Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor sirtál utoljára és miért?
Elsõsorban, akik házasságban vagy párkapcsolatban élnek.
(én tegnap)
talán szerdán. tiszta stressz vagyok, muszáj dolgoznom mert nincs pénz, de így meg a vizsgákkal nem állok sehogy, ilyen rossz félévem még nem volt. ráadásul az eltérő munkaidő meg suli miatt a barátommal kb hetente egyszer találkozunk úgy, hogy nem hajnali 4-kor, mikor hazajön és felébreszt egy puszira. szerdán viszont volt időnk egymásra, aminek a vége az lett, hogy elbőgtem neki magam.
azóta se jobb, de legalább próbál segíteni. csak hát visszás a dolog, mert ha többet dolgozik, akkor kevesebbet találkozunk, és azért stresszelek, ha meg kevesebbet, akkor viszont nekem kell többet, hogy legyen pénz. áh mindegy. csak néha sz.r hogy 20 évesen ilyenekkel kell foglalkozni mikor a barátok napi szinten bulizzák szét magukat.
2 hónapja, az anyám elfelejtette a születésnapomat...
Aztán pár nappal később mikor hívtam, még akkor sem esett le neki...
Néhány hete folyamatosan sírok.
A születésnapon napján a férjem azt mondta, hogy mindjárt jön, átmegy a haverhoz, mert kell vmi szerszám tőle. Én naivan azt hittem, hogy kiszalad egy csokor virágért vagy akármi más....
Jó néhány órával később hazajött full részegen. És még azóta sem mondta azt, hogy "Bocs" :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!