Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megalázó vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó vagy nem?

Figyelt kérdés

Ebédre voltunk hivatalosak a férjem hugához.Ott volt nála a férjem nõvérének a lánya.Megjegyeztem, hogy finom az ebéd, de egy kicsit sótlan(majd errõl késõbb).Amikor befejeztük az ebédet, a lány szedte le a teritéket(a sógornõmnek is van lánya,de az nem csinált semmit sem,a sógornõm imád másokat cselédnek nézni), de az enyémet és a férjemét ott hagyta elõttünk.Abban biztos vagyok, hogy

s ógornõm csináltatta ezt vele. Jó én fogtam a mi teritékünket és kivittem.Nem mondtam semmit sem.

A kocsiban a férjemnek megjegyeztem, hogy ez megalázó volt számomra, hogy ott hagyták a teritéket elõttünk.

En lettem letolva, nem érdekli a férjemet az ilyesmi,

hogyan merek én szólni,hiszen a huga.

Ujra ment hozzájuk a férjem, mesélte,hogy milyen finomat evett, de azért látszott rajta, hogy nem õszinte(nem szóltam semmit sem rá).Egy idõ után, észrevettem, hogy mindig kritizálja a kaját,amit fõzök.(Altalában a vendégek elégedetten mennek el tõlem,tehát nem fõzök rosszul, sütik is finomak).Nem értettem,hogy miért.Aztán beugrott. A sógornõm miatt volt ez mind, mert megjegyeztem,hogy sótlan,amit fõzött.Rám uszitotta a férjemet(mint mindig), de nem tudom hogyan.Mindig ez volt, mivel a sógornõm meg tudna ölni egy kanál vizben, mert azt hiszi, hogy õ boldogtalan.

Megalázó ez a cselekedet a férjem részérõl is,és a huga részérõl is. Már nem akarom látni a hugát, emésztenem kell a férjem hülyeségeit is..De meddig?

2014. máj. 6. 17:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
33%

Vissza-vissza térek megnézni a további hszeket..., de nem semmi. Konkrétan le volt írva az egész sztori, további hozzá szólásokat is intézett a kérdező, de azért még is meg annyian max. csak addig jutottak agyilag el, hogy a kérdező illetlen volt és megjegyezte, hogy sótlan a kaja. :D

A kérdésre választ adva, se tudtak agyilag tovább menni a témában, és azokra is válaszolni.

Én azt hiszem a gyik társaságát untam meg ennek megfelelően egy életre, ez már a sokadik ilyen topik, ahol ezeket tapasztalom és az ember hiába próbál értelmesen leírni bármit is csak ez tud itt túl nyomó részt folyni. Tisztelet a kivételnek!

2014. máj. 6. 19:36
 22/39 anonim ***** válasza:

21.

Talán azért válaszolják a többiek ezt, hogy a kérdező észrevegye, hogy ő is ludas. Egyébként szerintem itt több is van a dologban. Ahogy én olvasom, a sógornője nem szereti, mert úgy gondolja, hogy a férje boldogtalan mellette, amiben lehet is valami, mert furcsa, hogy egy férj miért nem áll ki a társa mellett. Igen, megalázó, én egy komolyabb beszélgetésre leülnék, mert ez a jéghegy csúcsa.

2014. máj. 6. 19:41
 23/39 A kérdező kommentje:

19:36

Igazad van!!!!

2014. máj. 6. 19:44
 24/39 anonim ***** válasza:
Hülye az egész család a sógornővel, a férjjel meg a feleséggel együtt. Amúgy írod,hogy nem magyarok. Milyen nemzetiség. Lehet azért ilyen veled mert nem tetszik neki,hogy nem hazai nőt választott a testvére.
2014. máj. 6. 19:46
 25/39 A kérdező kommentje:

Kinek a férje nem boldog?

Az enyém?

Az én férjem boldog mellettem, csak fél a családjától.A huga boldogtalan a férje mellett, ki is jelenti ezt mindig,amikor a férje nem hallja!

Szeretni szeret, de nem tudja feldolgozni, hogy a bátyjának van egy külön családi élete.A másik bátyjának is tönkretette a házasságát,széjjel is mentek.

Utolsó v0ßlaszolónak sz0¾l!

2014. máj. 6. 19:50
 26/39 anonim ***** válasza:

Nekem olyan sógornőm van (szerencsére csak az idősebb ilyen), aki levegőnek néz. Nekem nem köszön soha, csak néha a férjemnek ha oda megyünk ahol ők laknak (a nagymamájukhoz valami program miatt), rám se néz....

Ez pl még mindig jobb mint amikor életében először hozzám szólt. Teljesen ismeretlenül, nulla beszélgetés után beszólt nekem, hogy a mi kapcsolatunk az öccsével nem fog sokáig tartani.

Mert ő aztán marhára tudja. Nem ismer se engem se a házasságunkat, korábban kapcsolatunkat. A férjem szerint csak irigy a mi boldogságunkra, mert ő egy szar házasságban él amit csak magának köszönhet. És ez az öccse véleménye. Meg kb az anyjáé is...

Egy ilyen sógornő se jobb annál amilyen neked van kérdező.

2014. máj. 6. 19:52
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen megalázó, milyen férjed van, hogy fél a testvérétől és téged csesztet? Ez ciki. Ő lenne életed párja?
2014. máj. 6. 19:59
 28/39 A kérdező kommentje:

19:46

Te is hülye vagy!:):)

2014. máj. 6. 20:04
 29/39 A kérdező kommentje:

19:59

Igazából soha nem éreztem azt,hogy az életem párja,"lehet nagy tévedés volt" ,( nem tudom,nem volt komoly kapcsolatom), pedig azt hittem, hogy ilyen egy boldog házasság!Ugyanis a férjem azt mondja, hogy a miénk boldog házasság és én vagyok az élete értelme!De lehet azért, mert az én családom normális volt vele mindig.

Dehát minden családban vannak problémák!Neem??

Aki irt nekem privit,köszönöm neked!

2014. máj. 6. 20:17
 30/39 anonim ***** válasza:
Azt nem tagadom, de legalább nem akarok válni attól akit elvileg szeretek és az én férjem nem abajgatja a húgát velem szemben :D De még mindig nem tudjuk milyen nemzetiség a família.
2014. máj. 6. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!