem kb majd meglesz veluk aldva, mert allandoan hivogatjak most is hogy menjem veluk a bankba mert semmit nem tudnak egyedul elintezni.
okt. 25. 09:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Tehát a te ajándék pénzed a te részed marad.

Ahogy a lány része marad házasság után is az apjától kapott lakás, kompletten.

okt. 25. 10:53
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
10# Ez mind nagyon szép és jó, de egy 40 milliós hitel mellett, 3 gyerekkel, ha ugye ezek összejönnek, szerinted ki kit fog tudni kifizetni majd ha válásra kerül a sor? Ráadásul ezek a gyerekek még meg sem születtek. Sok kapcsolat az első gyerek születése után gatya lesz. Ha elöbb elválnak és nem lesznek meg a gyerekek, az megint bukta. Én nem mernék ilyenbe belevágni még milliós fizetéssel se.
okt. 25. 10:57
 13/21 A kérdező kommentje:

12!

Pontosan így latom. Ez a realis nézőpont.

okt. 25. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:
36%

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ehhez Neked nincs közöd. Ha a férjed kikéri a véleményed, elmondhatod Neki, sőt talán egyszer akkor is elmondhatod Neki ha nem kéri ki, hiszen házastársak vagytok, de beleszólásod ebbe nem nagyon van, legfeljebb akkor ha nálatok minden közös, közös kasszán vagytok, akkor abba, hogy mennyit és hogyan költ a gyerekeire, bár még ez is vizenyős talaj szerintem.

Keressen a férjed egy ügyvédet, papírozzák le, hogy ki mit tesz bele az új ingatlanba és akkor válás esetén is védve vannak a felek, bár szerintem ha az ember úgy kezd Neki valaminek, hogy "ha vége lesz" akkor belekezdeni sem érdemes. Amúgy én is azt gondolom reális forgatókönyvnek, hogy a második gyereket még minimum megvárják mielőtt bevállalnak hármat, de ez a generáció, pont a Ti generációtoknak és a "vállalj csak gyereket majd állambá' meghelp!" hozzáállásnak köszönhetően megszokta, hogy mindent készen megkap, semmiért nem kell dolgozni, vagy küzdeni, dolgok járnak Nekik alanyi jogon, szóval nincs mit csodálkozni ezen.

okt. 25. 11:27
 15/21 A kérdező kommentje:
De ahhoz talan lesz kozom, ha a hitelt nem tudjak fizetni vagy anyagi gondjaik lesznek es nekunk kell kisegiteni oket, ugyanis igen minden kozos, es kozos a kassza is. Szoval de igenis van beleszolasom. És ez a hu de nagy felnottnek es szulonek erzem magam es rogtok bevallalok 3 gyereket meg hitelt is ra eleg gyerekes gondolkodasra utal. Onalloan meg semmit sem ert el az eletben es nem is fog, foleg ugy ha a segguket is kinyaljuk es meg a hitelt is majd mi fizetjuk vissza. Es sajnos ugy erzem erre jatszanak, hogy ugyis ha valami nem jon ossze majd mi segitunk. Ezt az egesz CSOKot betiltanám, mert ez csak arra jó, hogy a parok szüljék sorra a gyerekeket anelkul, hogy tudnak mivel is jar akarcsak egy gyerek vallalasa is. Egy gyerek miatt is megromolhat a kapcsolat nemhogy harom… eleg errol egy statisztikat nezni… foleg ha 20 as evei elejen vallaljak be a parok. A csok miatt sok olyan par is egyutt marad akik mar legszivesebben elvalnának, mert utaljak egymast, illetve nem csak a csok miatt, hanem a gyerekek miatt akik a hitel miatt szulettek.
okt. 25. 12:33
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Felesége, közös kasszán vannak. Hogy a viharba ne lenne hozzá köze?
okt. 25. 12:43
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a férjedet, egye meg amit fozott
okt. 25. 12:50
 18/21 anonim ***** válasza:
A vérszerinti anyja sem tud hatni a lányra? Egy szülő sem akarja eladósítani a gyerekét, ha nem muszáj. Ők kaptak egy lakást ami már önmagában is nagy segítség. Hova kapkodnak a többivel? Az ingatlanok ára horrobilis jelenleg.
okt. 25. 13:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Én vàlnék ilyen embertől aztán fizesse vissza az meg aki akarja ez úgyis bukott dolog...
okt. 25. 13:32
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
40 millió az egy fél házra se elég itt büdöspest-külsőn. Ha ki tudják szarni magukból a 3 purgyét, akkor miért ne. Azért van...
okt. 25. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!