Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti használnátok a férjetektől kapott parfümöt?
Szóval kaptam a férjemtől egy parfümöt,amit ő nagyon szeret,imádja az illatát,én viszont nem szeretem,nem is tetszik.Ti használnátok a kedvéért mégis a parfümöt,annak ellenére,hogy nektek nem tetszik?
Nem egy gagyi parfüm,sok nő használja,de nekem nem tetszik az illata.
Ha más parfümöt fújok magamra,mindig megjegyzi,hogy büdös.Vettem már 6 db-ot egyik sem tetszett neki,csak az amit ő vett.Ti mit tennétek?
Nekem inkább az a fura, hogy pontosan tudja, hogy neked nem tetszik, mégis próbálja ráderőltetni.
Ha nekem nagyon nem tetszik egy illat, sokszor egy fél óra után már annyira hányingerem lesz tőle, hogy rendesen rosszul vagyok. Szóval ebben az esetben biztos nem használnám.
De ha nem vagyok tőle rosszul, csak szimplán nem az esetem az illat, akkor este hálószobaprogram előtt fújnék magamra a kedvéért :D Munkába, vagy ha mással találkozom, akkor meg olyat, ami nekem tetszik.
Nem vesz parfümöt,egyrészt sajátomat és övét is én rendelem,másrészt csak egy bizonyos fajtát szeretek.
Nővérétől viszont már vagy 5-öt kaptam az évek során,nekem azok büdösek,pakolom fel vaterára,ami illat nem tetszik,azt még wcillatosítónak sem használnám,mert rögtön hányingerem van.
szerencsére a férjem ezt megérti,és nem is próbál más illatot venni nekem,és magának sem (ő is kapott már a nővérétől,de hasonló sorsuk lett,nálunk az én orrom a döntő,nem bírom az erős illatokat)
Volt egy ilyen King of Queens sorozatrész, hogy a pasinak nem tetszett a régi parfümje, vett egy újat, a feleségének meg az nem tetszett. Így mindig volt a konyhában elrejtve a büdiből, hogy este befújja magát, mielőtt a felesége hazaért, mert hát ő azt szerette:))
Én biztosan soha nem fújnám be magam vele, ha egyszer undorító illata van. Inkább akkor semmit se használnék. A férfiak egyébként gyerekek, hogy így bánunk velük? Egy felnőtt embernek nyugodtan meg lehet mondani, hogy az ízlésetek nagyon más, persze nem kell megbántani, hogy az övé rosszabb, bár tudjuk, hogy így van:D
Egyébként is elég furcsa, hogy egy több tízezres parfümöt (hiszen azt írod, nem pacsuli) úgy vesz meg valaki, hogy nem kérdezi meg a másikat, és iksz év házasság után fogalma sincs a másik ízléséről.
Pl. az enyém már az első közös hónap után észrevette, hogy nem hordok mintás ruhát soha. Vagy hogy a gyümölcsös parfümöket használom.
nekem az a "szerencsém" h ha nem olyan a parfüm akkor nagyon tud fájni tőle a fejem ...
alig 1-2 van amit tudok használni
így nem is kísérletezik tudja mit kell vennie nekem :-)
am meg én nem használnám - még ha nem is fájna a fejem tőle...
Igen,amugy ezt nem érti.Mert úgy jött ez a parfüm,hogy érezte a kolleganőjén az illatot,nagyon tetszett neki.
Megkérdezte mit használ,elmondta,és megvette nekem,hogy rajtam is azt érezze,mert neki annyira tetszik.
Nekem nem.De érdekes,mert szerinte rajtam is ugyan olyan jó illata van,mint a kolleganőn.
Voltunk már együtt is parfümöt nézni,de 10 parfüm után feladtuk,mert nem találtunk olyat,ami mindkettőnknek tetszene,meg hát az orrunk se bírta már.
Én az édesebb illatokat kedvelem,ő meg inkább a fás,friss,üde illatokért van oda.
Na mindegy,eddig se használtam,valószinű ez után se fogom.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!