Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megtaláltátok az Igazit?

Megtaláltátok az Igazit?

Figyelt kérdés

Évtizedekkel ezelőtt, mikor még bele-belekukkantottam a nagyi Nők Lapja újságjába, olvastam egy írásban,hogy ; Nem az az igazi, akivel együtt tudunk élni, hanem aki nélkül nem!!

Nekem nem sikerült megtalálni,de nem is tudnám biztosra leírni,hogy milyen lett volna az Igazi!!

Persze keresgéltem és kerestem a házasság alatt is, de nem volt kölcsönös a szimpátia a kiszemelt hölggyel!

52f

okt. 30. 00:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én megtaláltam számomra az igazit.
okt. 30. 05:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
95%-ban meg.
okt. 30. 05:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt már pár elfogadható, meg volt már párszor, hogy azt hittem az igazi is megvan, de végül egyik sem lett még az. :(

40/F

okt. 30. 05:48
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Nincs igazi🙃
okt. 30. 05:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el Márai azonos cìmű regényét.
okt. 30. 06:42
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Nincs olyan, hogy igazi. Olyan van, akivel összeillünk a legfontosabb teeületeken, egymás hiányosságait kiegészítjük, és akivel kölcsönösen dolgozunk azon, minden nap, hogy együtt toljuk a szekeret. Egy házasság nem fog úgy működni, ha te közben folyamatosan azt nézed, hogy mikor jön jobb, meg ismerkedsz mindenkivel. Utána meg vén fejjel egyedül ülsz és csodálkozol, hogy miért nem találtad meg az igazit?

Ideje lenne, hogy átláss a meséken. Ha te azt hiszed, hogy az az igazi, akivel minden magától működik, nem kell beletenni a kapcsolatba semmit, és soha nem tetszik meg más mellette, akkor már megbocsáss, de hülyébb vagy, mint egy fogalmatlan tinilány.

okt. 30. 06:53
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha valaki nelkul nem tudsz elni, akkor nem nottel fel. Barki nelkul lehet elni. Azzal erdemes egyutt maradni, akivel jobb, mint nelkule. Ez az igazi szerintem is hulyeseg. En joparszor voltam mar szerelmes, mindig azt hittem, hogy belehalok a szakitasba, aztan meg mindig itt vagyok.
okt. 30. 07:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem igen, de aztán kiderült, hogy nem.
okt. 30. 08:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg
okt. 30. 10:35
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem, de nem is hiszek benne.
okt. 30. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!