Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy anyagias gondolkodású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy anyagias gondolkodású férfit meg lehet változtatni?

Figyelt kérdés
Hajszolja a pénzt, és a másik (aki kevesebb fizetéssel rendelkezik) fejéhez vágja hogy ez és ez az övé, mert ö dolgozott meg érte, az ö pénzéböl vette, tehát az övé. Magával szemben anyagilag nagyvonalú, de a társával zsugori, és érezteti hogy felsöbbrendü, mert jóval többet keres mint a másik. Hogyan lehet ezt hosszú távon kibírni, és van-e megoldás?
2014. máj. 11. 15:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
54%

Igen, messziről ki lehet szúrni az ilyet. A tipikus hívószavak az :anyagias, smucig, sóher, zsugori. Ha ilyennek neveznek egy férfit, akkor szinte mindig egy elégedetlenkedő nő van a háttérben, aki több gempát akar lefejni róla, sikertelenül.

Aztán a következő lépés az áldozat szerep eljátszása, hogy neki gyógyszerre van szüksége, mert hát az a férfi dolga, hogy megvegye, neki felesleges erre gondolni és spórolni, mert ugye a férfi dolga ez.

Kíváncsi vagyok a következő indokra.

2014. máj. 11. 15:29
 12/49 A kérdező kommentje:
Amikor munkanélküli voltam, arra sem adott pénzt hogy fözzek! Magának vett kaját, én meg kérjek ennivalóra anyuméktól. Szval igen, tuti hogy a pénzéért vagyok vele... Egyébként amikor még anno az anyjánál lakott, neki adott pénzt arra hogy fözzön meg hogy vásároljon magának. Lenyúlták sokszor a pénzét a szülei (saját anyja) és rajtam torolja meg, amikor azt nem én tettem vele. Egyébként visszatérve arr amikor munkanélküli voltam: aludt mert reggel jött meg munkából, és nekem kb 100 ft hiányzott ahhoz hogy tejet vegyek. Nem tudtam mit tenni, kivettem 100 ft-ot (se többet se kevesebbet) a zsebéböl. Elmentem anyuhoz kértem töle 100 ft-ot hogy visszategyem a zsebébe. Hazaértem és már felkelt, és örjöngött hogy hol az a 100 Ft. Egyébként a szüleit meg rendesen pénzeli a hátam mögött. Adjon nekik de miért titokban és miért esik nekem 100 Ft miatt?
2014. máj. 11. 15:32
 13/49 A kérdező kommentje:
Addig jó amig nem tudjátok meg hogy milyen rossz érzés ez de addig meg "kövezzetek" ha ti ettöl lesztek elégedetebbek.
2014. máj. 11. 15:35
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem költözöl anyukádhoz? Nyilvánvaló, hogy nem szereted, csak arra kell hogy eltartson. Ennek viszont ára van, ahogy ezt most tapasztalod is. Vagy eltartod magad egyedül, vagy tűröd tovább.

Egy normális párkapcsolatban meg lehet beszélni ilyen dolgokat.

2014. máj. 11. 15:36
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
És mikor megismerkedtetek nem ilyen volt?
2014. máj. 11. 15:36
 16/49 anonim válasza:
100%
Te ilyen pasival akarsz elni? Hagyd ot, en mar helyedben otthagynam.. Semmi szuksegem ilyen paraszt, onzo pasira..
2014. máj. 11. 15:37
 17/49 anonim ***** válasza:
64%
Na, de akkor miert vagy vele? Igy leertekeled magad? Nem ad semmit, szerelmes nem vagy bele, akkor minek? Viszont, altalaban nem azert elunk egy palival, hogy eltartson, legalabbis nem akkor, ha szerelem/sszeretet fuz hozza. Tudod, en is inkabb anyamtol kernek gyogyszerre penzt, mint egy pasitol, akihez nem sok kozom van, csak a lakasaban, legalabbis amire o tobbet fizet, elek. Szexert sem fizet, csak ott lakhatok.
2014. máj. 11. 15:39
 18/49 A kérdező kommentje:

"Aztán a következő lépés az áldozat szerep

eljátszása, hogy neki gyógyszerre van

szüksége, mert hát az a férfi dolga, hogy

megvegye, neki felesleges erre gondolni és

spórolni, mert ugye a férfi dolga ez."

Kedves válaszoló! Próbáld meg szabályozni hogy mikor leszel beteg, és a gyógyszered fizesd ki úgy, hogy közben munkanélküli vagy, és a munkanélküli segélyed oszd be úgy, hogy kalkulálj bele egy 8 ezer ft-os gyógyszer árat is.Csináld meg. És a társad meg ne adjon a gyógyulásodra (nem luxus dolgokta felfogtad???) pénzt.

2014. máj. 11. 15:40
 19/49 anonim ***** válasza:
83%
"társad" - na pont ez a gond. Ő nem a társad.
2014. máj. 11. 15:41
 20/49 A kérdező kommentje:
Persze hogy eltartson. Miröl beszélsz???? Úgy néz ki hogy el vagyok tartva? Valóban?
2014. máj. 11. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!