Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! Ti használnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Ti használnátok a férjetektől kapott parfümöt?

Figyelt kérdés

Szóval kaptam a férjemtől egy parfümöt,amit ő nagyon szeret,imádja az illatát,én viszont nem szeretem,nem is tetszik.Ti használnátok a kedvéért mégis a parfümöt,annak ellenére,hogy nektek nem tetszik?

Nem egy gagyi parfüm,sok nő használja,de nekem nem tetszik az illata.

Ha más parfümöt fújok magamra,mindig megjegyzi,hogy büdös.Vettem már 6 db-ot egyik sem tetszett neki,csak az amit ő vett.Ti mit tennétek?

2014. máj. 13. 22:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%
Igen, használnám. A kedvéért. Egyszer az egyiket, másszor a másikat.
2014. máj. 13. 23:04
 12/38 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor igyekszem használni, de annyira nem tetszik.

Legfeljebb néha magamra fújom, ha megyünk együtt valahova.

2014. máj. 13. 23:16
 13/38 anonim ***** válasza:
88%

Ti nagyon eltérőek vagytok e téren.

Kicsit engedj neki. Néha azt használd, amit te szeretsz, néha azt, amit ő.

2014. máj. 13. 23:19
 14/38 anonim ***** válasza:
56%

Párom nem adna nekem parfümöt, mert tudja, hogy soha nem használok ilyesmit. A legenyhébb illattól is hányingerem van gyerekkorom óta, azóta sem erőltetem magamra.

Tehát mivel nem is kapnék tőle, ebből következik, hogy nem is használnám. :)

2014. máj. 13. 23:21
 15/38 anonim ***** válasza:
93%

Nem használnám. A parfüm nagyon olyan dolog, ami mindig veled van, ezért magadnak kell venni és azt, ami neked ízlik. Ráadásul nem is szokás úgy venni parfümöt, hogy nem próbáltad magadon. Emberen más illata van, mint a papíron.

Én pl. egyszer kipróbáltam a tesóm parfümjét, mert rajta nagyon finom illatú volt, olyan tiszta és lágy; rajtam olyan fura szaga volt, hogy esküszöm, a gyomrom megfájdult tőle. Nem tudom jobban elmagyarázni, ahogy megütött a szag, elkezdett egyszerre hányingerem és éhségérzetem lenni.

A férjemre sem kényszerítenék semmit, ami neki nem tetszik.

2014. máj. 14. 00:02
 16/38 anonim ***** válasza:
23%
tipikus first world problem
2014. máj. 14. 00:19
 17/38 anonim ***** válasza:
91%
Én szépen megmondanám neki, hogy ne haragudj, de ez nem tetszik. Ha neki pedig nem tetszik az, amit te vettél, akkor menjetek el együtt vásárolni. Ennyi. Meg kell beszélni az ilyeneket.
2014. máj. 14. 08:21
 18/38 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk mondjuk stimmel az illatízlés. Egyetlen parfümje volt, amit én kértem, hogy ne használjon, mert egyszerűen rovarirtó szaga volt.

Nemrég külföldi barátoktól kapott ajándékba borotválkozás utáni arckrémet. Annak annyira isteni illata van, hogy kezet csókoltunk a barátunknak (illetve anyukájának, aki küldte), rettentően eltalált, finom illat.

Amit nekem vett, még nem volt bajom egy illattal se. De ha olyat venne, ami nem tetszik, szerintem megértené és nem lenne gond belőle.

Fordítva már volt, neki nem tetszett parfüm, amit tőlem kapott. Nem ragaszkodtam hozzá, hogy használja. Napközben nem velem van, de a saját szagát/illatát érzi, ne szenvedjen, ha szerinte kellemetlen az illat.

2014. máj. 14. 08:29
 19/38 anonim ***** válasza:
36%
Én használnám, ha a férjemnek annyira tetszene. Úgyis megszokja az orrom néhány óra alatt az illatot, és utána már nem érzem magamon.
2014. máj. 14. 08:34
 20/38 anonim ***** válasza:
53%

Csakis akkor, ha azt a parfümöt vette meg nekem, amelyről pontosan tudja, hogy én szeretem és rajtam jól áll. Neki szintén én így veszek férfiparfümöt (azaz eau de toilette-et, mert a férfiak számára parfümöt nem gyártanak).

Látszik, hogy a férjed nemcsak önző, de a parfümökhöz sem ért, lehet bármennyi pénze. A parfüm nagyon egyedi dolog, mert bármely illat csakis az egyes emberen bontakozik ki és csakis az az ember tudja eldönteni, hogy jó-e neki a parfüm vagy sem, aki viseli.

Nemcsak a bőröd kemináliája befolyásolja a valódi illatot (ún. szívillat), de legmélyebben az egész személysiéged, valamint az alkalom, ahova felveszed, és az évszak. Nem mindegy, hogy az Operába tartasz és oda kell a parfüm, nem mindegy, hogy kinn szakad a hó vagy éppen nyílik az összes virág és rekkenő hőség van.

Értsd: ha neked nem passzol a parfüm, hiába áll jól más nőn, és hiába szereti a férjed az illatát, akkor ne viseld, mert hoszú távon nem tesz jót. Olyan, mintha magadra akarnál erőszakolni valamit, ami nem a tied.

A nem megfelelő parfüm és általában a rossz vagy kellemetlen illatok nagyon megviselik az embert, mert az illat és a szag nagyon erősen hat az emberre. Ha valaki büdös, akkor is tasztítólag hat, ha egyébként a világ legtüneményesebb teremtéséről van szó.

2014. máj. 14. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!