Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségemet miért nem érdekli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemet miért nem érdekli mennyi pénzt hoz haza?

Figyelt kérdés

Van két gyerek, egy rakás hitel, mindent én rendezek.

Ez eddig eszembe sem jutott, de érzelmileg is kicsit labilis lettem a házasságomban, sok hazugságot kaptam.

Feleségemet abszolút nem érdekli mennyit keres, ebben a hónapban 100 ezer Ft fizetést kapott.

Kíváncsi lennék a véleményetekre, férfi dolga mindent fizetni?

máj. 7. 11:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%

Ez így kevés infó. Hány évesek a gyerekek, mi volt megbeszélve, rá van-e tolva minden házimunka meg a gyereknevelés, gyerekek előtt dolgozott-e?

Ha te csak dolgozol, aztán haza mész, ledöglesz és minden egyebet oldjon meg az asszony, akkor igazából teljesen rendben van, hogy a te dolgod az anyagiak biztosítása, neki meg van valami himihumi munkája, hogy ne unatkozzon, ha már mondjuk nagyobbak a gyerekek.

Ha te rendesen kiveszed a részed az otthoni teendőkből, ő meg csak kényelmesen elvan, az nyilván nincs rendben és kellene egy alapos beszélgetés, hogy ideje neki is elkezdeni odatenni magát.

máj. 7. 12:03
 12/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ossz meg több infót, mert ez így elég ratyi.

Az írásod alapján nem mindig ugyanannyit hoz haza. De 100 valóban rohadt karcsú, ennyit konkrétan diákmunkával meg lehet keresni eg yhónapban.

máj. 7. 12:05
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk a feleség otthon volt táppénzen a gyerekekkel, akkor teljesen reális az összeg.
máj. 7. 12:30
 14/62 anonim ***** válasza:
100%

Cseréljetek, neveld 0-24 a gyerekeket, ő meg menjen teljes állásban dolgozni.

A gyerekek pénzbe kerülnek, érdemes lenne gyerekcsinálás előtt utánanézni.

máj. 7. 13:32
 15/62 anonim ***** válasza:
17%
vagy 200-at keres és a felét elrakja magának...
máj. 7. 13:35
 16/62 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem abszolut a ferfi dolga, 100%. Ha a no keres is penzt, akkor azt magara meg a gyerekekre koltse, vagy tegye felre ugy hogy a ferfi ne ferhessen hozza.

De nekem mondjuk eszembe se jutna osszehazasodni olyan ferfivel aki ram akarja haritani a csaladfenttartas (azaz az o) felelosseget. Attol fuggetlen hogy ezzel ki ert egyet es ki nem, abban szerintem mind egyetertunk hogy az ilyesmit celszeru hazassag elott atbeszelni.

máj. 7. 13:43
 17/62 anonim ***** válasza:
63%
15: hat ha ezt teszi, akkor nagyon szerencses es okos no. Minden nonek igy kene tennie.
máj. 7. 13:43
 18/62 anonim ***** válasza:
75%

Fú ez de lehangoló volt 16os...

De ja, a végében egyetértünk.

máj. 7. 13:44
 19/62 anonim ***** válasza:
60%
Miert lehangolo? Hidd el, egy ferfi boven profital a kapcsolatbol akkor is ha o a kenyerkereso, meg akkor is ha nem. Noi oldalrol ez nem elmondhato. Plusz ha egy ferfi szereti a csaladjat, akkor a leheto legjobb, legnyugodtabb korulmenyeket igyekszik nekik megteremteni. Olyannal meg minek alljak le aki nem szeret?
máj. 7. 13:47
 20/62 anonim ***** válasza:
100%

Engem is az érdekel, hogy miért kapott ennyit. Például a gyerekekkel otthon volt tàppénzen, mert felváltva betegek. Esetleg ő viszi és hozza őket, ezért csak 6 órában tud dolgozni.

Egyébként meg igen, ha feleség intézi a fentieket egyedül, hogy apuka gondtalanul tudjon dolgozgatni, akkor apuka fizethet is mindent egyedül.

máj. 7. 13:49
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!