Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vagyok én? Feleség, vagy lakótárs?
Figyelt kérdés
5 éves házasok vagyunk a férjemmel. Neki 3 felnőtt gyermeke van nekem 1 . Külföldön élünk . Az anyagi dolgainkat felesben fizetjük , es mindenki gondoskodik a gyerekekről ahogyan gondolja. A férjem gyerekei 31-30-23 évesek. Az én fiam 21 éves es tanul. Természetesen segítem . A férjem 30 éves fia ki akar jönni hozzánk - természetesen segíteni kell neki , de kinek? Nekem is , vagy csak a férjemnek. Rentet fizetünk ami nem kevés , és most ebbe a közös otthonba érkezik egy 30 éves gyerek akiről a férjem úgy gondolja kötelessége segíteni mert a gyereke ! Én feleség vagyok aki mindenért fizet , mindennek a felét, sőt a kocsimat én fizetem egyedül. A gyerekemnek a saját pénzem ből küldöm a pénzt! Esetleg mi is vagyok én? Feleség , vagy lakótárs??Alapvető dolgaink a közösek .Ennivaló, rezsi stb. Amikor valahova megyünk akkor a férjem fizet , bár nem nagyon járunk sehova ill igen , de nem kell fizetni , beach ,parkok stb. Sokat dolgozunk.2014. máj. 15. 00:51
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem gond, ti 5 éve vagytok házasok, nincs közös múltatok akkora mint a gyerekével. A gyereke 30 éve a gyereke!
12/16 anonim válasza:
Kérdezö hány éves vagy? Komolyan érdekel.
13/16 anonim válasza:
Visszakérdezek: ellenkezö esetben ha a te gyetekeidnek volna szükségük segítségre, és a férjed úgt gondolkodna ahogyan te, neked az hogyan esne?????
14/16 anonim válasza:
"Mindenesetre azt gondolom , hogy
gond ha a ferfi a felesége elé helyezi a
felnőtt gyermekeit!"
Hol és mivel helyezte eléd? Azzal hogy segíteni akar neki? Te nem segítesz a te gyerekeidnek?
15/16 anonim válasza:
Ha én lennék a férj, magamtól mondanám, hogy ezentúl én fizetek kétharmadot, nem generálnék vitát ilyennel, hogy a feleségemet semmibe veszem azzal, hogy pénzt veszít miattunk. Nem az ő gyereke, neki nem kell támogatnia a gyerekemet.
16/16 anonim válasza:
Ha közös kasszån vagytok, akkor közösen kell megbeszėlni, hogy mire ės kire mennyit költötök, de ha külön kasszán, akkor meg egyikőtöknek sincs köze ahhoz, hogy ki kit mennyire tåmogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!