Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A hülye férjem hónapok óta...

A hülye férjem hónapok óta cibál párterápiára, utálom az egészet, és még ő nem tartja be, amiket ott hármasban a terapeutával megbeszélünk! Mikor miatta járunk, hogy ő ne stresszeljen! Úgy felhúzott most is! Szerintetek gáz, ha többé nem megyek?

Figyelt kérdés
Elegem van a hülye férjemből, olyan hülye! Miatta járunk párterápiára, és semmit sem tart be abból, amit ott megbeszélünk! Fel se fogja, hogy ugyanazokat a hibákat követi el, amik miatt stresszel! Nem megyek vele több órára el, elegem van belőle! Amúgy is egy ostoba vén nyanya a terapeuta, de a férjem elégedett vele. Járjon akkor magánterápiára hozzá!
júl. 2. 18:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
És te miért nem válsz el ha ő a hülye?
júl. 2. 18:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem kell elválni, csak mert néha felhúz a másik.
júl. 2. 18:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Megmutattam neki ezt a kérdést amúgy és csak annyit mondott rá tufamód, hogy "ez nem igaz".
júl. 2. 18:35
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem vele beszéled ezt meg,mint itt engeded ki gőzt.
júl. 2. 18:39
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

A férjednek kéne tőled inkább elválni, mivel csak alázni meg mocskolni tudod.Amikor már ilyen szinten nincs meg a tisztelet egy kapcsolatban, akkor le kell zárni .Az mindegy, hogy jogos vagy nem jogos, hogy ennyire lenézed, nem tiszteled a férjed, de ezek szerint te magadat sem, ha ennek ellenére vele akarsz lenni.

Segítek, ez az állapot, amiben most vagy NEM NORMÁLIS csak azért, mert felidegesít a férjed néha.

júl. 2. 19:01
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Miért van az az érzésem, hogy a legutóbbi órán a terapeuta mondott valami olyat, amivel az idegre tapintott nálad és ez most a védekezési reakciód erre? A kérdésed alapján mindenki hülye, mindenki hibás, egyedül te nem. Te az "áldozat" vagy ugyebár, aki a "sok hülye között szenved" és jajj, de kellene sajnálni emiatt...

A kérdésed hangvételéről a felrikácsoló papagáj hangja ugrott be.

júl. 2. 19:12
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Azért na...

Engem is van, hogy néha párom felidegesít, de eszembe nem jutna nyilvánosan, az interneten hülyézni őt.

júl. 2. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

"Megmutattam neki ezt a kérdést amúgy és csak annyit mondott rá tufamód, hogy "ez nem igaz"."

Kérdezd már meg tőle hogy ennyire fontos neki a szex hogy egy olyan feleséget elvisel akit utál meg idegesítő?

Egyébként komolyan nem értem miért van veled azon kívül hogy valakivel szexelni kell.

júl. 2. 20:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Oda se kell eljárni. Spóroltok pár gombóc fagyit.
júl. 2. 21:32
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Jól csinálják azért. Hiába szídjátok ezt a spinét. Megmutatta a férjének. Ő őszinte vele. Nektek többieknrk ez kínai ugye?

Na ezért nem jó egy csomó kapcsolat a mai fiatalok körében, mert az ilyen apró figyelmesség, hogy az idétlen megnyílvanulását is megbeszélik otthon, ez igen csak jó dolog. Dolgoznak. Együtt. Én jelentem irigy vagyok erre. Ügyesek vagytok.

júl. 2. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak! Ti tudnátok együtt élni úgy a barátnővel/élettárssal, hogy a nő anyukája egy szobában alszik veletek? Sőt! Esetleg egy ágyban hármasban?

Teszem hozzá, hogy a lakás 35 négyzetméteres garzon egy picike konyhával egy nagy szobával és egy egybe wc- fürdő van, valamint egy kis erkély. Ráadásul albérletben, nem saját lakásban Azt hallottam, hogy vannak sokan akik így élnek...

Ha a párom szeret fantáziálni arról, hogy hármasban csináljuk egy-egy barátnőmmel, az azt jelenti hogy nem vagyok elég neki?

Azt mondta, sosem tenné meg valóságban mert a kapcsolatunk fontosabb, viszont nagyon szeret fantáziálni arról, hogy én másik nővel vagyok. Legtöbbször a másik nő szerepébe egy-egy vonzóbb barátnőmet képzeli bele. Ez az önbizalmamat és az említett barátnőimmel való...

Van itt olyan foglalt nő, vagy férfi, akinek tetszene, ha flörtölnénk egymással hármasban? L

Akár chatben, akár beszélgetésben. Még nem csináltam ilyet, de tetszik a gondolat, és hallottam már olyat, akiknek tetszik az, hogy kapcsolatban vannak, és mégis izgalmas nekik egy 3. személlyel beszélgetni, flörtölni, persze úgy, hogy közben a párjuk is ott van.

Hölgyek!Csalnátok meg a férjetek hármasban?

Mindig azt olvasom ezen az oldalon, hogy másik férfival lépett félre a nő. Na de mi lenne akkor, ha hármasozna a szeretővel, plusz 1 pasival? Én egyszer összejártam egy férjes nővel, szóba jött a hármas, nem tagadta, hogy izgatná, de ennyire nem akar belelendülni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!