Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem munkanélküli volt, két hónapja dolgozik és már nem adja haza a keresete javát mint régen, hanem nagy kegyesen ad belőle valamennyit, ez rendben van?
Én kb 250- 300.000 Ft- ot kapok és a számlákra, gyerekeinkre, étkezésre, benzinre, a családra költöm.
A férjem kb 500.000 Ft körül keres, ad belőle 100.000 Ft- t, illetve nem adja oda, hanem programokat finanszíroz belőle főként a gyerekeknek.
Törlesztőrészletünk havi kb. 60.000 Ft.
Megváltozott a velem való bánásmódja, hiába kedveskedem neki teljesen közömbös marad irányomba, ha rákérdezek miért, akkor azt mondja, hogy fáradt.
Én is nagyon keményen dolgozom mégsem viselkedem így vele.
még egy szerencsétlen 10es... :D
mármint ne értsd félre, nem azért vagy nyomi, mert nem keresel olyan jól, hanem hogy rögtön fröcsögni kezdesz, ha látod, valakinek jobban megy.. annyira undorító ez a mentalitás :D
csóringer egyetemista vagyok, diákmelózom ezerrel, de valahogy ki tudom bírni olyan értelmetlen irigykedő megjegyzések nélkül, mint egyesek.
10-es hogy te milyen lelki nyomorék vagy. Amúgy aki cirka 300 ezret megkeres az mitől pénzéhes k.va áruld már el? Rohadtul nem eltartatja magát, hanem feléli a saját fizuját, míg a kedves párja tartalékol. Aki itt pénzéhes az az épp a pasi, de mindegy.
Az nyilvánvaló hogy te mit tennél, ilyen értelmi színvonallal nem meglepő számunkra :)
Nem tudom mennyiből jön ki a rezsi, kaja stb egy hónapban az egèsz csalàdnak. Ha ennek a fele 100 ezer, amennyit a férjed ad akkor mit akarsz még? Làthatóan nem vagytok közös kasszàn és a férjed nem is akar közösködni. Beszéljetek róla ha vàltoztatni akarsz. Amúgy meg sejtésem szerint csajokra költi a maradék pénzét.
Ha megélhetésbe kajàba nem ad bele akkor mond meg neki hogy akkor egyen a hűtőből, hasznàljon vizet stb ha fizetett is érte. Mert visszaolvastam és azt írzad oda sem adja mindig azt a szàzast sem.
Én se értem, minek a számokon rugózni, lényegtelen.
A házasság egy közösség valami jóban-rosszban szöveg rémlik nekem.
"Kitartott" melletted, amikor szarul ment a sora, és szemét, elutasító (nem csak a pénz), amikor éppen jobbra fordul?
Gáz egy alak, gáz egy helyzet, de azért hívd fel bátran a figyelmét, hogy 100 ezernél a gyt is magasabb lesz.
Hmm....
Arra nem gondolt még senki, hogy mi lenne, ha a kérdező "adná haza" a full fizetését, a férje meg gazdálkodna belőle?
Vagy ez kizárólag csak a nők felé "működhet", vagy mi?
#17, ez a helyzet most. A kérdező teljes pénze elmegy a családra, a férj meg a fizetés igen kis részét fordítja a családjára - én azt ne felejtsük.. amióta VAN fizetése.
És azóta ilyen nagy arc... amíg munkanélküli volt gondolom, nem volt se undok, se közömbös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!