Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi pénzből éltek? Mennyi...

Mennyi pénzből éltek? Mennyi gyerekkel? Mekkora lakásban?

Figyelt kérdés
jan. 11. 06:49
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
40! Ha te mondod...😌
jan. 12. 19:10
 42/58 anonim ***** válasza:
62%
Az hogy mindenki le van pontozva, aki kicsit is jobban keres/él, azért elég sok mindent elmond...
jan. 13. 00:45
 43/58 A kérdező kommentje:
Elsősorban a gyerekesek válaszára voltam kíváncsi. Köszönöm mindenki válaszát.
jan. 13. 04:45
 44/58 anonim ***** válasza:
66%
42! Mivel nem a kérdésre válaszoltak, hanem menőzni jönnek a milliókkal ráadasul egyik se családos, pláne nem házas, (az egyik konkretan a Gyakori egyik ismert incelje) így szerintem ez ne lepjen meg.
jan. 13. 05:37
 45/58 anonim ***** válasza:
42%
A kérdés az volt, hogy “mennyi pénzből éltek” és a házasság kategóriában van, nem a gyereknevelésben. Házas lehetek gyerek nélkül is, nem? Ugyanannyiból élünk gyerek nélkül, mintha gyerek is lenne, kivéve, ha többgyerekesként adókedvezménnyel több lenne a nettóm, de akkor is le lennék pontozva, mert le merem írni, hogy havi többmillióból élünk. Vagy kamunak gondolnak, mert szerintük nem létezik gazdag ember.
jan. 13. 11:01
 46/58 anonim ***** válasza:
58%
45! Ne erőlködj már! Csak egyre kínosabb vagy! Lassan már szekunder szégyent érzünk miattad. 😕
jan. 13. 11:42
 47/58 anonim ***** válasza:
42%

“Csóró vagyok és most jól beszóltam egy tehetősebbnek egy arc nélküli oldalon. Már megérte felkelnem!”

jan. 13. 11:50
 48/58 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én a 32-es voltam. Házas vagyok és van egy gyermekünk, ez a család definíciójának szerintem megfelel. Leírtam mennyiből élünk jelenleg. És ugyanúgy le lettem pontozva, mint mindenki aki kicsit is jobban él.
jan. 13. 11:50
 49/58 anonim ***** válasza:
59%

44

Hogyhogy nem a kérdésre válaszotlak?

Talán nem a beszélgetés negyvenakárhányadik kommentjeként kellett volna közölje a kérdező, hogy a gyereket nevelők válaszára kíváncsi…

Az meg külön szánalmas, hogy szerintetek mindenki hazudik, ha kicsit is jobban él nálatok. Nevetséges, komolyan.

jan. 13. 20:55
 50/58 anonim ***** válasza:
26%

49! Kedves 49-es!

Képzeld el a szituációt! Bemégy egy szép nagy áruházba, ki van írva, hogy MediaMarkt!

Majd közlöd az eladóval, hogy szeretnél egy pár alkalmi bézsszínű magassarkú csizmát!

Szegény eladó kicsit elkerekedett szemmel néz rád, két másik vevő pedig hangosan kacagnak a hátad mögött mikor hallják a kérdésed.

Majd az eladó közli, de mi nem tartunk se cipőt se csizmát ez egy MediaMarkt.

Erre te felháborodsz, hogy " "ATTOL, HOGY MAGUK EGY MEDIAMARKT MÉG IGENIS TARTHATNÁNAK CSIZMÁT, NEM? HONNAN KELLETT VOLNA NEKEM EZT TUDNOM!?"

-érted vagy magyarázzam?

Ha egy kérdés a HÁZASSÁG!!!!!!! Kategóriában van, szerinted kinek szól?

Ne bosszants minket tovább! 🙂

jan. 14. 09:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!