Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz házasság,de másba lettél szerelmes Te mit tennél?

Elválni akkor érdemes ha egyedül is boldogulsz. Harmadik fél miatt sosem szabad elválni, csak magad miatt tedd meg ha úgy döntesz.
Harmadik félre sose alapozz, mert bármi történhet, nincs garancia semmire. Ha magad miatt úgy döntesz hogy elválsz, tudsz egyedül boldogulni, vagy van családi segítséged, akkor a harmadik fél csak egy plusz lehet ezen felül, de ne erre alapozz.
Sokan esnek két szék közül a pad alá, amikor az új párjukkal sem jön össze normális kapcsolat. Ha úgy érzed hogy egyedül is képes vagy rendezni az életedet, nem kerülsz sokkal rosszabb körülmények közé, akkor hagyd ott a régit, de ne az új embertől várd a csodát.

A szerelmet választottam. Úgy voltam vele,hogy egyébként is tudtam válás lesz a vége, ezért nincs vesztenivalóm. Ha sikerül az új kapcsolat, ha nem én megyek
Végülis jól alakult, már 8-ik éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!