Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaz szerintetek, hogy az...

Igaz szerintetek, hogy az emberek nagy részének a házassága alatt legalább egyszer megtetszik másik nő/férfi, más nem plátói szerelemként?

Figyelt kérdés

ápr. 28. 16:02
A kérdező szavazást indított:
Igen, és velem is előfordult már.
Igen, bár velem még nem fordult elő.
Nem, bár velem már előfordult.
Nem, és velem sem fordult még elő.
24 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, több olyat is ismerek, aki már a házassága előtt is másba volt szerelmes, csak annak ő nem kellett. De hiába vett el egy kéznél lévőt, ugyanúgy a másikért epekedett. Ezek a "haladni akarok az életemmel" típusú langyos házasságok.
ápr. 28. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Nekem sok nő tetszik, de le tudom győzni az ösztönömet, hogy rámásszak.

Nem kell vakságot fogadni. Hűséget sem, de ha már fogadok, akkor az nem azt jelenti, hogy a seggembe dugom a fejem és nem veszek észre senki mást.

ápr. 28. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Normális házasságban, ahol a felek nem csak ' ló nincs, szamár is jó' alapján házasodtak, ilyen nincs. Mert a párjuk számukra az egyetlen akit szeretnek, akarnak egy életre, és akire vágynak.

Ha valaki szarul választ, az nem a házasság hibája. A házasság annyi, amennyit az adott 2 ember beletesz.

Ha keveset, vagy semmit nem tesz bele, mégis mit vár, mi fog történni? :)

ápr. 28. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem létezik neutralizáló, hogy átmossuk az emberek agyát, hogy csak egy csakis egyetlen egy embert lássanak szépnek...
ápr. 28. 16:36
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Ha másba vagy szerelmes a hazassáhod alatt akkor az egy megromlott kapcsolat már amiből az új szerelem hatására ki is lépnek. Olyat nem hallottam élegemben egyszer sem még, hogy másba szerelmes míg a házstársa mellett van normálisan továbbra is. Tehát ha van , mert előfordul, de az a végét is jelenti a házasságnak.
ápr. 28. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Persze. Normálisan nem leszel se vak, se gondolatrendőrséget nem gyakorolsz a másik felett. Az már más, ha direkt keresed az illető társaságát, flörtölgetsz, álmodozol róla. De észrevenni... aki jár emberek közé, az bele fog futni olyanba, aki vonzó számára. Viszont ha jól érzi magát a párja mellett, nem éri meg tovább lépni. Sőt simán el is lehet ilyesmiket mesélni otthon egy őszinte kapcsolatban.
ápr. 28. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Érdekes. Ha megtetszettem másnak, udvarolt, kínosan, de elmeséltem.majd azt is ahogy kiosztottam azt aki felajánlotta a segítségét számomra. Valahogy meg sem tetszik senki más. Akkor ez azt jelenti, hogy ha vége a kapcsolatomnak akkor soha többé senki nem fog tetszni hibába nézek ki a fejemből? Wao 6#. Jó tudni mert kábé ez lesz így.
ápr. 28. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

Vak nem leszel attól még, mert házasságban élsz. Még akkor sem, ha egyébként a házasság jó, kiegyensúlyozott, szerető. Nem tudom, én még házasság előtt is, korábbi kapcsolataimban is hiába voltam halálosan szerelmes, azért azt akkor is észrevettem, ha az utcán elment mellettem egy különösen jóképű fickó. Nem voltam soha hűtlen, nem kezdtem bele ismerkedésbe, nem kerestem a lehetőségeket, de olyan igenis volt, hogy pl munkahelyen láttam, hogy "hm, igen, ha szingli lennék, ennek adnék egy esélyt". Pont, ennyi. Attól még szerintem nem kell a kapcsolat halálát vizionálni, hogy látjuk, vannak mások is körülöttünk, és szerintem egyébként az sem baj, ha azért vagyunk az aktuális társunk mellett, mert "más nem tetszik".

De, tetszik más is, ez van, ettől még a párom választom nap nap után, különböző attribútumai alapján, mert egyszer úgy döntöttem, hogy ő lesz a férjem, és ennyi, ebből nem engedek.

(És ez nem jelenti azt, hogy a férjem ne tetszene, mert tetszik továbbra is, ugyanúgy, 10+ év után is megremeg a gyomrom, amikor a szoba két végéből egymásra mosolygunk és ha hozzám ér, máris készen állok a hálószobai akcióra, szóval a fentiek nem annak függvénye, hogy őt mennyire tartom vonzónak és mennyire szeretem, hanem csak simán emberi hiányosságok, amiket tudatosítok magamban és továbblépek)

ápr. 28. 19:36
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

Ha tetszik valaki és azt mondom ejha, akkor ott már otthon van hiányossáf eleve. Ábrándozol másról akit közelről nem ismersz, akkor vágyódsz. Ha vágyak vannak akkor otthon nem jó már semmi vagy már romlóban van a dolog. Tehát vitáznék erről a felettem szólóval. Nincs kiegyensúlyozottsága a házasságnak attól a pillanattól kezdve.

Én voltam bele zúgva a haveromba a hosszú kaocsolatomban. Szex közben is a másikról ábrándoztam. Vagy inkább nem engedtem, hogy hozzám nyúljonm évekig kínlódtam. Majdnem megőrülzem mert nem mondtam el senkinek sem.

ápr. 28. 19:54
 10/12 Kv-An ***** válasza:
38%
Gondolom egyéni adottság is. Sok pasi tetszett életem során, megnézem és ennyi. A közelemben öt férfi társaságát éreztem kellemesnek, az érintésük jólesett. Hárommal rövid pár hónapos kapcsolat, 10 éves házasság, és a jelenlegi párom.An
ápr. 28. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A házas férfiban kialakulhatnak romantikus érzelmek egy másik nő iránt, ha amúgy rendben van a házassága?

Szóval értitek, nem arra gondolok, hogy szexuálisan vonzónak talál egy nőt, hanem hogy emelett érzelmeket is táplál felé. Ez egy stabil kapcsolatban is megesik? Ha igen, mi lehet az oka?

Van olyan férfi, akit házas élete alatt egyszer sem csábít el egy másik nő?

Nem az a kérdés, hogy van -e olyan férfi, aki élete végéig hű marad a feleségéhez, hanem az, hogy van -e olyan férfi, aki egyszer sem kíván meg a feleségén kívül egy nőt, és nincs benne olyan érzés, hogy "uhh, de jó lenne vele tölteni egy éjszakát". Szerintetek?

"Csak téged szeretlek! Az a másik nő nem jelent nekem semmit" Vajon miért halljuk ezt annyiszor a férjektől, akit éppen rajtakapunk?

Tényleg ennyire bolondnak kell nézni az asszonyt? Mi van emögött? És visszafelé miért nem működik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!