Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mikor sirtál utoljára és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor sirtál utoljára és miért?

Figyelt kérdés

Elsõsorban, akik házasságban vagy párkapcsolatban élnek.

(én tegnap)

2014. máj. 11. 18:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Ma délután, mert mélyponton voltam és rossz volt a kedvem. De utána meg a fellegekben jártam. Szélsőséges vagyok.:D
2014. máj. 11. 21:51
 32/42 anonim ***** válasza:
93%
Sonaj1 nagyon jot nevettem a vàlaszodon:-D 3 hete amikor haza èrtem a 4d uhàrol ès pàrom azt mondta hogy a babànk szàja elèg fura èn ezt nagyin sèrtönek vettem ès zokogni kezdtem aztàn elmagyaràzta hogy mèg soha nem làtott ilyen kèpet ès meg ijedt hogy minden okè e nem pedig azèrt mondta hogy megbàntson,szoval egy butasàg miatt aztàn 2 hete apukàm miatt mert össze kellett varrni a fejet(elesett)!:-(
2014. máj. 11. 22:27
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Idén valahogy sokat sírok, januárban maj' minden nap, többször is elsírtam magam, aztán áprilisig hullámzó volt, ma este alig tudtam megnyugodni.
2014. máj. 11. 22:50
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap, mert hiányzott a szerelmem, de ma is ugyanez van, pedig találkoztunk :(
2014. máj. 11. 23:39
 35/42 anonim ***** válasza:

talán szerdán. tiszta stressz vagyok, muszáj dolgoznom mert nincs pénz, de így meg a vizsgákkal nem állok sehogy, ilyen rossz félévem még nem volt. ráadásul az eltérő munkaidő meg suli miatt a barátommal kb hetente egyszer találkozunk úgy, hogy nem hajnali 4-kor, mikor hazajön és felébreszt egy puszira. szerdán viszont volt időnk egymásra, aminek a vége az lett, hogy elbőgtem neki magam.

azóta se jobb, de legalább próbál segíteni. csak hát visszás a dolog, mert ha többet dolgozik, akkor kevesebbet találkozunk, és azért stresszelek, ha meg kevesebbet, akkor viszont nekem kell többet, hogy legyen pénz. áh mindegy. csak néha sz.r hogy 20 évesen ilyenekkel kell foglalkozni mikor a barátok napi szinten bulizzák szét magukat.

2014. máj. 11. 23:54
 36/42 anonim ***** válasza:

2 hónapja, az anyám elfelejtette a születésnapomat...

Aztán pár nappal később mikor hívtam, még akkor sem esett le neki...

2014. máj. 12. 04:53
 37/42 anonim ***** válasza:
A szombati munkanap miatt csak egy napot tölthettem a párommal. Hétköznap tőlem több száz kilométerre dolgozik, csak hétvégén láthatom. És most, mivel szombaton dolgoznom kellett, ő hiába volt szabadnapos... Stresszes is vagyok, mert vizsgaidőszak jön. Ilyenkor sokszor kitör belőlem.
2014. máj. 12. 06:32
 38/42 anonim ***** válasza:
Utoljára tegnap, de szinte minden nap sírok. Nem megy a fogyás, hiába eszem kevesebbet mint egy kismadár, és mozgok, semmi sem segít... 23 éves vagyok, és nagyon szeretnék egyszer az életben szép lenni :(
2014. máj. 12. 09:19
 39/42 anonim ***** válasza:

Néhány hete folyamatosan sírok.

A születésnapon napján a férjem azt mondta, hogy mindjárt jön, átmegy a haverhoz, mert kell vmi szerszám tőle. Én naivan azt hittem, hogy kiszalad egy csokor virágért vagy akármi más....

Jó néhány órával később hazajött full részegen. És még azóta sem mondta azt, hogy "Bocs" :(

2014. máj. 12. 10:15
 40/42 anonim ***** válasza:
En olyan masfel eve. Meglattam egy emailt, amiben a felesegem azt irta egy masik pasinak, hogy "Megorul erte es O lenne a legboldogabb, ha szeretkezhetnenek."
2014. máj. 12. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!