Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok ahhoz a jelenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz a jelenséghez,hogy ha a gyerek nem alszik el időben ez annyira zavarja a férjet,hogy inkább felmegy az emeletre és már nem is jön le egész este?

Figyelt kérdés
Nekem ez rosszul esik mindha magamra hagyna egy ilyen szituációban ritka eset,hogy nem alszik el a kicsi már 20:00-20:30 között,de néha előfordul(másfél éves)

máj. 7. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Tehát van egy 80-100 kilós gyereked is.

Az gondolom nem jut eszébe, hogy segítsen altatni? Vagy mondok jobbat: délután hatkor eszébe juthatna, hogy ha most kicsit foglalkozik vele, játszanak, mozognak, lefárasztja, uram bocsá', a friss levegőn, akkor este 20.00-kor még nem ér a feje a párnára a picinek, de már alszik.

Gondolom, kedves Urad minden este percre pontosan ugyanakkor alszik el, hétvégén is, betegen is, teliholdkor, viharban, hidegben, melegben. Mert ha nem, akkor qurva vicces ezt elvárni egy kicsitől.

Amúgy rád van besértődve, amiért egy félórát kell várnia, hogy elszórakoztasd, vagy a másfél éves gyerekre?

Amúgy egy szép, nyári este szépen tedd be a picit babakocsiba, csukd rá az ajtót apura, és húzzatok el a pichába. Nagyon jól látod, teljesen magadra hagyott a gyerekneveléssel. Ez csak rosszabb lesz.

máj. 7. 21:19
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem szégyen.

Én imádok altatni, cuki a kis jószág ahogy elszunnyad. Akkor is, ha ezt 2 óra ordítás után teszi.

31F

máj. 7. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon gáz. Remélem, nem ugrasz, ha szexelni azért akar a maratoni altatás után.
máj. 7. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyenek szerintem nagyon sok màsban is primitívek.

Intelligens ember felfogja hogy a gyerek nem robot tamagocsi akit kikapcsol csak ugy, hanem ember.

Akinek ez se megy szerintem azzal ezeregy másban is vita azert van mert irdatlan sötét.

Élni se tudnék ilyennel.

Momdjuk nekem már az is betett ha gyerek mellett a pasit is vigasztalni kell. Errol kérdezni is akartam hogy mit tehet egy anya ha pont mindkettőnek egyszerre van baja?

A kicsi sír vagy hisztizik vagy szorongásai vannak a sulitol vagy bármi elalvás előtt ágyba bújva öntené ki a lelkét, de a pali meg ugyanekkor féltékeny hisztizik miért késtél, veszekszik baromkodik.

Nem egyszer éreztem hogy kétfelé szakadok errol kérdezni is akartam hogy lehet ezt csinálni mikor jobbra balra kell kezelni a gyereket meg egy barmot is?

Es azbörök törvény hogy ilyenekkel soha nem 1 gond van hanem ezer másik is. A kérdés is vmi jéghegy csúcsa csak mivel kiviláglik hogy nem egy intelligens felelős felnőttfejű ember a szóban forgó sem.

Ilyenekkel úgyis vége ha már élhetetlen. És ilyenek ezen is küzdenek, hogy az is legyen.

máj. 7. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Ha fent bealudt, akkor nyilván, hogy nem megy le. Örülj neki, hogy nem alvajáró?
máj. 7. 22:24
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Sok ilyen lfszta való apa van.
máj. 7. 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:
10%

Valószínű szexelne, minden más furcsa viselkedés ebből indul ki, keresi a lehetőséget, úgy irányítja a dolgokat, hogy hátha lesz lehetőség, netán ha elvonul és máshogy oldja meg...

Szexeltek eleget?

máj. 8. 03:37
 8/13 anonim ***** válasza:
10%
Akarta ő ezt a gyereket? Vagy csak a kedvedért ment bele? Lehet , hogy egész napi munka után pihenni szeretne, nem akar reggel zombiként munkába menni.
máj. 8. 07:23
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem nagyon értem ezen mi a sértő/idegesítő. Korán van fektetve a gyereked, én is korán alszom, de azért nem 8kor, gondolom a gyereked apja se 7kor akar aludni.

Beszéld már meg vele, hogy ugyan mi a nyűgje.

máj. 8. 07:53
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
Inkább örülnél neki, hogy a férjed időben lefeküdt és kialudta magát!
máj. 8. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!