51F-36F. Jó ez a 15 év korkülönbség?
Ralf Schumacher ihlette meg a kérdést. Idén házasodott másodszor, de most már nem nőt vett el, hanem férfit.

válasza:

válasza:Szerintem sok.Nekem is a néhai férjemmel 8 év volt a korkülönbség
Már az is sok volt.Párom és felesége között 30 év volt.Az brutális volt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Arra lennék kíváncsi, hogy az emberek általában mennyire ítélnek meg egy ilyen kapcsolatot. Vajon a férfi és a lány szülei, rokonai vagy barátai mennyire fogadják el, vagy inkább furcsának tartják? A kapcsolat és a házasság ebben a példában kizárólag szerelemből jött...
Férfi az idősebb mindig?
Én csak a saját dédszüleim példájából kiindulva gondolom, akik így a múlt század elején vagy még a századforduló előtt kevéssel születtek és az ő esetükben a legkisebb korkülönbség 6 év volt, a legnagyobb 20. Egyszerű paraszt és munkás emberek voltak többségében, egy...
Ma a pincér azt hitte, hogy a nálam 22 évvel idősebb apósom a párom... Akárhányszor elmegyek bevásárolni az apósommal, valaki mindig furán néz ránk, eddig azt mondtam magamnak, hogy csak én vagyok paranoiás, de most először fordult elő, hogy valaki ki is mondta. Rohadt...
Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akiknél a nő jóval idősebb volt egy kapcsolatban, legalább 10, vagy inkább több év volt közöttük és sikerült hosszú távon tervezniük. (Fontos: A fiú max. 17-18-19 volt mikor összejöttek.) Ha létezik ilyen írjatok rá példát...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!