Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A hivatalos fizetésem összegét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hivatalos fizetésem összegét hazaadom, miért akar a feleségem a másodállásomból származó jövedelmemből is?

Figyelt kérdés

Előfordul, hogy a másodállásommal a hivatalos fizetésem többszörösét keresem meg.

Megmondtam a feleségemnek, hogy abbahagyom a másodállást ha az abból származó jövedelemből is szeretne.

Feleségem dolgozik, ő is keres.

2016. jún. 25. 22:09
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
25%

#60-as, te a kisilabizálásból számolod, hogy ki a nő, és ugyanebből állapítod meg azt, hogy mennyire helyesen találtad el??? :D

Ha szeret téged valaki, - nem az eszedért teszi. Ne hidd el, bárki is mondja.

2016. jún. 27. 14:12
 52/57 anonim ***** válasza:
90%

Férfiként őszintén sajnálom, hogy dos48 időskorára ilyen megkeseredett, zsémbes vénember lett, és ezt a keserűséget különböző fórumokon zúdítja teljesen idegen emberek nyakába kéretlenül. Nem tudom mit tett veled az asszony, vagy éppen a szüleid még gyerekkorodban, de remélem nemsokára jobban leszel!

A kérdezőnek: ez amit csinálsz, az valóban igazságtalan. Feleséged főz-mos-takarít, amiből te profitálsz egyedül, hiszen emiatt van időd a másodállásodra. Rögtön más lenne a helyzet, ha magadnak kellene főzni, nem igaz?

2016. jún. 27. 14:34
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

#65, már megint butaságot írsz... miféle piszlicsáré dolog? legalapvetőbb módszertani kérdés.

De igazad van, nem beteg vagy te, egyszerűen elakadtál 80 IQ körül.

Azt is végignéztem, hogy a kérdéshez semmiféle értelmes hozzászólásod nem volt, csak a saját haszonleső életed, meg annak az indexes fórumnak a világáról írtál, meg az ittenei hsz-ekről kapitális marhaságokat.

2016. jún. 27. 15:49
 54/57 A kérdező kommentje:

A feleségemnek nem sok ideje marad a háztartásra, rengeteget dolgozik, túlórázik, úgyhogy nem robotol egész nap a konyhában.

Nincs senkim, nem barátnőre költök, egyszerűen abbamaradt a szex közöttünk, nincs senkim.

2016. jún. 27. 16:15
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Lényegében a feleséged is ugyanannyit dolgozik mint te (a túlórákkal együtt), de neki csak a hivatalos fizetése van egy helyről, és azt beteszi a közösbe. A te hivatalos fizetésed jóval kevesebb, amit beteszel a közösbe, a maradékot, (amit szabadidődben kerestél, akkor, amikor az asszony is dolgozott), azt megtartanád magadnak.

Szép kis házasság. Remélem csak kamu ez a sztori.

Gyerek van már?

2016. jún. 27. 17:53
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

(csak a kérdésben leírtakra válaszolok, hozzászólásokra nem:)

Fel sem tudom fogni ezt a mentalitást. A szüleimnél abszolút közös kassza van. Anyukámnak bejött a vállalkozói élet, apukám már nyugdíjas (előtte sokáig rokkantnyugdíjas volt).

Soha de soha nem hallottam tőlük olyasmit, hogy én ennyit keresek, te annyit keresel. Anyukám most a fő kereső, egyszer beszéltünk róla, hogy apu jövedelméből fizetik a rezsit, kaját, ami belefér, a többit pedig közösen költik ill. félreteszik.

Az újdonsült vőlegényemmel amint összeköltözünk, átállunk közös kasszára, az ő szülei is így élnek (ott is anyuka a főkereső).

Minden teljesen közös, közösen döntjük el, mennyi az amit el tudunk költeni szórakozásra, ill. ha valaki nagyobb szabású dolgot szeretne, akkor megbeszéljük telik-e rá, gyűjtsünk-e rá.

Szerintem ennek így kellene működnie. Közös kasszát is tök jól meg lehet oldani, ha mindenki fogékony rá, de nekem nem tetszik az én pénzem te pénzed, főleg így, ahogy a kérdésben leírtad:S

2016. jún. 27. 18:02
 57/57 anonim válasza:
100%
Ugy gondolom ez nem egy olyan hazassag, ahol a felek egyenlo felkent kezelik egymast. Talan ezen kellene eloszor valtoztatni es utana atbeszelni a kozos kasszat.
2016. jún. 27. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!