Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is van így? Más férjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így? Más férjével beszélni meg a problémáinkat mert otthon nem esik annyira jól, jobban megértenek?

Figyelt kérdés
Nektek nincs tőle bűntudatotok, hogy a saját férjet inkább kihagyjátok, vagy adott esetben a másik feleség "háta mögött" történnek ezek a beszélgetések?
okt. 25. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha más jobban megért mint a férjem az baj és ha sehogyse lehet orvosolni akkor válni illene.
okt. 25. 18:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja, és gondoltatok már rá, hogy inkább párcsere lenne a megoldás?
okt. 25. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Válás után sem mert ki kell heverni egy kapcsolatot és csak aztán újba fogni.
okt. 25. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván másnak kibeszélni vkit teljesen más johogy csak a megértő jópofi megy
okt. 25. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam már úgy, hogy az exfêrjem egy másik nővel beszélte ki a mi problémáinkat. El is hagyott minket érte, aztán az a kapcsolat is ugyan azêrt ment tönkre, amiért a mienk sem ment. Ezer emberrel is megbeszélheted a gondjaidat, ha magadon semmit nem változtatsz, újra és újra ugyan azokat a pofonokat fogod kapni.

Eleinte én is őt okoltam mindenêrt, aztán hónapokig tartó önismeretbe kezdtem. Ha újrakezdhetném vele, teljesen máshogy viselkednék.

Párcsere? Maximum valami romantikus filmben. A valóságban inkább az lenne, hogy ideig-óráig megértenétek egymást, mert ugyan abban az élethelyzetben vagytok. Aztán ugyan úgy jönnek a megoldandó problémák, a mókuskerék, megint máshoz szaladtok majd.

okt. 25. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A leendő szerető pedig nyilván mindenre bólogatni fog és sajnálni téged.

A lelkileg bántalmazó exem nagy lelki támaszt nyújtott a szeretőjének, akit bántott a férje. Persze egy szót sem ejtett arról, ő mit művel velem. Az is kiderült, hogy a csajt otthon sem verbálisan, sem fizikálisan nem bántja senki.

Ilyenkor mindenki igyekszik az áldozat szerepét hozni, a másik fél pedig a megmentő szerepet. Hazugság az egész.

Nagyon ritka, hogy őszinte és boldog kapcsolat lesz az ilyesmiből.

okt. 25. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Hát igen, mert ugye mindenki megtalálja a tökéletes társat. Aki kinézetre tetszik, a legjobb barát, akivel a legjobb beszélgetni, közös az érdeklődés és a szexben is maximálisan egyeznek az igényeik. Ne aggódj kérdező nem vagy egyedül, a való élet más mint a gyakorin válaszoló emberek tökéletes élete.
okt. 26. 12:34
 8/8 anonim válasza:
Az a másnak a férje akar tőled valamit amúgy? Gondolok arra, hogy esetleg neki is gondjai vannak a házasságával és benned látja a kiutat? Vagy hűséges a feleségével, csak ők sem tudják megbeszélni?
okt. 29. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!