Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan nő aki kényszerből...

Van olyan nő aki kényszerből él házasságban vagy párkapcsolatban? Aki már nem akarna kapcsolatba lenni a párjával, Csak nem tud megszabadulni tőle egyéb okok miatt?

Figyelt kérdés

46 éves férfi vagyok,

Közös hitel, És a gyerekek kötnek össze minket csak..

Úgy érzem Valamit lépnem kell mert a szívem és a lelkem elsorvad..

okt. 28. 15:26
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
100%
Én nem ismerek túl sok embert, de ennek ellenére 4, olyan iskerősöm is van, aki csak azért van a párjával, mert lakashitel, illetve gyerek van.
okt. 28. 15:52
 2/30 anonim ***** válasza:
92%
Én csak a lakhatás miatt vagyok vele. Ha találnák jobban fizető állást és tudnák egyedül albérletet fizetni meg biztosítani a megszokott dolgaimat akkor lelépnék.
okt. 28. 16:11
 3/30 anonim ***** válasza:
92%
Mindenre van megoldás, csak az kellemetlenségekkel járhat, így az emberek inkább a meleg fost választják és ráfogják a gyerekre meg a hitelre. Holott csak arról van szó, hogy nem szeretnek felelösséget vállalni a döntéseikért.
okt. 28. 16:16
 4/30 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező/ privátot író, te már tavaly is ebben a helyzetben voltál és azóta se léptél.
okt. 28. 16:19
 5/30 anonim ***** válasza:
91%

Egy csomó nőnek nincs hová mennie, mert nincs miből.Ha lelépne,sokuk csak anyukához mehetne vissza, az pedig a további társkeresésben egyenlő a halállal.

Ismerek ilyen nőt, már napi szinten ölik egymást az anyjával,mert máshová nem tudott menni.

Ezt akarják sokan elkerülni,ez még a langyos f@snál is rosszabb.

okt. 28. 16:20
 6/30 anonim ***** válasza:
69%
Annak a felnött nönek, aki még nem tudott leválni az anyjáról, szerintem a párkeresés a legkisebb gondja.
okt. 28. 16:27
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Én kényszerbol keresek ilyet mert egyedül alig élek meg vagy nem élek meg.

Igy lent van a léc. Szerelemrol kémiárol nem álmodozom már hogy az komoetens lenne valaha is megélhetésben egyutt.

8/30 anonim ***** válasza:
59%
Elég sok ilyen nő van. Pl 2 exem, már vissza akartak jönni csak nekem nem kell egyik se xdxdxd
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet, közös hitel és a gyerek mögé bújnak általában. De van olyan,aki képtelen lenne önmagát fenntartani, az inkább megjátsza magát, meg vedeli az alkoholt. De ismerek olyat is,aki fél a párja bosszújától,ezért tűr.
okt. 28. 16:28
 10/30 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanmár...Aki akar, elválik.Érdekes, a nőknek menni szokott, utána felnevelik egyedül a gyerekeiket.Nehogymár egy férfi ne legyen képes erre sem.A többi mellébeszélés.
okt. 28. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!