Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon hová teszi a párom a pénzt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hová teszi a párom a pénzt?

Figyelt kérdés
Párom alkalmi munkákat csinálgat, mikor hazajön mindig azt mondja, hogy nem fizették ki. Ma beszéltem az egyik ismerősömmel aki azt mondta, hogy minden este ki vannak fizetve. Nem értem akkor hová tűnik a pénz, a párom nem iszik. Most is tiszta ideg vagyok. Mit tegyek?
2014. máj. 15. 21:20
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%

Kérdezz rá szemtől szembe.

valami sunyi van a dologban.

De lehet hogy neked akar vmi ajandekot pl. Meglepetes utazast vagy kisallatot

de lehet hogy vmi mas van pl: szerető

2014. máj. 15. 21:26
 2/25 anonim válasza:
100%
Szerintem ha eléállsz és kerek perec megkérdezed akkor vagy elmondja, hogy mit csinál a pénzzel, vagy hallgat (abban az esetben tudod, hogy füllent neked)
2014. máj. 15. 21:26
 3/25 anonim ***** válasza:
Szegényt lehet,hogy becsapták.Mond meg neki,hogy a munkatársait minden este kifizetik a saját bevallásuk szerint!
2014. máj. 15. 21:28
 4/25 anonim ***** válasza:
7%
iszik, cigizik, lottozóba költi vagy mi ha ezzel közül egyikre se hajlamos akkor ne legyél pénzéhes!
2014. máj. 15. 21:30
 5/25 A kérdező kommentje:
Az a válasz, hogy a vállalkozó nem fizette ki. Tuti, hogy nincs senkije, nincs rá ideje munka után egyből jön haza. Nem hiszem, hogy meg akarna lepni, nem olyan tipus. Van egy öt éves lányunk is.
2014. máj. 15. 21:31
 6/25 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező és előbb hiszel egy ismerősnek mint a férjednek?
2014. máj. 15. 21:33
 7/25 A kérdező kommentje:
Ha nem fizetne a vállalkozó akkor nem mondanák, hogy kaptak fizetést. Ráadásul a párom is másnak dolgozna.
2014. máj. 15. 21:36
 8/25 anonim ***** válasza:
21%

Nos az a helyzet hogy igen rengetegszer van az hogy később is fizetnek ki vagy a gazdagok rendszeresen nem fizetnek ki,azok szeretik az ingyen munkásokat(pedig nekik nem jelent gondot a milliárdos vagyon mellet)

Sajnos ez a jelenség nagyon sok embert érint a vállalkozások terén.

Amúgy ha sunnyog rejtegeti,lehet annak is oka van.Nos van egy normál fizetése,gondolom az utolsó fillérig mindent belead hogy legyen mindenre....

Hogy is mondjam...Te eljárnál melózni....Azon felül eljárnál túlórázni abban a tudatban hogy tudod hogy egy forintot nem költesz el belőle?

Mivel ezek fusi munkák,igen a férjed meg is érdemli a pénzt amit kap érte és megérdemli azt is hogy magára költse!

2014. máj. 15. 21:40
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Adósság, amiről nem tudsz?
2014. máj. 15. 21:42
 10/25 A kérdező kommentje:
A dohányt is én veszem neki akkor mire költi a pénzt? A fix "fizetés" az túlzás.
2014. máj. 15. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!