Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, amikor a szeretőtök ( férfi) bejelenti, hogy a felesége terhes?
Hát nekem az exem a szeretom nem tom már hány neki nőt meg nekem pasit "tuléltunk", mivel az exem ismerem hogy bántalmazo es kapcsolatra alkalmatlan de volt már hogy hozzament vki aztan válás, őszintén en a gyereket csak sajnáltam.
Am minden sz.r bántalmazonak lesz gyereke..nem egy ilyen dührohamos drogos vagy iszákos nő es gyerekverőt ismerek.
Nekem az exeim mind olyan hogy fakeresztet vetettem már rajuk. Értelmes kapcsolata egyiknek se lesz az életben sem. Mert ha lehetne eleve nem lenne ex sem..
*Meg annak se akivel lazára osszejottem. Az is mentálisan tikkes terrorizalo csak lazára valo masra nem.
Akikkel kapcsolatot nem lehet működtetni mert "betegek", es csak a szex megy veluk meg a komolytalanabb tipusu kapcsolatok, azoknak a gyerekei kizarolag szenvednek csak.
Kolléganőm volt szerető évekig, a pasi is kolléga. A nővel egy irodában vagyunk, volt szerencsém végighallgatni az egész love storyt az elejétől a végéig.
Ő például először összetört, aztán kiborult. A pasi végig azzal etette, hogy a feleségével nincs szex, csak a gyerek meg a hitel miatt nem tud még válni. De majd fog, csak türelem, türelem... Ehhez képest mégis terhes lett anyuci.
A kollegina persze kiborult, átküldte a bizonyítékokat a feleségnek, hogy tudja, hogy kinek szül. Persze inkább azt remélte, hogy kidobja a férjét, és megkapja. Nem így lett. Megbocsájtott. Nem először, meg nem is utoljára.
A pasi még párszor ágyba vitte a kolleginát, micsoda véletlen, a szülés előtt és utáni hetekben. Aztán végleg megszakította a szeretői viszonyt.
A kiscsaj ezen úgy kiborult, hogy a hr-en is próbálta bemószerolni a pasit, de az egész cég tudta, hogy mi zajlik, szóval a szexuális zaklatás nem volt életszerű. Nem sok híja volt, hogy ne őt rúgják ki.
Féltékennyé akarta tenni a pasit, összejött egy beszállító sráccal, és rendszeresen hetyegtek mindenki orra előtt. De hiba csúszott a számításba, mert terhes lett. Hirtelen rájött, hogy a srác élete szerelme, gyorsan hozzáment, és a Facebook szerint ők most a legboldogabb kiscsalád a földkerekén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!