Mennyi pénzből éltek? Mennyi gyerekkel? Mekkora lakásban?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#46
“Csóró vagyok és most jól beszóltam egy tehetősebbnek egy arc nélküli oldalon. Már megérte felkelnem!”

válasza:

válasza:44
Hogyhogy nem a kérdésre válaszotlak?
Talán nem a beszélgetés negyvenakárhányadik kommentjeként kellett volna közölje a kérdező, hogy a gyereket nevelők válaszára kíváncsi…
Az meg külön szánalmas, hogy szerintetek mindenki hazudik, ha kicsit is jobban él nálatok. Nevetséges, komolyan.

válasza:49! Kedves 49-es!
Képzeld el a szituációt! Bemégy egy szép nagy áruházba, ki van írva, hogy MediaMarkt!
Majd közlöd az eladóval, hogy szeretnél egy pár alkalmi bézsszínű magassarkú csizmát!
Szegény eladó kicsit elkerekedett szemmel néz rád, két másik vevő pedig hangosan kacagnak a hátad mögött mikor hallják a kérdésed.
Majd az eladó közli, de mi nem tartunk se cipőt se csizmát ez egy MediaMarkt.
Erre te felháborodsz, hogy " "ATTOL, HOGY MAGUK EGY MEDIAMARKT MÉG IGENIS TARTHATNÁNAK CSIZMÁT, NEM? HONNAN KELLETT VOLNA NEKEM EZT TUDNOM!?"
-érted vagy magyarázzam?
Ha egy kérdés a HÁZASSÁG!!!!!!! Kategóriában van, szerinted kinek szól?
Ne bosszants minket tovább! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!