Nőktől kevésbé elfogadott, hogy szerelem nélkül házasodjanak meg?
Vagyis férfiaknál általában nem annyira elvárt, hogy úgy mély átéléssel beszéljenek egy párkapcsolatról. Más férfiak közt simán lehet mondani, hogy úgy éreztem ott az idő, lett egy asszony a házhoz, lett gyermek, pont. Ezt szerintem a nagy többség teljesen elfogadja, nem kell ennél jobban cifrázni.
Nőknél viszont ez nagyon snassz, ilyen projekt alapon megközelíteni, nekik valami jóval romantikusabb, sokkal több érzelmet megmozgató indoklást illik adni a külvilágnak, hogy milyen volt az első találkozás, a randi, a lánykérés, a minden. Legalábbis sztereotípiák szintjén így van. Aztán lehet a valóság árnyaltabb, de a látszat ezt mutatja.

válasza:Nem ismerek a környezetemben férfit, aki projekt alapon nősült és vállalt gyereket.
Az, hogy ki milyen mély átéléssel beszél a kapcsolatáról:), nem determinálja az érzelmeket.

válasza:

válasza:Nő vagyok, senki nem várt tőlem romantikus “nyáladzást” az esküvő kapcsán. Nem is vagyok olyan típus. (Szeretek romantikázni, de csak kettesben a párommal. Nem a külvilágnak.)
A lánykérés eleve tök privát volt, a részleteket azóta se tudja egy ismerős se, nem is faggatóztak soha.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:8# Értelme annak van, aminek értelmet adsz. Szóval nem is erről van szó. Én inkább az érzelmi oldalával nem tudnék megbékélni.
F

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Igaz itt egy elment más irányba a csevegés, engem viszont a hétköznapivá, egy szinte "semmi extra" tetté vált félrelépések rendkívüli elburjánzása, tehát a megcsaládok megnövekedett száma (illetve azok háttere) érdekel.Mért annyira elfogadható ez a tett...
Van egy 7 eves kislanyunk, aki bevallom elegge neveletlen. Ezt elrontottam sajnos az elejen, eleg nehez termeszet, illetve szofogadatlan is. A ferjem pedig elegge turelmetlen es agressziv tud lenni. Viszont en soha nem bantom a gyereket, akkor se ha nagyon rossz....
Csak nők válaszát tekintem elfogadottnak! Ugyanis én ezt férfiként nagyon nem értem!
Szóval a helyzet: ha van 2 lány és egy fiú (de lehet fordítva is, sőt akár 3 egynemű, egyáltalán nem lényeg), akik mindhárman szeretik egymást. Szóval a fiú szereti mindkét lányt és a lányok is szeretik a fiút meg egymást is egyformán. (olyan szinten, hogy egymással is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!