Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem gyerekei 40 millios csok hitelt vesznek fel. Nem sok ez?
Tehát a te ajándék pénzed a te részed marad.
Ahogy a lány része marad házasság után is az apjától kapott lakás, kompletten.
12!
Pontosan így latom. Ez a realis nézőpont.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ehhez Neked nincs közöd. Ha a férjed kikéri a véleményed, elmondhatod Neki, sőt talán egyszer akkor is elmondhatod Neki ha nem kéri ki, hiszen házastársak vagytok, de beleszólásod ebbe nem nagyon van, legfeljebb akkor ha nálatok minden közös, közös kasszán vagytok, akkor abba, hogy mennyit és hogyan költ a gyerekeire, bár még ez is vizenyős talaj szerintem.
Keressen a férjed egy ügyvédet, papírozzák le, hogy ki mit tesz bele az új ingatlanba és akkor válás esetén is védve vannak a felek, bár szerintem ha az ember úgy kezd Neki valaminek, hogy "ha vége lesz" akkor belekezdeni sem érdemes. Amúgy én is azt gondolom reális forgatókönyvnek, hogy a második gyereket még minimum megvárják mielőtt bevállalnak hármat, de ez a generáció, pont a Ti generációtoknak és a "vállalj csak gyereket majd állambá' meghelp!" hozzáállásnak köszönhetően megszokta, hogy mindent készen megkap, semmiért nem kell dolgozni, vagy küzdeni, dolgok járnak Nekik alanyi jogon, szóval nincs mit csodálkozni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!