Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Féltem a férjem és nem érti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltem a férjem és nem érti ezt meg épp ésszel?

Figyelt kérdés

Nekem 1 éve van jogosítványom, neki másfél éve.

Mondjuk én többet vezetek mint ő az tény, de ő külföldön dolgozik.

Másokkal járt, vitték hozták stb nem volt rá lehetősége.

Én egyenesen félek mellette vezetni, és igen nem adom oda az autómat, mert tudom összetörné stb, amúgy sem nagy szám hogy kibírjon akkor útat.

Lényeg az hogy eltökélt hogy ő autót vesz magának az év elején majd. Viszont ezt nem is megbezsélte velem, hanem közölte. Nem képes felmérni hogy én nagyon szeretem, és ott a gyermekünk, azt szeretném ha nem vezetne, főleg ne olyan nagy utat.

Agresszív, nem ad elsőbbséget. Majdnem elüti a kerékpárost, nem engedi át a gyalogost, nem képes előre felmérni a terepet.Sokszor lefullad az autóval, behúzott kézifékkel is ment, nem volt teljesen behúzva de kicsit nehezebben ment, éreztem úgy vettem észre.

Mondtam neki hogy legalább vegyen előtte majd néhány órát rendes szakoktatótól, de hajthatatlan, azzal szekál hogy ő h**** csak én tudok vezetni. Nem nem tudok jobban vezetni, de ezt én is tudom hogy figyelmesebb vagyok. Nem olyan nagy út szakaszon kellene kipróbálni hogy hogyan vezet. :(

Mivel tudok rá hatni? Vagy hagyjam hogy menjen a saját feje után? Akár bele a saját halálába? Esetleg más emberek életén gázoljon keresztül??

2014. máj. 15. 22:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%

nem a halálba vezet,hanem pár nagy mafflás irányába.

ha ennyire nem tisztel másokat miközben közlekedik,előbb utóbb emberére akad.

én már láttam olyat,hogy hasonló sofőr után ment a bringás,a pirosnál beérte ,a bringa lánccal beverte az üveget,aztán kirántotta a bunkót a kocsiból és szétütötte a fejét.

egy ilyen eset után benő majd a feje lágya és leszáll a magas lóról,mert lehet,hogy ideig óráig emberkedhet az utakon,de az ilyesmi nem tart örökké és telibe fogják verni.

ha neki ez kell ahhoz,hogy megtanulja,akkor az előnyére fog szolgálni.

2014. máj. 15. 22:51
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

ez elég nehéz, talán nem is lehet megfelelő tanácsot adni.Ez semmi esetre sem jó se a ti családi életetekét nézve sem a közlekedőkét. Tény , hogy ezt nem egyből nagy távokon meg külföldön kellene.DE egyszer el kell kezdenie és bele kell rázódnia.

Gondolj bele mi lenne ha te valamilyen oknál fogva nem tudnál vezetni... akkor ott van ő..ja de nem mert nem hagytad

Az a baj hogy ő szerintem támadásnak és kioktatásnak veszi a segítségedet hiszen egy nő nehogy jobban tudja már...

(nő)

2014. máj. 15. 22:51
 3/28 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy nem tudsz rá hatni. Ha tényleg így vezet, akkor az első héten elveszik a jogsiját.:)
2014. máj. 15. 22:52
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Semmivel.. A leírásod alapján tipukus makacs, erőszakos fószernak tűnik. Azon, hogy nem ad elsőbbséget és majd' elüti a biciklist nem segít az, ha órákat vesz, ez bunkóság és felelőtlenség, nézőpontot kéne váltani hozzá. Nyilván te ismered őt, ennyiből nem írhatok túl nagy okosságot, de olyan embernek tűnik aki csakazértis megcsinálja amit akar, úgyhogy reménykedj hogy nem tesz kárt magában és másokban.
2014. máj. 15. 22:52
 5/28 A kérdező kommentje:
Hidd el boldog lennék hogy amikor itthon van, vezetne, de nem nem merek mellé beülni. Gyorsan megy stb. Mikor oda adtam neki az autót, akkor is 1 hét múlva jött a nevemre a csekk, gyorshajtás miatt 45.000ft városban ahol 50 km/ h a megengedett ő 87el ment.
2014. máj. 15. 22:53
 6/28 anonim ***** válasza:
Első: csak az a baj hogy legtöbbször a biciklis húzza a rövidebbet. Hét közben kocsival járok, de hétvégén nagyon szeretek bicózni, és sajnos nagyon sokszor találkozom ilyen sofőrökkel.. 5 centire mennek el mellettem előzéskor, nem adják meg az elsőbbséget, dudálnak, rámhúzódnak stb.. Baromira nem vicces dolog, 15-20 kmh-s tempónál is szépen össze tudod törni magad.
2014. máj. 15. 22:55
 7/28 A kérdező kommentje:

Pont ilyen volt ma, még azért is veszek autót hogy ne neked legyen igazad. Mármint nekem ne hogy legyen igazam.

Értem hogy szeret vezetni, de ő ugy van vele hogy ő a 6,5 órás út helyett haza tud érni hozzánk 5 óra alatt is.

2014. máj. 15. 22:55
 8/28 A kérdező kommentje:
Elvileg ( ezzel szokott vagánykodni) vezette a munkatársa autóját. Na elkezdi jött 160 al az autópályán. Na mondom ügyes gratulálok ezért is nem kell neked autó.
2014. máj. 15. 22:56
 9/28 anonim ***** válasza:

A 160 autópályán még hagyján(ha nincs forgalom nem olyan veszélyes) de az hogy majdnem 90-el ment városban hihetetlenül meggondolatlan.. Gyerekek, biciklisek, gyalogosok jöhetnek elő a semmiből, belegondolni is rossz. Sajnos sok ilyen vezető van, én úgy látom hogy három eshetőség van:

- vagy baromi szerencsés és soha nem szenved balesetet a felelőtlensége ellenére sem.

- lesz egy kisebb balesete(koccanás pl.), amitől megijed és elgondolkodik.

- ...

2014. máj. 15. 23:01
 10/28 anonim ***** válasza:
85%

Elfogult vagy vele.

Ide nem elég érzelem a féltés, itt felháborodottságot kéne érezned, ha egészséges volnál teljesen, és nem kodependens.

Ez a fószer nem százas a többi közlekedőt és Téged is semmibe vesz.

Akármilyen szerelmes lennék, nem volnék hajlandó viselni az anyagi károkat, amiket okoz nekem (a bírság felét jogilag Te állod), elválnék CSAK az anyagiakra hivatkozva, az talán ráhatásnak is pont megfelelő volna.

ennél többet tényleg nem tehetsz, ez egy állatias személyiség.

2014. máj. 15. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!