Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lusta vagyok és céltalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lusta vagyok és céltalan vagyok, ha nem keresek másodállást?

Figyelt kérdés

20 éves házasság és ugyanennyi idős a fiúnk is, aki hamarosan kirepül itthonról, a tervek szerint még idén összeköltözik a barátnőjével. Szóval már nem vagyunk fiatalok, és ezidő alatt felépítettünk egy minimális egzisztenciát: Saját házunk van, zéró hitel, és ketten havi nettő 1.1 milliót keresünk. Ennek az oroszlánrészét én hozom haza, nemzetközi kamionsofőr vagyok és havi 3 hetet járom európát, majd egy hét pihi itton. Ezt havi egy hetes pihenőt nézi rossz szemmel a feleségem, mert szerinte ezalatt elmehetnék dolgozni az öccse vállalkozásába, mint villanyszerelő (ez az eredeti szakmám) Azzal a havi 5 napos munkával 125ezret kereshetnék.

De minek? Úgy érzem mindenünk megvan, felneveltünk egy csodálatos srácot, akit még ennyi pénzből is nagyvonalúan tudunk támogatni és semmiből nem szenvedünk hiányt. Minek tovább hajtani a továbbiakban?

ápr. 25. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám neki hogyha annyira akar segíteni a testvérén akkor menjen ő segíteni mert én akkor se fogok ha idegbeteg lesz. Mondd meg neki, ne légy papucs! Amúgyis kamionozol és jogod van pihenni mert marha fárasztó! Ha nem érti meg én eldönteném, hogy hallgatom-e tovább vagy inkább maradok külföldön, hogy minél kevesebbet lássam, esetleg esküszöm elválnék aztán a pénzt amit haza viszel már nem élhetné fel.
ápr. 25. 14:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem szeret veled lenni abban az 5 napban.

Az én férjem is kamionozik, 23 ev, házasság de alig várom, hogy hazajöjjön és együtt legyünk.

Nálatok nem a pénzről van szó, valami más. Intimitás van elég, szex? Vagy már az sem csak ne legyél otthon?

ápr. 25. 14:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Előre tisztázom nő vagyok. A feleséged megvan huzatva. A kami9nozás nem könnyű meló, elég fárasztó ezt az is tudja aki nem azt a munkát végzi.

Ha annyira akar plusz pénzt menjen el ő dolhozni pluszban.

ápr. 25. 14:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged vagy pénzéhes és csicskának tart téged, vagy egyáltalán nem akar veled lenni még egy hetet se. Mindkettő esetben nem szeret és én is ajánlom a válást.
ápr. 25. 14:26
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Miért nem vele beszéled ezt meg?
ápr. 25. 14:30
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Meg kell neki mondani, hogy akkor holnaptól cseréltek. Ő kimegy 3 hétig kamionozni, te meg addig otthon lébecolsz, majd mikor hazajön azzal cseszegeted, hogy miért nem dolgozik.
ápr. 25. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért durva, hogy 3 hét távollét után is elküldene valahova.

Itt a nővel van valami oltári nagy baj. Vagy van neki valakije, aki többet van vele, mint te.

Amúgy megérdemled azt a pihenést, főleg ha mindenetek megvan.

ápr. 25. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A feleséged pénzéhes lehet.

Szerintem éppen elég teher van a válladon, kamionsofőrnek lenni nem könnyű..

ápr. 25. 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van más bikája
ápr. 25. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem amiatt a 125 ezer forint miatt küldene, hanem mert vagy baromira megszokta, hogy ő elvan otthon nyugiban, és ilyenkor szimplán zavarod, vagy van más csávója, akivel az egy hét alatt is szeretne időt tölteni.
ápr. 25. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!