Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szívecskézik egymás képeit akkor lehet hogy megcsal vele?
Külföldön dolgozik a pasim, nemrég facen cserélt profilképet és egy külföldi csaj beszívezte.
Eddig semmi okom nem volt rá hogy féltékeny legyek és megbíztam benne. Volt erről szó korábban a facen dolgokról,és azt mondta hogy ő nem nagyon likeolgat pláne nem szívez nőket,őt sem nagyon szokták csak rokonok barátok. Rá mentem a csaj oldalára és a barátom is szívezte a néhány képét.
Most nem tudom mit tegyek? rohanjam le ezzel? Nem akarok hisztis pitsának sem tűnni,de ez annyira meg borította a bizalmat,mert tudja jól hogy mi a véleményem az ilyen faces dolgokról kapcsolatban,és hogy nekem az ilyenek rosszul esnének. Legszívesebben számon kérném,mert azt gondolom hogy biztos van vmi azzal a nővel. Vagy hogy kérdezzek rá elegánsan szerintetek?
Hát ha egy tök idegen nő, akkor igen, ez az erősen gyanús kategória:(
Mesélt bármit is erről a nőről?
Én lehet a helyedben húznék egy merészet és ráírnék a nőre... Csak a szöveget kellene jól kitalálni.
"Vagy hogy kérdezzek rá elegánsan szerintetek?"
Ha van is valami szinte biztos, hogy hazudni fog:(
En szépen csendben keresnék mást. Szerintem ezen nincs mit beszélni vagy megbeszélni.
Ha nem is d.gja attól még biztos odavan érte.
Igen, de olyan is van, hogy egy férfi különösebb jelentés nélkül szivecskéz ismerősöket. Ha most ez így egy egyedüli példa, az elég fura... Főleg, hogy a Kérdező írja, hogy előzőleg beszélgettek is erről.
Én a konkrét bizonyítékokra mennék, hogy esély se legyen hazudni... Jogod van az igazsághoz. Telefonba nem tudsz esetleg belenézni valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!