Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem exszeretőjét hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem exszeretőjét hogy szüntessem meg?

Figyelt kérdés

Mindösszesen 7 hónapos kapcsolat volt.

Párom mondta el, mert nem bírta már.

Én adtam neki új esélyt, de a volt szerető fel-felbukkan.

Mivel minden levelet látok (megmutatja) így látom, mikor ír, hogy hiányzik, miért így viselkedik stb.

Párom már nem is reagál.

Engem még az elején egyszer megkeresett, és közölte, hogy köztük mély érzések voltak, mert egymást becézgették, milyeneket szeretkeztek, és hogy nyűgnek mondta a házasságunkat.


Hogy tudnám eltüntetni végleg? Mert mindig akkor borít mikor épp rendeződne.

Páromat is látványosan feszélyezi a dolog


márc. 30. 13:16
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/240 anonim ***** válasza:
94%

Akkor elmondom az én sztorimat is. Mikor első munkahelyemen kezdtem, volt egy nagyon kedves kolléganőm. Mesélte, hogy a férjével volt egy rossz időszakuk, amikor a legkisebb fiúk leukémiás lett, és a pasi félrelépett. Elmondta, hogyan hozták rendbe, és azóta minden tök jó. Egy hete se dolgoztam ott, a férje már rámírt. Elsőre normálisan, és nem akartam paraszt lenni, válaszoltam, mert mégiscsak a kolléganőm férje, minek bunkózzak (igen, naiv kislány voltam még). Már második rámíráskor előadta magát, pedig az elsőnél sem reagáltam többet, mint amit muszájnak éreztem. Nem reagáltam többet, rövid időn belül letiltottam. Fél évig irogatott random időközönként álprofilokról, pedig már nem voltam a cégnél sem, mert próbaidő után megpattantam.

Nem volt szívem szegény exkolleginának megmondani, hogy a férje egy olyan undorító féreg, aki ezek után is ráugrana mindenkire, aki hagyja magát. És nem, nyilván nem mentem bele, mert hol érdekelt engem huszonegynéhány évesen egy idősödő házas férfi, aki akkora egy görény, hogy a felesége mellett félrekefélt, mikor a gyerekük súlyos beteg volt, és ezek után sem hagyta abba a kikacsintgatást.

Nem hiszem, hogy egy egyezeri, valóban egyszeri megbotlást nem lehet megbocsátani egy tizenx éve tartó házasságban, HA az illető szinte azonnal megbánja, színt vall. De egy több hónapos viszony más kategória. Aki erre rávehető, az nem egyszeri megbotlást követ el, és idővel megteszi újra.

Letiltathatod vele minden platformról a másik nőt. Bár ezt magától is meg kellett volna tennie azonnal. De te is írtad, hogy bármikor lehet új email címet csinálni. Vagy kamu profilt. Vagy másik számot, másik telefonnal beszerezni, amit eldug. Igen, ilyen céllal is. Ahogy bármikor, bárhonnan lehet laza erkölcsű, vagy könnyen beetethető új nőt találni. Maximum okosabb lesz legközelebb. Élhetsz persze így is, sokan megteszik. De akkor hidd el, a legkisebb probléma, hogy a mostani exszerető még írogat. Én nem tudném így élni, ilyen rettegésben, és nem is vagyok olyan megbocsátó sem, hogy elnézzem, hogy több, mint fél évig hülyére vettek. Nem szidlak téged, mert rohadt neh3z elismerni, és feldolgozni, hogy átvertek. Vagy eljutsz ide, vagy nem. Te döntésed.

márc. 31. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 152/240 anonim ***** válasza:
92%

"Míg ti csak bizonygatjátok, hogy a férjem a gonosz, rosssz, semmirekellő, és a szerető meg mindjárt ártatlan"


Bocsáss meg, igazad van, a szerető a rossz és a gonosz, a férjed meg az ártatlan :D

Ki fogadott hűséget kinek? A szerető vagy a férjed fogadott neked hűséget?

Ennek ellenére mégis úgy beszélsz, mintha a szeretődben csalódtál volna, kihasználta a helyzetet amikor hullámvölgyben voltatok stb. :D


"Nem vagyok rongy, rongy az, aki szeretőnek áll és elhiszi, hogy őt szerethetik miközben nem vállalják fel, miközben nem válaszolnak neki és látni sem akarják :D"


Szerető és szerető közt is van különbség.

Van akit a pasi nem érdekel, kapcsolatot sem tudna vele elképzelni, de jó vele a szex, és megértik egymást de semmi több.

Meg van az ellenkezője, aki naív és hitegetve van folyamatosan.

Egyoldalúan szerintem felesleges csak a szeretőt hibáztatni, ugyanannyit tett a párod is abba a viszonyba.

Másrészt meg csak a pasid oldaláról látod a dolgot, azt amit ő mond, és amit ő el akar mondani, illetve ahogy felvázolja a dolgot.

Te ugyanannyira naív vagy, mint az a szerető akit ugyanez az ember hitegetett ugyanezekkel a szövegekkel, hogy téged nem szeret, épp válófélben vagytok és a többi, miközben ő nem hallotta a te verziódat.


Tudod mit javaslok?

Higyj a férjednek. Viszont tisztázd le úgy a dolgot, hogy hívd át a szeretőt egy vasárnapi ebédre, ahol meghallgathatod mindkettő álláspontját, és hogy mi történt 7 hónapon át. Itt nem a szexre gondolok, hanem arra ami kialakult köztük.

Te tisztázni akarod a dolgot, ahogy a férjed is, akkor ennek nincs semmi akadálya.

Ha a szerető meg látja, hogy téged választ valószínű lekoccol.

De nem hinném hogy annyira bánja a férjed, hogy ebbe belemenjen. Biztos vannak még itt dolgok amikről fél, hogy kiderül és nem merne szembesülni vele.

Én ezt ajánlom, nem vezsíthettek semmit sem.

márc. 31. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 153/240 anonim ***** válasza:
84%
Tehát a te a 3. posztot olvasod a hazug, jellemtelen férjecskék állításairól. És ennek is bedőlsz. Oké. 😃Ja, és azóta is boldogan élnek, mint a mesékben az asszonnyal.🤣Veled mindent el lehet hitetni. Sok naiv nővel találkoztam életem során, de asszem te vagy az élen köztük. És erre nem lehetsz büszke. És arra sem, hogy megbízol egy hazug alakban. Ez sokat elmond rólad. Szerintem összeilletek. A világnak addig lesz jó, amíg egymással éltek.
márc. 31. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 154/240 anonim ***** válasza:
87%

Miért te mit csinálsz, ha nem tippelsz?!? Sőt, te megállás nélkül kijelented, hogy egészen biztos vagy abban, hogy nem voltak érzelmek, miközben GŐZÖD NINCS RÓLA és miközben több 10-20-30 ember leírta, hogy miért is feltételezhető hogy egy 7 hónapos viszonyban már voltak érzelmek. De ez már ugye nem jut el az agyadig.

A használta szót pedig azért írta a 147, mert tőled idézett te észlény. A mondandója lényege éppen az volt, hogy téged is ugyanúgy használ, ergo ez feltételezi azt is, hogy téged sem szeret, csak használ. Lehet tudni kéne értelmezni, amit olvasol meg amit írsz, ahelyett hogy kiragadnál 1 dolgot, amiről azt hiszed téged igazol (miközben nem) és jól meglovagolod.


Jaj te a harmadik posztot olvasod. :D De cuki. Írni, sőt mondani is bármit lehet, főleg anonim oldalon, névtelenül. Te tényleg rettenően buta vagy. Ki fogja szerinted a saját feleségének, akit éppen hülyére vett, bevallani, hogy némi érzelmei igen is voltak a felesége iránt? Ugyan már, ne ámíts maga.

Én számtalan példát tudok az ilyen hosszú hónapokig, sőt évekig tartó szeretői viszonyokra, ahol a két fél között biza alakultak ki érzelmek, voltak megszokott közös dolgaik, amiket mindig együtt csináltak, eljártak együtt ide-oda, moziba, színház, étterem stb. Igen, jól olvasod, nem egy és nem két ilyen van. Aztán te honnan is tudod, hogy náluk ilyen nem volt? Ja, mert a férjed azt mondja?:D Vicces, mintha egy ilyen alaknak bármit is lehetne adni a szavára, aki megállás nélkül hazudott a képedbe és 7 hónapig nézett hülyének. Ráadásul annyira jól tudta álcázni a dolgot, hogy te még csak gyanút sem fogtál, mert magadtól rá sem jöttél, hogy a kedves és rendes férjecskéd más puncit kezelget. De azért egy ilyen hazug alak szavait gond nélkül elhiszed és bármit beveszel, amit mond.. Fúú, fogsz te még koppanni.

márc. 31. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 155/240 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként mit számít, hogy voltak-e érzelmek? Mitől jobb, ha csak a szexért ment másik nőhöz? Ez nem változtat a tényen, hogy neked több, mint fél évig hazudott. Hazudott, mikor veled volt, és közben a következő szexet beszélték meg a nővel. És a legkevésbé sem gondolt rád, mikor a másik nőt kényeztette, vagy az őt. És nem egyszer történt meg. Minden alkalom között volt ideje átgondolni, mit veszíthet, és nem érdekelte. Újra, meg újra. Ezek után őszintén, miért számít, hogy szerette-e, mikor annak, akit elvileg, a te állításod szerint kizárólagosan szeretett folyamatosan a szemébe hazudott? Mit ér, egy ilyen férfi (már ha annak lehet nevezni) szeretete? Őszintén, már attól, hogy ezt így végig gondoltam is forog a gyomrom.
márc. 31. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 156/240 anonim ***** válasza:
87%

Nekem inkább az az érdekes,hogy még büszkének tűnsz,hogy a szex azért ment köztetek akkor is.

Nekem a gyomrom forogna ettől,hogy akkor most mikor kivel lehetett ki után.

márc. 31. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 157/240 A kérdező kommentje:

Én számtalan példát tudok az ilyen hosszú hónapokig, sőt évekig tartó szeretői viszonyokra, ahol a két fél között biza alakultak ki érzelmek, voltak megszokott közös dolgaik, amiket mindig együtt csináltak, eljártak együtt ide-oda, moziba, színház, étterem stb.


Nem jártak sehová. Csak a férjem át egy rövid entyempentyemre.

Szóval még ez sem áll meg rájuk. Ez viszont száz százalék, mert a környéken már rég látták volna őket.


Köszönöm , letiltatom akkor

márc. 31. 20:07
 158/240 anonim ***** válasza:
75%
Igénytelen egy nő vagy, jó nagy adag gusztussal. Szerintem keféljetek hármasban. A nő baktériumflóráját már úgyis megkóstoltad, ő is a tiédet. Nem, a víz továbbra sem fertőtlenít.
márc. 31. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 159/240 A kérdező kommentje:

Van szappan is, ha már így élvezed!

Sosem jött haza koszos alsóval.


Erre játszotok, hogy megundorodjak, de ti is megfogtok mindent a boltban ki tudja ki utánÉs még mindig egyetlen romantikus történet sem futott be :)


De köszönöm ebből is látom, hogy sok sikertelen szeretői sztori van, én megyek és élek tovább szép estét

márc. 31. 20:24
JAVALLAT BODORRÓZSA LEVÉL KAPSZULA 50
 160/240 anonim ***** válasza:
84%

“mert a környéken már rég látták volna őket.”


Gondolod, hogy az a férfi, aki gerinctelenül 7 hónapon át hazudozott és volt elég “ügyes” ahhoz, hogy ne bukjon le előtted, sőt még csak nem is sejtetted, akkor annyi esze volt hogy a környéken flangalt a szeretőjével, ahol bárki felismerhette volna?🤦🏻‍♀️😅😅

Te tényleg ritka ostoba és naiv vagy.


Amúgy tök jogos, amit a 155 ír. Nem kva mindegy, hogy volt-e érzés amúgy?! Bőven elég, hogy hülyére vett, megalázott, átvert és a szemedbe hazudott. Miközben téged dugott, lehet épp a szeretőjere gondolt vagy miután végeztetek lebeszélte vele a következő légyott időpontját, de simán benne van az is, hogy elment hozzá, jól kinyalta, a szerető lecumizta, utána azt a kukit nyomta a te szádba, puncidba is....🤮 Gusztusos. És te még ezek után véded. Pfej.

márc. 31. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!