Miért nem képes a férjem semmire?
9éves házasok vagyunk, 8éves lesz a gyerekünk.
Mi az oka annak hogy a férjem semmiben nem vesz részt?
Se a gyereknevelésben, se a ház körüli teendőkben.
Nem a takarításra gondolok, nem a főzésre.
Ha elromlik valami, vagy én megcsinálom, vagy szólok neki hetente, de nem áll neki akkorse.
Ha megkérem valamire, akkor megígéri, de nem csinálja.
Kitalált egy heti 3szori sportot a lányunknak, nem is ebben a városban.
Ő nem viszi, nem ül vele ott, nem hozza.
Iskolába én viszem hozom.
Én intézem a gyerekünk ügyeit.
Ha kilazul egy kilincs, kár neki szólni.
Ha a kutyát be kell oltatni (nagytestű, nem tudom bekönyörögni az autóba), hónapokig kell érte bszogatni.
Már nincs kedvem megkérni se semmire, mert vagy támad, hogy ő dolgozik (én is), vagy megígéri.
Akkora kosz van a szobájában amit normális ember el sem tud képzelni.
Van neki is hobbija, heti 2szer jár.
Én nem táblázhatok be semmit magamnak, mert úgyis vinnem kell a gyerekünket edzésre.
Sajnos bármit is kérek tőle, bárhogy is közlöm vele, mindig a munkájával takarózik.
Irodai munkája van, mérnök.
Tudom hogy abban is el lehet fáradni, de hogy konkrétan semmiben nem vesz részt, már az agyamra megy.
Ő egy karrierista ember.
Meg változni nem fog.
Komolyan mondom, ha nem engedném meg a gyerekünknek a vizét esténként, nem is fürödne.
Ha nem venném meg minden dél3az uzsonnának valót, anélkül lenne az iskolában.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Óh hát akár az én férjem, aki szintén mérnök. Vele még nagybevásárolni sem érdemes menni, mert nem szeret nagyon felpakolni. Háhá autóval!
Oviba én hordom a gyereket. Orvoshoz én hordom, kontrollra is, úszásra is. Nem is ismeri az óvónőket, a többi szülőt. Fogadóórára én megyek mindig, ovis Sport hétvégre, családi napokra. Mindig fáradt. Hazajön a munkából, leül gamerni.
Én is dolgozom 8 órába. Semmit nem tudok magamnak szervezni, mert én látom el a gyereket. Évente 5x fodrászhoz menni, nagy szervezést igényel. Minden év decemberében a céges karácsonyi buliból legkésőbb 8-kor eljövök, mert tudom, hogy a gyereket nem fürdeti meg, nem fekteti le. Megvár vele.
Sokszor már a faxon kívan. Na Mind1.

válasza:

válasza:

válasza:Miért mentél hozzá egy ismeretlen emberhez, akiről nem tudtad miféle?
Vagy ha tudtad, hogy ilyen nemtörődöm, lusta, felelőtlen szar, akkor is ugyanez a kêrdés. Minek mentél hozzá? Minek vagy együtt egy ilyen emberrel? És minek panaszkodsz, mikor tudtad kivel vagy és mit vállalsz. Sőt, még a gyerekcsinálásban is benne voltál. Mire számítottál? Hogy majd érted megváltozik?😂 Ez nem így működik.

válasza:36. "Miért nem kéred meg"
Mire? Hogy a saját gyerekét, akiért mint apa ( elvileg nem csak spermadonor volt)
ugyanúgy felelős, mint az anyja, és ugyan fürdesse bár meg, mert magától nem tudja hogy a kisgyereket még fürdetni kell!?
Jézusom...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!