Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! Ti használnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Ti használnátok a férjetektől kapott parfümöt?

Figyelt kérdés

Szóval kaptam a férjemtől egy parfümöt,amit ő nagyon szeret,imádja az illatát,én viszont nem szeretem,nem is tetszik.Ti használnátok a kedvéért mégis a parfümöt,annak ellenére,hogy nektek nem tetszik?

Nem egy gagyi parfüm,sok nő használja,de nekem nem tetszik az illata.

Ha más parfümöt fújok magamra,mindig megjegyzi,hogy büdös.Vettem már 6 db-ot egyik sem tetszett neki,csak az amit ő vett.Ti mit tennétek?

2014. máj. 13. 22:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam parfümöt a páromtól, ami nagyon nem tetszett, neki viszont igen. Ritkán használtam, próbáltam megszokni, de nem jött be. Elmondtam neki, hogy nem tetszik, megértette, de mondta, hogy szerinte nagyon jó illata van :) Megmutattam neki, hogy melyiket szeretem és legközelebb olyat kaptam. Ennyi :)
2014. máj. 14. 14:43
 32/38 anonim ***** válasza:
6%
Az élet nagy problémái. Ha egy ilyen pimf dolog annyira felzaklat, olyan bonyolult megoldással bír, hogy megér egy gyakoris kérdést, az már elég nagy gond. A házasságra és a szellemi szintre nézvést is. Szörnyű.
2014. máj. 15. 09:16
 33/38 mustafa33 ***** válasza:
50%

Látom a női válaszolók többnyire azt írják nem használnák. Csak egy dologról feledkeznek el. Hogy az illat az biológia. Hogy a nő illatának az a feladata, hogy vonzóvá tegye a férfinál. Mert a férfi bizony az az állat aki megy a szag után ☺. És ha az a szag nem tetszik neki, akkor másikat keres, olyat amelyik tetszik. Ilyen egyszerű. Ha a feleség parfümje ellenszenves akkor megpróbálja oylanra rávezetni ami neki vonzó. De ha a feleség nem veszi a lapot, akkor majd jön a kérdés itt gykn, hogy vajon miért nem akar már a férje közeledni hozzá?

És bizony ez így van minden fajnál a cickánytól az emberig, hogy a nő illata ébreszti (vagy lohasztja) a vágyat.

2014. máj. 15. 21:49
 34/38 mustafa33 ***** válasza:
50%
kimaradt: ez a tudattalanba van kódolva.
2014. máj. 15. 21:51
 35/38 anonim ***** válasza:

Kedves mustafa, amikről beszélsz illatok, azok nem a Chanel meg a többi, hanem az ember természetes szaga. Az a vonzódás alapja. Azt boltban nem árulják.

És most kapaszkodj meg: ez mindkét nemnél így van. Neked sem tetszene, ha rózsavízzel vagy valami számodra kellemetlen szagú löttyel öntene le a párod, csak mert neki az tetszik.

2014. máj. 15. 23:31
 36/38 mustafa33 ***** válasza:
Bocs, de te nem értettél, "Chanel meg a többi". Igenis ki nem álhattam amit ő kedvelt,a Mademosseile Riccit, a falra másztam tőle és inkább a Armani Gioiat szerettem a feleségemen. De attól hogy ezek 19000 Ft körüliek még ugyanúgy működnek a biológiában mint az ősembernő borókafüstje.
2014. máj. 15. 23:59
 37/38 anonim ***** válasza:
89%

Te nem érted. A feleséged illata, minden parfüm nélkül, AZ AZ, ami részt vesz az egész biológiában.

Nem mondom azt, hogy nem utáltál egy szagot, de azt a szagot akkor is utálnád, ha bárki szembejövő viselné. Az nem a feleséged exkluzív illata, ami miatt beleszerettél. Az, hogy neked milyen illat tetszik, már csak egyéni preferencia.

Megegyezhettek, hogy mit hordjon, de elvárni valakitől, hogy olyat hordjon, ami neki magának nem tetszik, az szemétség, akárki csinálja.

2014. máj. 16. 01:24
 38/38 mustafa33 ***** válasza:

Én értem mit mondasz, de ha magadra veszel egy szagot ami neked tetszik de a párodrnak nem, akkor ne várd hogy szagolgatni fogja. És ne mond hogy egy Chanel 5-ön átütt egy tiszta nő természetes illata. És ha nekem a Ch5 rondának tűnik, akkor a viselője sem lesz szimpatikus. De egy lehet hogy természetes illatában nem éppen nekemn smakkoló nő ha olyan illatszert használ ami nekem bejőn akkor ő is be fog jönni. Mert a sintetikus kémia ma erősebb a természetesnél.

És egyébbként ha te azt tartod, hogy magadnak illatosítod magad, a férjed meg szagoljon amit akar, ne csodálkozz ha egyszer a szomszédaszonyhoz meg majd szag után. De ez a te bajod lesz.

2014. máj. 16. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!