Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 51F-36F. Jó ez a 15 év korkülö...

51F-36F. Jó ez a 15 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Ralf Schumacher ihlette meg a kérdést. Idén házasodott másodszor, de most már nem nőt vett el, hanem férfit.

[link]

szept. 2. 22:42
A kérdező szavazást indított:
Jó ez.
Túl sok.
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Boldogok együtt? Igen. Akkor meg tök mindegy, hány évesek. Mindketten már felnőttek, el tudják dönteni, hogy jó-e nekik.
szept. 2. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Ez már mindenképp generációs korjúlönbség de ezen a szinten, ha nekik jó így, akkor hajrá
szept. 3. 05:13
 3/5 anonim válasza:
42%

Szerintem sok.Nekem is a néhai férjemmel 8 év volt a korkülönbség

Már az is sok volt.Párom és felesége között 30 év volt.Az brutális volt.

szept. 3. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Bájos
tegnapelőtt 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Mese habbal ez a "nem számít a kor" dolog. Egyik legnagyobb élethazugság. De, számít, mert k*rvára nem ugyanaz foglalkoztat egy 25 évest, mint egy 40-45 évest. Vicc. De őszinte leszek és szerintem már a 4-5 év is sok és tapasztalatból mondom. Egyszerűen más hatások érik az embereket, más környezetben nőttek fel stb.
tegnap 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek mennyire működőképes egy olyan házasság, ahol a férfi 30–32 éves, a nő pedig 20–22 éves? Mennyire számít ez nagy korkülönbségnek a mai világban?

Arra lennék kíváncsi, hogy az emberek általában mennyire ítélnek meg egy ilyen kapcsolatot. Vajon a férfi és a lány szülei, rokonai vagy barátai mennyire fogadják el, vagy inkább furcsának tartják? A kapcsolat és a házasság ebben a példában kizárólag szerelemből jött...

Régen nagyobb korkülönbség volt jellemzően házaspároknál?

Én csak a saját dédszüleim példájából kiindulva gondolom, akik így a múlt század elején vagy még a századforduló előtt kevéssel születtek és az ő esetükben a legkisebb korkülönbség 6 év volt, a legnagyobb 20. Egyszerű paraszt és munkás emberek voltak többségében, egy...

Nem érzik magukat kínosan azok a párok, akik között 15-20+ év korkülönbség van?

Ma a pincér azt hitte, hogy a nálam 22 évvel idősebb apósom a párom... Akárhányszor elmegyek bevásárolni az apósommal, valaki mindig furán néz ránk, eddig azt mondtam magamnak, hogy csak én vagyok paranoiás, de most először fordult elő, hogy valaki ki is mondta. Rohadt...

Megerősítés arra, hogy idősebb nőnek működhet egy 18 éves fiúval?

Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akiknél a nő jóval idősebb volt egy kapcsolatban, legalább 10, vagy inkább több év volt közöttük és sikerült hosszú távon tervezniük. (Fontos: A fiú max. 17-18-19 volt mikor összejöttek.) Ha létezik ilyen írjatok rá példát...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!