Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrülten vágyom a szerelem érzésére, mit tegyek?
Jópár éve együtt vagyok már a férjemmel. Elég kényelmes a férjem, nem lobog már benne a szerelem tüze ennyi év után. Szeret engem, ezt érzem is, de eléggé belekényelmesedett már a házasságunkba. Sokszor beszéltük már és próbáltam is belőle kihozni, hogy többet törődjön (és viszont én is vele természetesen), figyeljen rám többet, stb. Ezt meg is teszi általában, de 2-3 napnál soha nem tart tovább.
Én viszont nagyon de nagyon vágyom a szerelem érzésére. Arra is hogy tudjam és érezzem, hogy valaki fülig szerelmes belém, és arra is hogy én fülig szerelmes legyek. Szerintem ennyi év után nekünk ez már nem fog feléledni egymás iránt. És sajnos már többször gondoltam arra, hogy ha másképp nem megy, el kellene csábítanom valakit. Nem akarok tőle semmit, csak azt hogy belém szeressen. Sokat küzdök ezek ellen az érzések ellen, de ismervén magam, egy ideig el tudom nyomni, de ha nem történik semmi, meg fogom lépni. Akármennyire is az eszem mondja, hogy ne tegyem. Mit tehetnék még hogy a férjemmel élhessem ezt át? Vagy sok évi házasság már nem is tudna semmitől lángra lobbanni? Vagy lépjem meg a hódítást, és utána felejtsem el az egészet?
Vélemények? Tanácsok? Köszönöm
Te is tudod, hogy hiába lesz most beléd szerelmes valaki és te is bele, évek múlva ugyanitt fogtok tartani.
Próbáld őt újra elcsábítani, és fenntartani a dolgot hosszabb ideig, persze ebben ő is kell, hogy partner legyen.
Nem ítéllek el, mert most én is nagyon vágyam arra az érzésre, de sajnos nincsen meg.
Szerintem igenis feléledhet, csak tenni kell érte, és hinni a kapcsolatban.
Az meg elég gyerekes felfogás, hogy csak úgy valakit elcsábítanál.Aztán mi lesz?Mi van,ha te is belezúgsz?Otthagynád a férjed? Ezt jobb,ha mérlegre teszed.
Inkább menj el a férjeddel egy jó kis wellness-hétvégére.Mond el neki, hogy mire vágysz, és sürgősen változtasson,mert különben bajok lesznek a kapcsolatban.
Megértelek,de gondolj bele,hogy ha valaki fülig szerelmes lesz beléd,az szenvedni fog miattad és a szerelmi bánat az egyik legfájóbb érzés.
Inkább a férjed próbáld újra meghódótani.
Valahol termėszetes, hogy hosszú idő után nem olyan intenzív a szerelem mint az elejėn, de az biztos, hogy az már nem az, ha az igėnyek ennyire etåvolodnak egymåstól. Az ember szemėlyisėge folyamatosan fejlődik våltozik ės lehet hogy ez a baj, hogy időközben egėsz más emberekkė våltatok. Most vagy ûjra dolgoztok mindketten a långokėrt vagy ha neked ez nem kielėgítő akkor inkåbb külön kell szerencsét próbålni. Az biztos nem jó megoldås, hogy házassågban elkezdesz flörtölni, mert három embernek keresed a bajt.
Amúgy ha egyéb tėren minden rendben, akkor ėrdemes felkeresni valamilyen segītséget.
Ok nélkül nehéz szerelmesnek lenni valakibe, igazán csábítóan, nőként kell öltözni, viselkedni, és akkor jön magától minden.
Ha valaki szerelmet vár valakitől, ezt éreztetni is kéne a partnerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!