A férjem ideges, amikor én vezetek, ilyenkor kiabál is mennyire normális?
10+ éve van jogsim, szerintem eléggé jól vezetek, jártam már mindehol belföldön, külföldön is rengeteg km-t, baleset mentesen, egyszer talán padkáztam és ennyi.
Mivel sokszor utazunk, így én is átveszem néha a kormányt de azt fontolom, hogy többet nem fogom. Mintha más ember lenne ilyenkor, minden apró pici hibára idegesen reagál és kiabál is rám. Olyan dolgok pl, hogy túráztattam a motort, későn fékeztem, nem használtam eleget a motorféket stb stb.
Engem ez nagyon bánt, rosszul esik hogy annyira letol, ahelyett hogy örülne hogy èn is átveszem es balesetmentesen megérkezünk. Úgy vagyok vele, hogy velem senki ne ordítson, főleg ne a férjem aki elvileg szeret. Utána ő úgy viselkedik mintha mi se történt volna, bennem meg mély tüske marad és őszinten nem tudom mit tegyek màr.
Mennyire normális ez és jelen van e más kapcsolatban is?
Szerintem nem tisztel eléggé, szerinte én túl szívre veszem.

válasza:

válasza:Csináld úgy, mint én! Csak akkor vezetek, ha egyedül ülök az autóban 😁
Mondjuk én szarul vezetek. Nem balesetveszélyesen, 20 év alatt soha egy koccanásom nem volt, de a parkolásom katasztrófa. Ha megyünk valahova, a férjem vezet. Pedig engem nem cseszeget, csak néha a motorfékre szokta felhívni a figyelmemet, meg a váltóhasználatomra, azt is csak ha már kiszálltunk. Ő jobban vezet, csinálja!

válasza:

válasza:

válasza:Hát, az enyém is ilyen... De remélem csak volt. De ettől még NEM normális!
Nézd, én nem vezettem, nincs rutinom kellő, évek után kezdtem újra..
Azzal nem volt gondom, hogy segít, tanácsot ad közben, stbstb. Csak az a baj, hogy sokszor ordított közben minden xixarért.
A legutolsó eset az volt (AZÓTA NEM CSINÁLJA!), mikor már magabiztosan mentem sokadik alkalommal, hogy konkrétan kiállni sem tudtam rendesen, mert 1.) már ordított és verte az autót, 2.) MINDEN mozzanatot DIRIGÁLT: meddig menjek, hova nézzek, mit csináljak, index stb.
Mintha most ülnék először életemben autóba. Mondtam neki normálisan, hogy ezt hagyja abba most rögtön, látott már vezetni és ki tudok állni a parkolóból.. De aztán mondta tovább meddig menjek, nem jó, ordítás.
- Na itt volt az, hogy kiszálltam, lekiabáltam, és ott hagytam a fenébe.
Közöltem vele, hogy ez volt az utolsó, hogy ezt csinálta, és vagy vezet ő, vagy ha én vezetek, akkor én vezetek, és nem fog miinden cm-t és mozdulatot narrálni, mert nekem is van szemem és ugye megvan, hogy én vezetek??
Orbitális nagy veszekedés lett ebből még aznap. Elmagyaráztam neki, hogy miatta rontok és csinálok még nagyobb hibát, mert ott ordít mellettem, és olyanokat mond ami én is tudom, és csinálom közben, de kizökkent az ordítása.. De mondom majd én is ezt csinálom mellette, megnézem mit fog szólni.. Anyám egyszer bent ült az autóban, ő is azt mondta, hogy van ennyi türelmem, ő már rég kiszállt volna..
Na, jelentem, tegnap voltam egyedül vezetni sötétben először, és minden jól ment. Azóta meg miután volt köztünk ez az ordibálás, nem szólt bele minden xarba, és megértette miért kontraproduktív amit művel.
Long story short: bocs, de vagy kiteszed/kiszállsz és vezet ő, vagy megérteted vele ha megy szép szóval, ha nem akkor kevésbé szépen, hogy ezt a viselkedést nem tűröd el.. Ez másképp nem fog menni.
Ha én kiálltam magamért 0 levezetett évvel kezdőként, te miért nem állsz ki 10 év vezetéssel mögötted?
+1: Ismerek olyat, ahol a férfi 15+ éve hivatásos sofőr: az asszony telepofázza és dirigálja neki hogy vezessen meg mit csináljon..
ÉN nem tudom hogy viseli el ezt bárki is, komolyan...

válasza:

válasza:

válasza:Ha tűrni akarsz neki egy életen át, ezt a hiszti b.lf.. viselkedést akkor hajrá. Nárcisztikus vagy nem nem az a lényeg hanem az hogy bánt téged. Erzelmi bántalmazás. Jo ez neked hogy ideges minden szir szarert neked pedig "tojashélyakon " kell jarnid nehogy felmérgeld mert hisztis i..ota olyankor.
Merlegeld tönkre teszed magad mellette vagy hogyan tovább.

válasza:Mondjuk én szépen félreállnék, kitenném az út közepén, aztán majd megoldja a hazautat, ahogyan akarja. Azután meg válnék a francba.
A férjed egy bunkó pöts.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!