Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusta vagyok és céltalan vagyok, ha nem keresek másodállást?
20 éves házasság és ugyanennyi idős a fiúnk is, aki hamarosan kirepül itthonról, a tervek szerint még idén összeköltözik a barátnőjével. Szóval már nem vagyunk fiatalok, és ezidő alatt felépítettünk egy minimális egzisztenciát: Saját házunk van, zéró hitel, és ketten havi nettő 1.1 milliót keresünk. Ennek az oroszlánrészét én hozom haza, nemzetközi kamionsofőr vagyok és havi 3 hetet járom európát, majd egy hét pihi itton. Ezt havi egy hetes pihenőt nézi rossz szemmel a feleségem, mert szerinte ezalatt elmehetnék dolgozni az öccse vállalkozásába, mint villanyszerelő (ez az eredeti szakmám) Azzal a havi 5 napos munkával 125ezret kereshetnék.
De minek? Úgy érzem mindenünk megvan, felneveltünk egy csodálatos srácot, akit még ennyi pénzből is nagyvonalúan tudunk támogatni és semmiből nem szenvedünk hiányt. Minek tovább hajtani a továbbiakban?

Gondolom nem szeret veled lenni abban az 5 napban.
Az én férjem is kamionozik, 23 ev, házasság de alig várom, hogy hazajöjjön és együtt legyünk.
Nálatok nem a pénzről van szó, valami más. Intimitás van elég, szex? Vagy már az sem csak ne legyél otthon?

Előre tisztázom nő vagyok. A feleséged megvan huzatva. A kami9nozás nem könnyű meló, elég fárasztó ezt az is tudja aki nem azt a munkát végzi.
Ha annyira akar plusz pénzt menjen el ő dolhozni pluszban.

Ez azért durva, hogy 3 hét távollét után is elküldene valahova.
Itt a nővel van valami oltári nagy baj. Vagy van neki valakije, aki többet van vele, mint te.
Amúgy megérdemled azt a pihenést, főleg ha mindenetek megvan.

A feleséged pénzéhes lehet.
Szerintem éppen elég teher van a válladon, kamionsofőrnek lenni nem könnyű..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!