Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi pénzből éltek? Mennyi...

Mennyi pénzből éltek? Mennyi gyerekkel? Mekkora lakásban?

Figyelt kérdés
jan. 11. 06:49
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem a kérdés nem határozta meg, hogy van-e gyerkőc. A 4-500e-ből élők pedig nem a millióitokra irigyek, valójában az a bajuk, hogy ők is tanultak valószínűleg hasznos szakmákat, mint pl. ápolónő, óvónéni, autószerelő-nem mindenki maszek, a legtöbben szarér-hugyér gályáznak alkalmazottként-, benzinkútkezelő, áruházi eladó, hókotró, stb.. Mégis alapjáraton ketyegnek, nem tudnak kigazdálkodni egy kényelmes, normális életszínvonalat, mert szart ér a fizetésük. Vagy ahogy itt egy tanult hozzászóló írta: nyomorognak.

Nagy együttérzést ne várjon ezektől az emberektől, aki havi 1-2 mihályból nagylábon éldegél, bizony le fogják rántani a műhelyben az olajcserénél, tartani fogja a markát az ápolónő, ha az illető bekerül a kórházba, és minden épeszű szaki a vastagon fogó ceruzáját viszi, ha meglátja a b.szógép autót az udvaron. Nem irigységből, csak élelmességből.

jan. 11. 22:32
 32/58 anonim ***** válasza:
37%

A férjem kb. 1,3 millió forintot keres havonta. Az én fizetésem elég változó, mivel magánban dolgozom pszichológusként, így az üléseim számától függ, de kb. 700-800ezer forint a bevételem egy hónapban.

1,5 éves a kisfiunk.

Egy 102 négyzetméteres házban élünk, amin van hitel.

jan. 11. 22:44
 33/58 anonim ***** válasza:
36%

31

Nem élelmességből, hanem patkányságból. De azt azért elárulom, hogy aki képes egy piacképest tudást kamatoztatni, az a) nem olyan hülye, hogy hagyja magát lehúzni, b) nem törődik az aprópénzzel, hagyja, hogy örüljön a piti csaló.

jan. 11. 22:53
 34/58 anonim ***** válasza:
Míg szerelőként dolgoztam nekem sem azon járt az agyam kit mennyire húzzak le. Az inkább akkor jön mikor már elkényelmesedett az ember a jó dolgába és még többet akar.
jan. 11. 23:07
 35/58 anonim ***** válasza:
26%

#31 ezt hívják patkányságnak és az ilyen emberek ne csodálkozzanak, hogy sehol nem tartanak az életben. Nem is érdemelnék meg a jobbat, ha más kárán akarnak élősködni. Előttük is nyitva áll az ajtó, hogy jobban fizető állást keressenek, ne másokat lehúzva próbáljanak feljebb jutni. Nem az én hibám, hogy nincsenek jól megfizetve. Majd áprilisban tegyék jó helyre az x-et…

Amúgy engem aztán nem húznak le a szerelők, mert a zsír új kocsimat nem kell szervizbe hordani :D Az az évi egy gumicsere nem visz csődbe. Pár év múlva meg majd lecserélem egy másikra. Ez az előnye a lízingnek. Az ápolónők se érdekelnek, mert magánba járok. Szerinted akinek van pénze, az elmegy a szutyok államiba? A szakik meg mindenkit pofátlanul lehúznak, ez nem újdonság.

jan. 12. 08:29
 36/58 anonim ***** válasza:
53%

Jelenleg ~500ezerbol elunk, ebbol tobb, mint a fele elmegy hitelekre, plusz gyerektartast fizet a ferjem. En gyeden vagyok a masfel eves kozos gyerekunkkel. 80 m2-es sajat hazunk van, nagykozsegben, varostol 15 km-re. De mostanaban fogunk nagyobb hazba koltozni (100 m2) be a varosba, es a hiteleket is sikerul kivaltani a haz eladasabol, igy felszabadul (a gyt-n kivul) kb 200ezer Ft, szoval ~300ezerbol fogunk elni, tavasztol. Szeptemberben megyek vissza dolgozni, gyerek meg bolcsibe, akkor kicsit konnyebb lesz.

Egyebkent Bekes megye, szoval errefele ez az atlag.

jan. 12. 09:07
 37/58 anonim ***** válasza:
33%
Miert érzem azt, hogy a 35-ös egy troll? 🤔
jan. 12. 12:14
 38/58 anonim ***** válasza:
36%
#37 olvasd el a 30-as válaszát. Azért érzed trollkodásnak vagy kamunak, mert nem akarod elhinni, hogy máshoz képest szarul élsz.
jan. 12. 12:59
 39/58 anonim ***** válasza:
48%

38! Épp az a baj, hogy azt erzem ő probalja kitalálni milyen lehet ha valakinek sok pénze van! Figyelj ez a "csaj" úgy ír, mint aki a tipikus gazdagokról szóló összes panelt elolvasta, miközben sosem volt pénze. Mint amikor valaki elképzeli, hogy milyen lehet gazdagnak lenni!!

Meg ő az is, aki itt meséli, "tőzsdézik" a pasija, igy nem beszél senki! Ha a párja valóban egy trader volna, akkor tudná, hogy mindenki utálja a "tőzsdezés" kifejezést, aki valaha foglalkozott vele...

jan. 12. 13:25
 40/58 anonim ***** válasza:
28%
Hát nem tudom, a párom tőzsdézésnek hívja és hatszámjegyű összegek vannak bent, dollárban. Szerintem ő magasról tesz rá, hogy ki hogy hívja, de nekem teljesen mindegy, ki mit hiszel ezen az oldalon. Én ettől nem fogok rosszabbul élni😀
jan. 12. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!