Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi vagyok én? Feleség, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyok én? Feleség, vagy lakótárs?

Figyelt kérdés
5 éves házasok vagyunk a férjemmel. Neki 3 felnőtt gyermeke van nekem 1 . Külföldön élünk . Az anyagi dolgainkat felesben fizetjük , es mindenki gondoskodik a gyerekekről ahogyan gondolja. A férjem gyerekei 31-30-23 évesek. Az én fiam 21 éves es tanul. Természetesen segítem . A férjem 30 éves fia ki akar jönni hozzánk - természetesen segíteni kell neki , de kinek? Nekem is , vagy csak a férjemnek. Rentet fizetünk ami nem kevés , és most ebbe a közös otthonba érkezik egy 30 éves gyerek akiről a férjem úgy gondolja kötelessége segíteni mert a gyereke ! Én feleség vagyok aki mindenért fizet , mindennek a felét, sőt a kocsimat én fizetem egyedül. A gyerekemnek a saját pénzem ből küldöm a pénzt! Esetleg mi is vagyok én? Feleség , vagy lakótárs??Alapvető dolgaink a közösek .Ennivaló, rezsi stb. Amikor valahova megyünk akkor a férjem fizet , bár nem nagyon járunk sehova ill igen , de nem kell fizetni , beach ,parkok stb. Sokat dolgozunk.

2014. máj. 15. 00:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem gond, ti 5 éve vagytok házasok, nincs közös múltatok akkora mint a gyerekével. A gyereke 30 éve a gyereke!
2014. máj. 15. 07:26
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Kérdezö hány éves vagy? Komolyan érdekel.
2014. máj. 15. 08:34
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Visszakérdezek: ellenkezö esetben ha a te gyetekeidnek volna szükségük segítségre, és a férjed úgt gondolkodna ahogyan te, neked az hogyan esne?????
2014. máj. 15. 08:38
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

"Mindenesetre azt gondolom , hogy

gond ha a ferfi a felesége elé helyezi a

felnőtt gyermekeit!"

Hol és mivel helyezte eléd? Azzal hogy segíteni akar neki? Te nem segítesz a te gyerekeidnek?

2014. máj. 15. 08:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék a férj, magamtól mondanám, hogy ezentúl én fizetek kétharmadot, nem generálnék vitát ilyennel, hogy a feleségemet semmibe veszem azzal, hogy pénzt veszít miattunk. Nem az ő gyereke, neki nem kell támogatnia a gyerekemet.
2014. máj. 15. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha közös kasszån vagytok, akkor közösen kell megbeszėlni, hogy mire ės kire mennyit költötök, de ha külön kasszán, akkor meg egyikőtöknek sincs köze ahhoz, hogy ki kit mennyire tåmogat.
2014. máj. 16. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!