Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem képes a férjem semmire?

Miért nem képes a férjem semmire?

Figyelt kérdés

9éves házasok vagyunk, 8éves lesz a gyerekünk.

Mi az oka annak hogy a férjem semmiben nem vesz részt?

Se a gyereknevelésben, se a ház körüli teendőkben.

Nem a takarításra gondolok, nem a főzésre.

Ha elromlik valami, vagy én megcsinálom, vagy szólok neki hetente, de nem áll neki akkorse.

Ha megkérem valamire, akkor megígéri, de nem csinálja.

Kitalált egy heti 3szori sportot a lányunknak, nem is ebben a városban.

Ő nem viszi, nem ül vele ott, nem hozza.

Iskolába én viszem hozom.

Én intézem a gyerekünk ügyeit.

Ha kilazul egy kilincs, kár neki szólni.

Ha a kutyát be kell oltatni (nagytestű, nem tudom bekönyörögni az autóba), hónapokig kell érte bszogatni.

Már nincs kedvem megkérni se semmire, mert vagy támad, hogy ő dolgozik (én is), vagy megígéri.

Akkora kosz van a szobájában amit normális ember el sem tud képzelni.

Van neki is hobbija, heti 2szer jár.

Én nem táblázhatok be semmit magamnak, mert úgyis vinnem kell a gyerekünket edzésre.

Sajnos bármit is kérek tőle, bárhogy is közlöm vele, mindig a munkájával takarózik.

Irodai munkája van, mérnök.

Tudom hogy abban is el lehet fáradni, de hogy konkrétan semmiben nem vesz részt, már az agyamra megy.

Ő egy karrierista ember.

Meg változni nem fog.

Komolyan mondom, ha nem engedném meg a gyerekünknek a vizét esténként, nem is fürödne.

Ha nem venném meg minden dél3az uzsonnának valót, anélkül lenne az iskolában.

okt. 28. 15:11
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
53%
#30 hagyjad, ő otthon ezt látta. Valószínűleg az anyja a lyukával zsarolta a család többi tagját. Érdekes lehetett.
okt. 28. 18:50
 32/51 anonim ***** válasza:
57%
Nem depressziós ez az ember? Akkor szokott ez a nagy tehetetlenkedés előjönni.
okt. 28. 19:08
 33/51 anonim ***** válasza:
95%
Mert te ott vagy és mindent megcsinálsz!!! Ezért választott, ezért van veled!
okt. 28. 20:09
 34/51 anonim ***** válasza:
89%
Mert nem leptel le. Ha mindig csak panaszkodsz, de nem allitod valasztas ele, nem dobbantasz, nem vagy hatarozott, persze hogy csinalja tovabb a semmit, hiszen ugyis vele maradsz es intezel tovabb mindent.
okt. 28. 23:02
 35/51 anonim ***** válasza:
92%

Óh hát akár az én férjem, aki szintén mérnök. Vele még nagybevásárolni sem érdemes menni, mert nem szeret nagyon felpakolni. Háhá autóval!

Oviba én hordom a gyereket. Orvoshoz én hordom, kontrollra is, úszásra is. Nem is ismeri az óvónőket, a többi szülőt. Fogadóórára én megyek mindig, ovis Sport hétvégre, családi napokra. Mindig fáradt. Hazajön a munkából, leül gamerni.

Én is dolgozom 8 órába. Semmit nem tudok magamnak szervezni, mert én látom el a gyereket. Évente 5x fodrászhoz menni, nagy szervezést igényel. Minden év decemberében a céges karácsonyi buliból legkésőbb 8-kor eljövök, mert tudom, hogy a gyereket nem fürdeti meg, nem fekteti le. Megvár vele.

Sokszor már a faxon kívan. Na Mind1.

okt. 28. 23:16
 36/51 anonim ***** válasza:
22%
35 - "legkésőbb 8-kor eljövök, mert tudom, hogy a gyereket nem fürdeti meg, nem fekteti le. Megvár vele." - Miért nem kéred meg?
okt. 28. 23:46
 37/51 anonim ***** válasza:
0%
"ha nem engedném meg a gyerekünknek a vizét esténként, nem is fürödne" - 8 éves gyerek nem tud egyedül fürödni?
okt. 28. 23:58
 38/51 anonim ***** válasza:
77%

Miért mentél hozzá egy ismeretlen emberhez, akiről nem tudtad miféle?

Vagy ha tudtad, hogy ilyen nemtörődöm, lusta, felelőtlen szar, akkor is ugyanez a kêrdés. Minek mentél hozzá? Minek vagy együtt egy ilyen emberrel? És minek panaszkodsz, mikor tudtad kivel vagy és mit vállalsz. Sőt, még a gyerekcsinálásban is benne voltál. Mire számítottál? Hogy majd érted megváltozik?😂 Ez nem így működik.

okt. 29. 01:19
 39/51 anonim ***** válasza:
95%

36. "Miért nem kéred meg"

Mire? Hogy a saját gyerekét, akiért mint apa ( elvileg nem csak spermadonor volt)

ugyanúgy felelős, mint az anyja, és ugyan fürdesse bár meg, mert magától nem tudja hogy a kisgyereket még fürdetni kell!?

Jézusom...

okt. 29. 01:24
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Képes lenne, csak szarik rá, mert úgyis van egy csicskája ( te) aki mindent megcsinál helyette is.
okt. 29. 01:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!